Презерватив води до оргазъм всеки път с вибриране

Той е съставен от латексова обвивка и секс играчка
14 юни 2015 23:00,
11
Презерватив води до оргазъм всеки път с вибриране
Източник: Reuters, архив

Достигането до оргазъм по време на секс всеки път може да бъде мисия възможна. Американска компания, която произвежда презервативи, разработва дамски презерватив, който може да направи възможно достигането до върховна наслада всеки път по време на секс.

Експертите, на които принадлежи иновативната разработка, обясняват, че презервативът може да вибрира от самосебе си. Той може да се поставя до осем часа преди половия акт. 

Проведено е и проучване, в което участват 50 двойки. От данните става ясно, че 70% от жените получават оргазъм още първия път, когато използват дамския презерватив. При повторната му употреба процентът на жените, които изпитват върховно удоволствие, се покачва на 84. 

Експертите съобщават, че до четвъртата употреба на вибриращия презерватив вече 100% от участничките достигат до оргазъм. Те допълват още, че това е изключително висок резултат, дори и в сравнение с получаването на оргазъм при мъжете. 

Презервативът е съчетание от обикновена латексова обвивка, която предпазва от нежелана бременност и полово преносими заболявания и вградени миниатюрни електронни секс играчки. Очаква се иновативният продукт да се появи на европейския пазар след 12-18 месеца.

Статистиката сочи, че около 10% от жените никога не са достигали до върховна сексуална наслада без значение по какъв път – дали по време на полов акт или посредством маструбация. 

Експерти твърдят, че това, което е от полза за жените за получаването на оргазъм, е мускулното напрежение. Специалистите по принцип препоръчват за успешното му достигане съчетаване на правилната доза напрежение в областта на корема, краката и седалищните части. 

Не по-малко важна особеност според тях е емоционалното отпускане. Те твърдят, че жената трябва да се съсредоточи единствено върху усещанията си, породени от стимулацията, а не да бъде обсебена от идеята как по-добре да се справи в леглото или мисълта как изглежда. Спалнята е и място, където ежедневните и други проблеми трябва да се прогонят и да не се допускат. Добрият секс със сигурност би могъл да даде резултат и за тяхното по-бързо разрешаване.

Повече любопитна информация за секс и здраве може да прочете в здравно-медицинския сайт Puls.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 8 години
не са достигали. След като им внушавате постоянно, че са неспособни без смешните ви помагала да го достигнат. Какъв резултат да се очаква. Човекът не вие достатъчен, така съвършен, както е създаден. Все трябва нещо да коригирате разболеете, унищожите с мазните си криви пръсти и болното си съзнание, опитващо се да прикрие безплодното си безсилие да създаде нещо, което може да оживее. Трагедия.
5
0
 
3
 
! Отговори
МИМИ преди 8 години
Толкова много искам да спя с комшията , че само като си помисля и го получавам.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жива мъка! Ами тоя вибратор на оная му работа на мъжа не води ли до преждевременен мъжки оргазъм? И тогава къде е келепирът за жената с този високо технологичен кондом?
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това сигурно използва *** , като пише статии на тема политика в днес.бг . Личи си , че не е задоволена и си използва такъв атрибут.
2
0
 
16
 
! Отговори
ПорЦелан преди 8 години
Старо, старо! Жилет бяха пуснали презерватив Мач3 - Ти правиш едно движение презерватива прави три!
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4 ПЪТИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ МИ ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЖЕНАТА ЩЕ ПОЛУЧИ ОРГАЗЪМ ПОНЕ НА 4-ВЪРТИЯ ПЪТ :D