По-ефективно лекарство ще бори еректилната дисфункция

То действа по-бързо от Виаграта
26 сеп 2014 17:10,
4
По-ефективно лекарство ще бори еректилната дисфункция
Източник: Reuters

Медикамент, който действа двойно по-бързо, в сравнение с Вагра, е одобрен от Администрацията по храните и лекарствата (FDA) в САЩ. 

Лекарството се казва Stendra и е разработено съвместно от Auxilium Pharmaceuticals Inc и Vivus Incs. То е първият медикамент за еректилна дисфункция, одобрен от FDA, който може да се приема 15 минути преди сексуална активност. 

Другото популярно лекарство за подобни проблеми – Виагра, се приема около час по-рано.

Създателите на Stendra обясняват, че новият медикамент ще бъде на разположение в различни дозировки – 50, 100 и 200 мл. Ще може да се приема с или без храна и при умерена консумация на алкохол. 

Stendra спада към клас лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестеразата тип 5, които се използват за подобряване притока на кръв към пениса. 

На пазара в рамките на Европейския съюз медикаментът се предлага като „Spedra“.

Еректилната дисфункция се определя като неспособност да се постигне и поддържа ерекция за осъществяването на полов акт. Познати са редица причини за състоянието, част от които са на психична основа.

Данните от проучването са публикувани в Reuters.

 

Повече полезна и интересна информация на здравна тематика може да намерите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
емил преди 7 години
До peivanov87kude i kak moje da si poru4am ot produkta stendra
4
0
 
2
 
! Отговори
Okin преди 9 години
Spedra не е по-скъпа от другите оригинални лекарства за лечение на ЕД. Напротив цената му е по-ниска. Наистина дава по-малко странични реакции в сравнение с другите медикаменти. Това, че е специално разработено за ЕД и е най-ново поколение е полза на пациента.
3
0
 
1
 
! Отговори
peivanov87 преди 9 години
До emil.popov.35Таблетките Спедра 50,100 и 200 МГ, не милилитра са налично в страната от 2-3 месеца и ще Ви разочаровам но цената на 4 таблетки от 200 мг, които са еквивалент на силата на виагра от 100, защото са на същата стойност, с тази разлика ,че спедра има по-малко странични ефекти и е създадена и изпитана целенасочено, за разлика от случайното откриване на виаграта в стремежът на файзер да открият лекарство повлияващо високото кръвно налягане... :)
2
0
 
1
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Понеже изтече патента на Виаграта и хората масово взеха да купуват индийските и китайски генерици, хамериканците пак се загрижиха за алчните си джобчета. Щяло да действа на петнайстатат минутка - а колко ще струва, два пъти повече от "оригиналната" Виагра. Почна се лекичко с рекламката и после *** по цял свят пак ще напълнят бездънните джобчета на "подходящите" компаниики - нищо ново под Слънцето, за кой ли път...
1
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Изсраелската ваксина против Ебола има къда по добри свойства, но Мосад не го рекламира за да се запази морала на човечеството.