Един починал с COVID-19 през последното денонощие

Новите случаи на коронавирус са 36
11 авг 2023 07:23, Александър Попов
29
Един починал с COVID-19 през последното денонощие
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус в България за последното денонощие са 36, при направени 1036 теста. Делът на положителните резултати е 3,4%, сочат данните на Единния информационен портал.

Има един починал пациент с потвърдена коронавирусна инфекция, който не е бил ваксиниран. Така броят на загубилите битката с пандемията у нас достигна 38 443.

Към днешна дата 103 пациенти са хоспитализирани с диагноза COVID-19, от които девет са в интензивно отделение.
Новопостъпилите в болница са 12, от които 83% не са били ваксинирани.

Активните случаи към момента са 1471.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: коронавирусCOVID-19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хей, конспираторе, туй дето го пишеш е вярно, ама за боледувалите, не е за ваксините. "Леко" си се объркал ..
21
3
 
1
 
! Отговори
КАТОРИЧНО ЗА ВАКС преди 8 месеца
1) след разглеждане на 325 аутопсии, при 240 (74%) причина за смъртта е ваксината COVID.2) Това е съвкупността от доказателства, засега налични в рецензираната литература3) 53% от смъртните случаи са били свързани със сърдечно-съдовата система, напр. сърдечен арест, миокардит, разкъсване на сърцето, кръвни съсиреци и др.4) в 302 случая е бил засегнат само един орган5) 2 седмици след ваксинацията са причинени голям брой смъртни случаи6) по-младите хора по-често умират след ваксинацията, средната възраст на смъртта е около 48 години
20
3
 
1
 
! Отговори
Саубииство рак мРНК преди 8 месеца
Протеинът на ваксината COVID-19 Spike в мозъка? Най-добрият нюйоркски лекар по онкологични заболявания, COVID Vaxxed, 40-годишната д-р Кристал Касета застреля 4-месечното си бебе, след което обърна оръжието срещу себе си в шокиращо убийство и самоубийство.https://globalresearch.ca/covid-19-vaccine-spike-protein-brain/5827991Окръг Уестчестър, Ню Йорк - На 5 август 2023 г. 40-годишната д-р Кристъл Касета застрелва себе си и 4-месечното си бебе в дома им в Уестчестър, който струва 1 млн. долара, в резултат на убийство-самоубийство, което полицията нарича "убийство
19
3
 
0
 
! Отговори
след ваксинаваксини преди 8 месеца
Двама опитни патолози с над 40-годишен патологоанатомичен опит забелязаха разрушаване на еластичните влакна в степен, непозната досега и за двамата, при изследване на биопсични и аутопсионни разрези след коронарни инокулации (ковид ваксини). https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/08/Elastic_Fibre_Destruction_MDPI_-1.pdfЧовешкият еластин има период на полуразпад от 70 години. Уврежданията и отлаганията на вредни вещества се натрупват през годините. В стените на големите съдове и в белодробната тъкан еластичните влакна изпълняват жизненоважни функции.
18
0
 
5
 
! Отговори
Divide et impera преди 8 месеца
Всички вие, които отказахте да се ваксинирате и критикувате безопасността и ефективността на ваксините, без да имате адекватни доказателства, не бива да забравяте, че отказвайки доказани и клинично одобрени ваксини, вие застрашихте не само своя живот и живота на свои близки, но и живота и здравето на много хора, като подкопахте стадния имунитет и позволихте на заразата да се разпространи.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
няма да си последния анти-, който се разкайва, момко - щото е казано "Покайте се, защото така се приближавате до Царството Небесно!" - правилното решение си взел, скоро и други като тебе ще се осъзнаят
16
8
 
3
 
! Отговори
разкаял се антивакс преди 8 месеца
да ви попитам, ако се ваксинирам, ще стана ли безсмъртен? Че нещо се раколебах да съм против ваксините. И след кой бустер се става безсмъртен супермен? благодаря предварително.
15
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не ви ли писна от тези конспирации? На мен ми е писнало отдавна!
14
13
 
5
 
! Отговори
Янко Антивакс преди 8 месеца
Който е загубил връзка с реалността и неуморно пише по форумите заклинания че Ковид съществува, че Ковид е тук и че Ковид убива, да си слага незабавно маска на муцуната и да ограничи социалните си контакти, включително в интернет! Иначе Карлуково, Раднево и 5-ти километър!
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Един бог знае колко да починалите заради Ковид-19 вчера, в последните дни и откакто го има Ковид-19. Повечето починали заради Ковид-19 ги регистрират като починали от нещо друго, особено в последно време, когато тестват много малко хора.
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
хах - чета сега че лекарят който каза че ваксините намагнетизират хората е със спрян медицински лиценз - идва видов ден за конспираторите - тръпнете конспиратори, скоро и вие ще сте на "пангара"
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Руминия, при все нетестването вчера са регистрирали 906 случая, което е страаашно много
10
7
 
17
 
! Отговори
Мъка преди 8 месеца
Никакво отпускане.Ковида е тук. На никого не пожелавам да загуби човек от семейството си като мен , дори на тези дето пишат че ковида е измислен. Измислен е в Китай и го има.
9
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
не знаем дали единствения или е 101-я, защото никой не се тества вече, да не би да бръкнат на Га7ьо в мозък и да му сложат наноботи и кухата кратуна
8
22
 
4
 
! Отговори
LBN преди 8 месеца
Защо ни е само суха статистика? Защо не напишете, че това е единственият смъртен случай за последните десетина дни? Това е важното.
7
11
 
10
 
! Отговори
до 5 преди 8 месеца
Имаш нови теми зададени от третополовите ти шефове, за които да пишеш. Украйна, ***, РУсия, срещу Тръмп, да браниш ППДБЛГБТ .. Ама актуализирай тр0ленето малко
6
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ок
5
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мангъра е най-големия шмекер -това дяволско изчадие дошло на земята за да вземе душите на добрите хора - не виждаш ли колко лъга само и само хората да се разболяват и да измират, за да им вземе душите
4
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мангъра беше прав!
3
15
 
11
 
! Отговори
Аз преди 8 месеца
Кой за Бога го вълнува това???? Все едно да се напише, че слънцето ще изгрее от изток