Пирогов преглежда безплатно деца и младежи

Прегледите са в новооткрито отделение "Уши, нос, гърло"
6 окт 2012 11:42, Петя Славова
10
Пирогов  преглежда безплатно деца и младежи
Снимка: Пирогов

Специалистите от новооткритото отделение "Уши, нос, гърло" на болница "Пирогов" ще преглеждат безплатно деца и младежи, съобщи пресцентърът на лечебното заведение, предаде БТА.

Между 10.00 ч. и 13.00 ч. всяка първа и последна събота от месеца екипът на д-р Асен Меджидиев ще извършва безплатните профилактични прегледи в Клиниката по УНГ на 1-вия етаж.

За да бъде прегледан един пациент, не е необходимо направление от личния лекар, но трябва да бъде записан три дни по-рано на тел. 02/ 9154479.

Първите прегледи ще се извършат днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Елф преди 11 години
Безплатно-срещу направлението което струва 15 лева на касата.Ха-ха-па-да ви ***....безплатното
8
0
 
2
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕНА преди 11 години
За кой ли път изпитвам потрес от системата и най-вече отношението на лекарите към пациентите в Пирогов!Наскоро имах "честта" да изкарам два часа в много тежко състояние в коридорите на Пирогов.Без преглед,без помощ...,ако съпругът ми не беше вдигнал скандал не искам да мисля какво би станало.А лекарката в кабинета имаше ореол и поведение на древногръцка богия обезпокоена напразно.Страшното е,че не съм единствена.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха, ха, последният път когато отидох на такъв безплатен преглед в Правителствена височайшата особа, т.е. лекарката ме накара да се почуствам виновна, че съм отишла и 10-пъти сестрата й каза заговорнически, че било безплатно. П.и.х.т.и.я, не бях дошла при нея, а по работа, но и изядох лошия характер и възпитание.
6
2
 
5
 
! Отговори
Майка преди 11 години
С голяма доза увереност твърдя, че децата до 18 год. възраст са освободени от потребителска такса за консултация и преглед при какъвто и да е медицински специалист. В случая се изисква дори направление от личния лекар. Къде е новината всъщност?
5
0
 
7
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Абе ... истински, истински ... доколко да са истински?Преди така бяха обявили безплатни прегледи за деца, то се оказа че още в първия ден били записани голям брой и нямало свободни часове! Значи - пак трябва да имаш "свой" човек, който да ти каже кога да се запишеш? Ако изобщо преглеждат наистина, а не про-форма колкото да се отчетат!
4
2
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
А ти що не работиш без пари???
3
3
 
7
 
! Отговори
Ха сига ! преди 11 години
Защото там се е отворила далаверката, няма нищо безкористно в тия хора !
2
4
 
1
 
! Отговори
хопа преди 11 години
Браво, най-сетне истински лекари и у нас! Това е световна практика, която показва, че тази професия е преди всичко хуманна.
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a za6to samo u6i nos i gyrlo????????????????