Миро си търси беквокалисти и танцьори

Мина кастингът за вокалисти на Евровизия
18 фев 2010 16:35, Петя Славова
26
Миро си търси беквокалисти и танцьори
Снимка: Булфото

На 16 и 17 февруари бе организиран кастинг за беквокалисти и танцьори, които ще заемат мястото си до Миро на сцената на финала за избор на българската песен за Евровизия.

Още по темата

Кандидатите за сцена на Евровизия изпълниха две песни по свой избор – на български и на английски език. Едната беше изпълнена акапелно, а другата – със синбек. Както често се случва, между капките се бяха промъкнали и откровено странни птици. Миро остана изключително доволен от прослушването и в края му обяви, че 90% от участниците са се представили много добре.

Още по-атрактивно беше състезанието за танцьори, които трябваше да импровизират под звуците на 5-те продуцирани от БНТ песни и да покажат владеенето на различни танцови техники.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
4 преди 14 години
хахах миро и чайника
3
6
 
11
 
! Отговори
мейс преди 14 години
много ме кефи Миро
2
6
 
7
 
! Отговори
444 преди 14 години
Я - фотосче на двама гея! Нека всички от тази страна на резбата да кандидатстват за беквокалистки и танцьорки!
1
5
 
10
 
! Отговори
солфеж преди 14 години
снимката прилича на семеен портрет - онези от 40-те и 50-те години - допълнително оцветени от любител фотограф :))))))))))) такова ще е и представянето на "избранника" - кой и как го е избирал изобщо не ми стана ясно. Чух всичките 5 песни - нарочно ги изслушах - до една безлични. Сега може и да ми напишат много минуси, ама като мине "Евровизия"-та ще излезе, че не бъркам