"Бъдещето: Фантастика и реалност" разкрива иновативни методи за лечение на 26 декември

Bulgaria ON AIR ще излъчи обобщаващото за годината издание от 19:30 часа
22 дек 2022 14:54, Анисия Иванова
0
"Бъдещето: Фантастика и реалност" разкрива иновативни методи за лечение на 26 декември
Снимка: Bulgaria ON AIR

Кои са иновативните методи за лечение, какво е дентална имплантология и кои са лабораторните изследвания на бъдещето?

Отговор на тези и още въпроси зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат по време на обобщаващото издание за годината на специализирания мултиплатформен проект „Бъдещето: Фантастика и реалност“, който националната политематична телевизия ще излъчи на 26 декември. Начало на задълбочената експертна дискусия ще бъде дадено в 19:30 часа, а модератор на специализираното издание отново ще бъде журналистът на Bulgaria ON AIR и продуцент на публицистичното предаване „Директно“ - Калина Донкова.

По време на мултиплатформения проект визионери и експерти в различни направления ще обсъдят и анализират най-интересните промени, които предстоят на човечеството в основните аспекти от живота, докъде достига науката и на прага ли сме на нова епоха от развитието на човечеството. Докъде е възможно забавяне процеса на стареене и кои са технологиите и изследванията от ново поколение в „Бъдещето: Фантастика и реалност“, ще разкрият д-р Стиляна Трендафилова и д-р Мария Хаджийска, дерматолози в Клиника за дерматология и естетика Derma-Act. Те ще очертаят и особеностите на антиейджинг медицината.

Повече за съвременната естетична стоматология и какво да очакваме от денталната имплантология от бъдещето ще споделят основателите и собственици на верига дентални клиники ЕО Дент д-р Венета Павлова и д-р Валентин Павлов, лекар по дентална медицина, хирург – имплантолог.

Дигитализацията в борбата срещу киберпрестъпността също ще бъде на фокус по време на „Бъдещето: Фантастика и реалност“. Повече за възможностите за превенция ще разкрие Кирил Григоров, управител на CYBERONEи международен експерт по киберсигурност. По време на мултиплатформения проект Георги Христулев, Sales Coach, NLP мастер практик, медиатор, ще сподели своето професионално мнение относно търговците от бъдещето – изкуствен интелект срещу естествен интелект.

„Бъдещето: Фантастика и реалност“ се провежда с подкрепата на Mastercard, Derma-Act, ЗК „Лев Инс“АД,верига дентални клиники ЕО Дент и Георги Христуле в SalesCoach.bg.

Медийни партньори на проекта са Investor.bg, Dnes.bg и „Мениджър Нюз”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: лечениеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари