След Шамара и Сарафа ще дава показания в полицията

Певците ли сме най-големите престъпници, пита рапърът
25 сеп 2012 12:58,
153
След Шамара и Сарафа ще дава показания в полицията
Сарафа. Снимка: Facebook

След Мишо Шамара още един рап изпълнител е получил призовка да се яви на разпит в Националната следствена служба. Сарафа ще дава показания утре, като поводът отново е текстът на песента "Бяло, зелено и червено".

"България уж е демократична държава, но явно няма свобода на словото. Когато получих призовката, в първия момент си казах: Я да не ме занимават с глупости! Но нещата явно не са глупости", коментира пред Dnes.bg Сарафа.

Рап певецът е сигурен, че ще дава показания и за други парчета.

"Следователка ме попита дали "София Де Жанейро" е моя песен и след като потвърдих, каза, че било гнусно. Иначе харесвала хип-хоп. Не мога да си обясня рап музиката ли е виновна на държавата, ако е така, е доста плашещо. Всеки ден стават тежки криминални престъпления, но явно ние сме по-големи престъпници. Не мога да си обясня защо всичко се случва", каза още изпълнителят.

Той не изключва възможността тези следствени действия да са свързани и с предстоящите избори. "Може и политиката да е намесена, но в крайна сметка ние не сме политици. Искат да ни сплашат с подобни дела, но засега не мога да дам категоричен отговор на въпроса "Защо?", обясни Сарафа.

Сарафа едва ли ще бъде изненадан по време на разпитите, тъй като по тази "утъпкана" пътека мина Шамара. Естествено, двамата са коментирали разпитите, а Мишо яростно атакува управляващите и полицейщината.

"С диктатура не става, с репресии не става! На следващите избори ще бъдете свалени от народа, ние казваме думите, които народът иска да каже", написа Мишо във Facebook. Той обяви, че войната е започнала и ще я води до край.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
10
 
! Отговори
РЕЗУЛТАТЪТ преди 11 години
След 23г.,--преход ,...това видяха ПОДРАСТВАЩИТЕ !Краят остава за политиците и управниците в Бг!Преходът това РОДИ!
43
10
 
7
 
! Отговори
АУУУУУУУУУУУ преди 11 години
Много интересно, Абе сарЪфе ти до кога ще се правиш на луд. Не знаел за какво го викали . Да не би да е заради спонсори а ,я си помисли . Много филосостваш бе да те правим рапфилософ . И ква стана тя да не те пратят на топло и теб . Кажи за спонсорите че иначе друг ще каже и да не подсмърчаш като болно ***
42
0
 
10
 
! Отговори
а,сега де? преди 11 години
България е "независима", и няма ---ЦЕНЗУРА !
41
2
 
6
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
Ще кажа на всички сбъркани малки душички, които недоумяват какво точно се случва: Малки мой сладки пиленца, можете да наврете ненужното си мнение по теми които не сте компетентни, точно в дупенцето си пъпчасало! Благодаря за вниманието!
40
0
 
5
 
! Отговори
АЛОО,...Бг преди 11 години
Какви са причините ,за текста ...,или това е без значение?
39
10
 
4
 
! Отговори
Тепавичаря преди 11 години
Тоя балък се съмнявам да е бил в Рио де Жанейро, че да го намесва в нелепото си стихотворение.
38
1
 
6
 
! Отговори
Тодор Колев преди 11 години
София:"Расте но не старее ,.................НЕ СТАРЕЕ, НО И НЕ МЛАДЕЕ"!
37
2
 
5
 
! Отговори
...! преди 11 години
"...И ТЪМНА ,И *** ,.......ПОСТОЯННО В *** ЩЕ СЕ БЛЪСНА ....."!
36
0
 
4
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
абе 40ти много си бърз бе... направо ми прочете мнение...ааа мислите във фб-то :)))))
35
1
 
15
 
! Отговори
азе преди 11 години
А Богдана Карадочева ,кога ще дава --показания ?Нейната песен за София,...:"И ТЪМНА ,И ***......"
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гадно им е някой да казва истината на хората ....както го прави той!!!
33
11
 
10
 
! Отговори
!!! преди 11 години
И всеки *** като го подгонят почва да пищи "аз ли съм най-големия престъпник в тази държава". Ми и да не си ти, ако си сгазил лука ще си плащаш гяволука. Ега ти оправданието "всички го правят" или "има по-големи престъпници от мен". Ти си спазвай законите пък другите да правят каквото си искат. И ако сгазят лука да гонят и тях.
32
1
 
9
 
! Отговори
Peter преди 11 години
Не виждам нищо скандално текста по-долу....
31
0
 
5
 
! Отговори
АМИ ДА? преди 11 години
След като има почва за нещо ,.то просъществува...!
30
2
 
9
 
! Отговори
Peter преди 11 години
A, Yeah, YoДобре дошъл в София де Жанейро.A, Yeah, YoНе гледай центъра, в квартала ми е гето.Това не е философия,а самата реалност. Добре дошъл в София.
29
2
 
17
 
! Отговори
Peter преди 11 години
Българи *** на едно,жълтури всички, заедно с ***.Такъв е живота по кварталите.А вие в 8:00 вечерта кмета ми го фалите.Цел ден пенсионерите не слизат от трамвая.Там е топло, за разлика от техната стая (има промяна)Така ли, къде бе? 20 години криза ни *** бе!Нема що всички големи държавниции Костов и Борисов излезнаха измамници.Чалгата не спира да свири по радиата,мама ви *** ходите си по селата.София стана като шопска салата.На кючеци ли възпитавате децата?!
28
2
 
19
 
! Отговори
Peter преди 11 години
A, Yeah, YoДобре дошъл в София де Жанейро.A, Yeah, YoНе гледай центъра, в квартала ми е гето.Задръстване, свинщина, буклуци.На светофара наравно джипове с каруци.Нахални шофери карат по насрещното, слизат и разменят си юмруци.Забравят, че децата нямат спирачки.По асфалта трупове на кучета и мацки.За 20 кинта сините те пускат,и после на ъгъла с проститутките разпускат.Народа е стадо,обречени са всички, и младо и старо.Мързеливи са, не си мърдат пръста.
27
2
 
10
 
! Отговори
Peter преди 11 години
По-лесно им е само с чупки в кръста.Не ме наричай рапър, аз не съм рапър.Рапърите са комици, 90% от тех нема да ти кажат истината НИКОГА.Знай що, щото са страхливци.A, Yeah, YoДобре дошъл в София де Жанейро.A, Yeah, YoНе гледай центъра, в квартала ми е гето.И както каза брат ми Шо, още преди 10 години, София е джунгла.И ето 10 години по-късно няма никва промяна.А вие рапърите още ли пускате тея Wake неща?Тук заради реалноста, София де Жанейро, тук живеем
26
0
 
7
 
! Отговори
Pisna mi преди 11 години
Няма ли да го разпитат и за Illuminati ? Според мен те са най гнусни !!!
25
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наркомани !