Почна се. Първият филм за Майкъл Джексън готов до края на годината

Непосредствено след смъртта му Sony Pictures вече се зае с проекта
20 юли 2009 12:42, Петя Славова
65
Почна се. Първият филм за Майкъл Джексън готов до края на годината
Снимка: БГНЕС

 

Почна се. Едва ли Холивуд би пропуснал да заснеме филм за живота на Майкъл Джексън.

Непосредствено след неговата смърт компанията Sony Pictures вече се зае с проекта за пълнометражен филм за Краля на попа.

Сюжетът ще е основан на документални материали, заснети по време на подготовката за лондонските концерти, съобщава Variety.

В бъдещия филм ще са включени минимум три видеоклипа на Джексън, в това число и новата версия на знаменития “Трилър”, който изпълнителят планираше да представи в Лондон.

Още по темата

Предполага се, че клипът ще бъде демонстриран в 3D формат.

Очаква се режисьор на проекта да стане Кени Ортега, който снима репетициите на Краля на попа.

Той вече е започнал да монтира материалите, затова филмът може да излезе на екран още в края на 2009 г.

За видеоматериалите на AEG Entertainment претендираха още няколко холивудски мениджъри, но Sony имаха приоритет, тъй като подкомпанията Sony Music Entertainment са собственици на по-голямата част от звукозаписите на Джексън.

И това е само началото...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Шшшш, другари!!! Личните нападки и коментари в някой друг форум, ако няма какво друго да кажете по темата...:))) Ако обичате, моля!
23
0
 
0
 
! Отговори
в преди 14 години
размяме благодаря ти
22
0
 
0
 
! Отговори
овца преди 14 години
ти се засрами няма форумец който не си обидила
21
0
 
0
 
! Отговори
Макавели преди 14 години
Хахахха щом казваш значи е така. Я кажи сега купи ли си бански за морето? Намери ли размер XXL?
20
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 14 години
Споко. Не му обръщай внимание на този Макавели. Той има психични проблеми човека. Как пък един коментар не написа нормален? Всичките му съдържат глупости и голяма простотия.
19
0
 
0
 
! Отговори
емичка преди 14 години
Тайно се надявах наистина някой да се заеме с такъв проект,но да го направят наистина биографичен от раждането до смъртта и след нея разбира се,а не само да използват неговите клипове като основа.Това ще бъде най-касовият филм със сигурност.
18
0
 
0
 
! Отговори
Макавели преди 14 години
Не беше за теб, отпусни се :)
17
0
 
0
 
! Отговори
Макавели преди 14 години
То се е видяло че ще лапат пари, *** поне да направят нещо което да се запомни ама не ми се вярва много.
16
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Чакай бе, сладур! Къде видя, че бълвам омраза срещу Джако??? Ти нещо не си в ред! Джако за мен е най-великия, само че шоубизнеса скапва всички творци и ме е яд за това, яд ме е също когато някой коментира - ами той бил психически лабилен... Ми много ясно, че ще е психически лабилен. Всеки човек на негово място щеше да има същите проблеми, след като светът се оказва толкова зъл и комерсиален. Даже Майкъл се оказа по-стабилен от всички други шоузвезди, защото повечето изперкват или се наркотизират още на 20-25 години и кариерата им отива по дяволите. Това е самата истина.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ха тя се появи и както винаги плюе отрова
14
0
 
0
 
! Отговори
Livebait преди 14 години
Веднага ще ти отговоря какво значи ,,почна се'' за мен.Защото всички тези хора, който Убиха Джако, сега отново ще лапат парички. Един от усновните виновници е Сони. Няма нищо лошо да го видим отново. Но да попитам, защо последните му албуми останаха безисвестни? Именно заради Сони, защото той се скара с тях. Всички забравиха за Джако. Останаха само старите му фенове. Всичките спекулации отностно личността му, изнасилени деце и тн... всички идваха от точно тези хора, който отно ще лапат парички.
13
0
 
0
 
! Отговори
Макавели преди 14 години
Оооо дете незадоволено ти още ли си тука хехехе не намери ли някой да ти отнеме девственоста все още? Търси здраво и ше намериш.
12
0
 
0
 
! Отговори
ТЕДИНКА преди 14 години
Кой знае какъв буламач ще е филма! А Макавели, миличък, болен си. Хайде *** да се прегледа при някой психиатър!
11
0
 
0
 
! Отговори
Макавели преди 14 години
Тва не беше за Фенка ама карай....
10
0
 
0
 
! Отговори
Макавели преди 14 години
Както и е много лесно да седиш зад пс-то и да бълваш само омраза и да се оплакваш кой ти бил виновен за мизерното положение или да говориш против хора които дори не си познавал ама то нали има ли човека пари и е известен значи е ***, пък аз съм по-по-най във всичко и съм умен и всичко. Да ви е.ба майката на всички ***.
9
0
 
0
 
! Отговори
Фенка преди 14 години
Ти ми кажи един психически стабилен в тази мелачка наречена - щоубизнес, и то там където са най-големите??? Повечето май не могат да изкарат до 25-40 години...Но иначе е много лесно да се каже - бил психически доста лабилен. тц тц тц
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А защо "Почна се". Какво лошо има да се направи филм за личност, от която се интересува целият свят. Според мен това е най-нормалното нещо. Дори това е един вид почит и признание към Майкъл Джексън. Колкото повече филми за него - толкова по-голямо признание за значимостта на неговата личност.
7
0
 
0
 
! Отговори
Sony преди 14 години
Поредната жертва на Холивуд. За мен не е правилно, че някаква си компания едва ли не изкарва пари на гърба на Джако и семейство Джексън. Не даде ли много Майкъл на света? Защо продължават да го третират като машина за пари дори когато вече е покойник?!?!
6
0
 
0
 
! Отговори
Свети Петър преди 14 години
От благоприличие поне да бяха изчакали малко да изстине в гроба,лешояди алчни!
5
0
 
0
 
! Отговори
Макавели преди 14 години
Да прав си, много пари ще изкарат, но така е било винаги в киното и не само. Дано част от парите направени покрай него идат в ръцете на хора които имат нужда или при децата му, все пак е имал и хора които са го обичали и са били до него не само заради парите му.