Мадона припаднала в София?

Любителски клип от концерта на звездата в българската столица предизвика спекулации
2 сеп 2009 22:26,
190

 

Мадона е припаднала два пъти по време на шоуто си в София!

Любителски клип от Youtube от концерта на звездата в българската столица предизвика подобни сензационни заглавия  в няколко популярни световни онлайн таблоиди.

На видеото се вижда как Мадона се отпуска в ръцете на един от танцьорите си, а той я гушва, за да не падне.

Британският Sun твърди, че материалното момиче е загубило съзнание по време на парчетата "Holiday" и "Spanish Lesson".

Причинaта за изтощението на певицата най-вероятно е строгият фитнес режим, заключава Sun.

Клюкарското издание Socialite Life иронично отбелязва, че Мадона се нуждае от "Holiday" след колабиране на сцената.

Певицата очевидно губи енергията си по време на шоуто, коментира таблоидът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
17
 
! Отговори
futurelover92 преди 14 години
Според вас, като гледате клипа, може ли да припадне и след това да продължи веднага да пляска и танцува в ритъм?! Ако наистина е припаднала тя на краката си нямаше да остане. Това е част от шоуто в памет на Майкъл и се повтаря във всеки град. Вижте клипчето, направено от някой *** като вас
183
0
 
17
 
! Отговори
faster преди 14 години
На мен ми е много интересно дали всички дето твърдят, че не е припаднала, са си направили труда да видят скорошни записи от други концерти? Аз го направих и на същата песен на всички други клипчета така наречената "хореография" не е такава. Никъде не се обляга на никой танцьор, а запазва позата си с вдигната ръка! За мен това си е чист припадък.
182
1
 
18
 
! Отговори
Lin преди 14 години
abe,koito ne haresva madonna pone da ne q obsujda.Kvo q kritikuvate,nikoi ne e perfekten,ne e li 4ove6ko da pripadne,na vseki moje da se slu4i.Da ne mislite 4e e tolkova lesno da se izmisli taq horeografiq,iziskva se mn energiq i za da se napravi kakto trqbva,ami vsi4kite tezi efekti,tancite,tai 4e ne barzaite da kritikuvate.Doide v BG pq li? Pq nali,be6e unikalen koncert.A puk na tezi,koito ne im e haresalo si e tehen problem.Madonna vinagi e pravila golqmo 6ou.
181
1
 
17
 
! Отговори
М преди 14 години
пфу, само плюете по българскотонарод, който не уважава себе си, няма да бъде уважаван и от другитеа мадона си е звезда, който иска да я харесва, който не иска- не!!!!
180
1
 
17
 
! Отговори
Диди преди 14 години
По-надолу четох някъде мнение... толкова звезди дойдоха, а нямаше тоя шум около тях. Аз бях на Металика, ми направо нямам думи за шоуто. Тук освен танци, не видях друго, което да граничи с това понятие.
179
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ти само гледай утре какво шоу ще направят синьо-чорните *** на мъди стоилов - лащата на правилния секс! аре църна горе - суперквалитет!
178
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Глупости!!! Припаднала! - друг път.Не виждат ли, че това си хореография......Смешни жълти издания
177
1
 
17
 
! Отговори
Krisi преди 14 години
qqqq si gledaite rabotaat smotanqci takiva kogato vie napravite takova show kakvoto napravi madonna togava 6te imate pravo da davate kakvito i da biloo komentari .... vie ste tolkova umstveno ugrani4eni hora 4e po nadele4 ot sebe si ne vijdate ... tupaci
176
1
 
17
 
! Отговори
jonte преди 14 години
Как не разбрахте,че това е част от хореографията,бе хора.Вижте другите концерти!
175
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мадона припадна! Свести се след половин минута...По едно време и двама се боксираха на ринг на сцената...Лудница! Хахахахххахахаха, вземете се освестете и вие...Няма с какво да си запълвате сайта:)
174
0
 
19
 
! Отговори
Nefteniq преди 14 години
Боже, колко мъка има по тоя свят...Лошо е да си в миризливата си котурка в Люлин-9 и да знаеш, че си абсолютно световно неизвестен, че дори пред Съдебната Палата ти личи, че за пръв път минаваш по-наизток от "Константин Величков"...Седнали да обсъждат Мадона. Да, ясно се вижда, че и прилошава, но и минава и казва на танцьора "I'm fine".Важното е, че почти никой не разбира - това е професионализъм. А вие си дрънкайте, ама в 17:00 - бързо към метрото за "Обеля"...
173
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всичко е нагласено : побутването на танцьора по ръката на двойничката е в такт с музиката, на всичкото отгоре доста зле изиграна загриженост към "певицата", сценарий българино. И да не забравя - това в тази част на концерта не е Мадона, ако искайте вярвайте !
172
0
 
17
 
! Отговори
Megs преди 14 години
Стига сте плюли като селяни, ами се научете да уважавате и чуждото мнение
171
0
 
17
 
! Отговори
Megs преди 14 години
Е, мисля, че отговорът е ясен- когато те са били във вихъра си, Б-я е била съвестки сателит, и е нямала почти вземане-даване със Западна Европа. Освен това, там се говори за много повече пари, които организират голяма реклама. Да не говорим и за анлийският език, който също не е без значение. Така че, нека погледнем истината в очите- да уважаваме себе си като народ, както и нашите си изпълнители, а онези, които искат да слушат Мадона имат пълно право, защото това е въпрос на вкус.
170
0
 
17
 
! Отговори
Megs преди 14 години
не мисля, че са се съобразявали с църковните празници, вие, драги ми читатели, съобразявате ли вашия график с тях??? Да, това е светско събитие, ама нали Мадона е супер известна, трябва да се намери за какво да се заядем, ако беше някой друг, едва ли А за БГ изпълнителите, някои мнения се чуха, защо не били известни в Европа.
169
0
 
17
 
! Отговори
Megs преди 14 години
Слушала съм песни на Мадона, както от по-ранното й творчество, така и от най-скорошните й песни. Не мисля, че гласът й е нещо особено, даже напротив. Нито пък съм й фенка. НО все пак мисля, че е доста просташко нейните фенове да бъдат наричани герантофили и не знам какво. Още повече, че била сатанинска фигура и не знам какво- това са простотии. Нещо повече, аз се съмнявам, че и половината души в тоя сайт знаят за Св. Павел, хайде да не си кривим душите. Когато са й писали графика за концертите,
168
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това, както спомена един колега по-долу, наистина не е Мадона. Ако имате набито око, ще забележите разликите.Май ви прекараха всичките , хъхъхъ :)))))))
167
0
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
на квартал и не знам какво си.Подобно нещо направи и венета райкова-кръсти детето си ПАТРИК-надявайки се на сатанинските си покровители.Тук трябва да се пита мъжът и Тишо дали той е бащата или някой незнаен засега ирландски индивид. ТИШО СЪЖАЛЯВАМ ТЕ И ТЕ ПРЕЗИРАМ ЗАРАДИ ЖЕНА ТИ.ОЖЕНИЛ СИ СЕ ЗА ***, КОЙТО КАКТО госпожица луиз чиконе,рано или късно ще засмърди и ще те УСМЪРДИ с вонята си.***, КОЛКОТО И ДОБРЕ ДА Е УВИТ, ВИНАГИ ЗАСМЪРДЯВА.
166
0
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТОВА, ЧЕ СВЕТАТА БЪЛГАРСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА МЕ ПРЕДПАЗИ ДА БЪДА СВИДЕТЕЛ НА ГАВРАТА, КОЯТО ТАЗИ ИЗРОДИАДА НАНЕСЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД-РАЗВЯВАНЕТО НА ТУРСКОТО ЗНАМЕ.същата се изгаври и с полша на концерта си, обиждайки католическата църква.какво друго да очакваме от тази ЛУКРЕЦИЯ, ЩОМ КАТО СИ НЯМА СЕМЕЙСТВО И ВСИЧКИТЕ МЪЖЕ , ЗА КОИТО Е БИЛА ОМЪЖЕНА СА Я НАПУСНАЛИ.даже РОДНИЯТ И БАЩА СЕ Е ОТРЕКЪЛ ОТ НЕЯ И НЕ Я ПРИЗНАВА ЗА СВОЯ ДЪЩЕРЯ.и как си кръстила децата -
165
0
 
17
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
Концертът не трябваше да е събота на29.08 заради обезглавяването на СВЕТИ ЙОАН наредено от една друга "мадона"-жената на цар Ирод-ИРОДИАДА.Но днешната иродиада съзнателно е избрала тази дата за да се изгаври с нас.Поради това аз не отидох на концерта.От 12 г има по-малко от 10 концерта, на които не съм бил по стечение на обстоятелствата, а този е единственият, на който целенасочено не отидох. И МНОГО СЕ РАДВАМ!!!МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТОВА, ЧЕ СВЕТАТА БЪЛГАРСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА МЕ ПРЕДПАЗИ ДА БЪДА