Как да елиминираме мазнините около талията?

Област, която затруднява много хора
2 дек 2014 14:00,
5
Как да елиминираме мазнините около талията?
Източник: Reuters, архив

Тлъстинките, които се натрупват от двете страни на талията, познати още като „любовни дръжки“, могат да се елиминират с правилните упражнения, правилното хранене и повече раздвижване. Фитнес инструкторът и експерт в храненето – Харли Пастернак, предлага начин, с помощта на който можем да се отървем от неприятните любовни дръжки. Следващите две упражнения са чудесен начин за тонизиране на мускулите, намиращи се отстрани на талията.

  • Странично огъване на пейка. Трябва да започнем с наклоняване на лявата страна срещу центъра на вътрешността на пейката, като и двата крака са събрани. Трябва да поставим дясната ръка срещу дясното слепоочие, а лявата ръка трябва да бъде пусната свободно. Бавно трябва да наклоним торса надолу и наляво, след което обратно наляво. Същото упражнение следва да се изпълни и от другата страна.
  • Странична дъска. Трябва да легнем на дясната страна на тялото си на пода и да поставим предната част на дясната ръка отпред, а краката да са поставени един върху друг. Трябва да издишаме и повдигнем тялото, като го подкрепяме с предната част на ръката и стъпалата.

След това трябва да вдишаме и да свием коремните мускули. Тази позиция трябва да се задържи около 30 – 60 секунди, в зависимост от уменията, които всеки има, след което да се върнем в изходна позиция и да повторим. Упражнението трябва да се изпълни също два пъти и от другата страна.

Друго важно условие е правилното хранене. Консумацията на три основни ястия и две междинни закуски на ден, които да осигуряват протеини, фибри и здравословни мазнини, е най-добрият начин да отстраним мазнините от талията.

Освен това, трябва да изгаряме мазнини като се движим колкото е възможно повече. Докато говорим по телефона, докато чакаме на опашката за кафе – да се движим колкото е възможно.

Повече полезна здравна информация може да намерите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
7
 
! Отговори
Ути преди 9 години
Само със свински пържоли ...
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тази снимка могат да се преброят доста гнусотии - почвайки от тлъстините на прасето в синьо бели одежди, стигайки до надписа на говежди език!