Новият химн на Левски и Сектор Б "Сто години слава"

Легенди и фенове се събраха във видеото
Обновена: 18 сеп 2012 09:45 | 18 сеп 2012 09:15,
116
Новият химн на Левски и Сектор Б "Сто години слава"
Камората с Павел Панов, Димитър Иванков и Даниел Боримиров. Снимка: PR

От тази нощ вече е факт видеото на новия химн на футболния Левски и Сектор Б, озаглавен "100 години слава". Той е дело на рапъра Тодор Ненов - Камората, който се представя за пряк потомък на Васил Левски.

Клипът проследява част от историята на клуба, като сред главните герои освен агитката са футболисти от няколко поколения - от школата на клуба, Елин Топузаков, Даниел Боримиров, Димитър Иванков, Павел Панов и Добромир Жечев.

Кадрите са заснети на лобното място на Георги Аспарухов и Никола Котков - Витиня, както и на софийската улица "Малко Търново".

Пироефекти, огромни знамена, първата фланелка на клуба, с която отборът играе до 1920 година, обучен сокол от рода Харис са сред акцентите на видеото.

В песента специално участие взима Илия Илиев-Професора от Ку-Ку бенд, който изпълнява етно мотивите със своя кларинет.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
3
 
1
 
! Отговори
анонимен12 преди 11 години
СТИГА СТЕ СВУРЗВАЛИ ВСИЧКО В ТОЗИ ХИМН С НАЙ-РАЗЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ ОТ ПОЛИТИКАТА.СТИГА КРИТИКИ ,МАЙ САМО ДА ОПЛЮВАТЕ МОЖЕТЕ.
77
3
 
8
 
! Отговори
Майна преди 11 години
Объркали са текста на песента тия... Трябва да е: "От "Люлин" чувам още онзи славен грохот, животът ми е хероинов поход"...
76
6
 
6
 
! Отговори
Заралия преди 11 години
А какъв е тоя сокол в клипа!? До колкото знам прякорът на Ахмед Доган е "сокола'', това някакво заиграване с тайния идол на всички левскари ли е?!
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха ха ха....тоя не може да говори, а тръгнал да фъфъфъфъфъ рапира. Една минута ми задържа вниманието.
74
5
 
8
 
! Отговори
Niakoi преди 11 години
Я то станало 13.00 часа. Отивам да хапна една ЧОРБА :)
73
0
 
3
 
! Отговори
Суека преди 11 години
Не трябва да се припознават БГ "футболните" ни отбори с хора от историята ни които са си дали времето (живота) за да имаме ние днес някакъв вид "свобода" . Ако видят днешната младеж и хора най-горе над нас управляващи те (хората от миналото) надали биха си дали живота отново като е нямало почти никаква полза сега да видят 1 ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ каквато е била 1 време :( . Затова моля "феновете" спрете да се определяте с хора доказали се завинаги като истински българи и си гледайте там "отборчетата" !
72
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не смятам, че има чалгарски ритми. Между етно мотиви и чалга има огромна разлика... Както вече написах току-що, съжалявам, че тая организация по клипа не е създадена за някоя мелодична песен, да се помни и да се пее от всички. Но браво на човека, браво на всеки, който полага труд да свърши нещо. Лесно е да се критикува.
71
6
 
4
 
! Отговори
АУДИ преди 11 години
ей тфа феновете на ЛеWCки и ЦЕ(*а са ми много смешни.Надрусани рахитчета филмирани ха ххахахаха направо се насирам от смех кат ви чета коментарите .
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пичът се е взел много насериозно, явно е вложил много пари и труд по тоя клип. Проблемът е само този, че песен за един отбор трябва да може да се запее, да има поне хубав припев. Човекът явно не може да пее, затова рапира, искайки да е главен участник пред камерите, ама с тея вложени пари и труд по клипа, който определено е пипнат и личи голяма организация, ако беше поръчал някой да му направи хубава музика и някой да я изпее, тоя клип цена нямаше да има. Нищо, другия път :)
69
3
 
10
 
! Отговори
AUDI преди 11 години
РАП с ЧАЛГАРСКИ РИТМИ ааахахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххахаххахахСМЕХ се от сърце
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЕстетЗабравяш кое бил ПОЧЕТЕН ПРЕЗИДИУМ:Генералисимус Сталин, маршал Тито и м-р председателят Георги Димитров...
67
6
 
4
 
! Отговори
ИВО преди 11 години
Хахах и нещо интересно което забелязвам ... как в работен ден във форума е пълно с прасета . Хорааа ходете да работите , стига мрънкахте и хейтвахте ... направете нещо мамка му със скапаният си живот ... вижте ЛЕВСКАРИТЕ са на работа и нямат време за глупави спорове и коментари .... или и тази им активност ще оплюете .....драги ми социални аутсайдери :D
66
8
 
3
 
! Отговори
ИВО преди 11 години
Първо на първо никъде ТОВА НЯМА ДА Е ХИМН НА ОТБОРА , ЛЕВСКИ има най-хубавият химн в БЪЛГАРИЯ и той е : https://youtube/watch?v=vTtteR9D3m4 . Тази песен е просто песен за феновете на ЛЕВСКИ , никои не иска да ви я натрапва , никои не иска да я харесвате , никои не иска да я коментирате. Тя достига до тези които наистина знаят за какво става въпрос.Не разбира драги чорбарчета какво коментирата .... слушайте си вашите песни ... уппссс такива няма ... е тогава коментирайте ТУК :)
65
2
 
7
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
Точно пък от Лефски да говорите за комунизъм...До 1944 имате три титли - за 30 години :-) ! После идват комунистите и приказката започва...
64
10
 
5
 
! Отговори
само Левски преди 11 години
типично по комунистически, утрочетата на създадения от БКП цска са настръхнали срещу отбора на народа. лайте се няма кой да ви обърне внимание.
63
1
 
7
 
! Отговори
14 преди 11 години
Ква е тази *** ?
62
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 11 години
1во. Левски няма нищо общо с футбола.2ро. Този отбор е гавра с името на апостола.3то. И ЛЕВСКИ И ЦСКА СА ОТБОРИ ЗА С-група затова че от много години уреждат мачове.
61
1
 
5
 
! Отговори
Владо преди 11 години
Имаме си камората, якудзата, остава един козанострата и триото за цирк балкански е готово ... :D Явно иска да се прави, че е от генгста шита ама се е получил клоунски псевдоним !
60
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сто години срам за България от Пуденските кравари, барабар с опетняване името на Апостола! Вечно да си втори, вечно да си втори, ах колко жалко е да си говеедар
59
2
 
7
 
! Отговори
Един преди 11 години
Искам да попитам сините фенове - Приемате ли за чиста монета, че някой си рапър наречен Камората е пряк наследник на Апостола и това обосновава правото му да бъде автор и звезда на химна на отбора Ви? И след като логично следващото твърдение на нарко-отрепките от Люлин ще е, че са наследници на делото на Българския Централен Революционен Комитет и затова полицията не бива да ги тормози, то защо целия народ скочи срещу малоумното твърдение на едни ДПС-чиновници,че Дякона е просто един разбойник?