5 бързи начина да си върнете спортния дух

И да си припомните добрата форма
27 юни 2012 10:11,
4
5 бързи начина да си върнете спортния дух
Снимка: Reuters

Направете си реалистичен график

Идеи от типа на "от утре ще карам колело по един час всеки ден" звучат добре, но на практика са трудно приложими. По-добре е да си кажете: „два пъти седмично, след работа, ще карам колело с децата“. След като в продължение на поне месец изпълнявате поставената цел, може да добавите още един ден към спортния си график. Ако не сте сигурни, че сте си поставили реалистична цел, попитайте се, от 1 до 10, колко склонни сте да я изпълните? Ако отговорът е под 8, преразгледайте целта си. Може би един път седмично ще е по-подходяща честота за вас.
 
Спортувайте в компания
 
Ако в залата ви е скучно или редовно се успивате за сутрешния си крос, непременно си намерете партньор. Това може да е половинката ви, най-добрият ви приятел, колега или съсед. Направете си общ график и планирайте тренировките си заедно. Тази мисия е особено успешна, ако се готвите за общо състезание или сте се хванали на бас кой ще свали най-бързо излишното си тегло. Моят съвет е да имате двама партньори, така ако единият отсъства, винаги ще има с кого да спортувате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Hippaforalkus преди 11 години
Точно така - за тия данъци, такси и всякакви други булшитове които плащам - ДА, ДА и пак ДА!
3
3
 
1
 
! Отговори
Zeitgeist преди 11 години
До 1 Правителството трябва да ти се грижи за здравето, ББ за заплатата ти. А ти за какво трябва да се грижиш, от леглото до масата и обратно, така ли готованецо???
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Магистралите карат бизнеса да работи добре, да създава работни места.Оттам заплати, абонамент за фитнес зала,купуваш си маратонки и отиваш да тичаш в парка.Лицеви опори и коремни преси можеш да си правиш вкъщи на килима съвсем безплатно и да имаш добра фигура.Да слушаш новините или музика в същото време.Въпрос на желание.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Миражи ! Магистралите на Борисов не стават за колоездене , а велоалеи в градовете липсват . Здравето на хората е последната грижа на това правителство .