Концертът на DMX - на 3 януари, гласи се за български сериал

Рапърът не се яви на пресконференция, не бил активен сутрин
20 дек 2013 15:48, Александър Попов
4
Концертът на DMX - на 3 януари, гласи се за български сериал
Снимка: Reuters

Рапърът DMX преговаря за участие в български сериал, съобщи пред журналисти мениджърът на звездата A.S.A.Q. Idoe на пресконференция днес.

На нея трябваше да присъства и певецът, но след партито му за рождения му ден в столичен клуб явно не е могъл да се възстанови. Мениджърът заяви, че по принцип DMX не е работоспособен и общителен преди 16.00 - 17.00 ч. следобед и този ранен час е бил грешка.

На събитието рапърът трябваше да поднесе извинението си пред българските си почитатели, тъй като концертът му у нас беше отложен на два пъти, а на третия - отменен окончателно.

След като си поръча на два пъти стек за закуска, а след това и масаж, DMX така и не се появи пред българските медии, пише БТА. Това принуди мениджъра му да разкаже подробности около звездата.

Относно участието му в български сериал A.S.A.Q. Idoe разкри единствено, че на 22 декември ще бъдат отново в страната ни, за да преговарят с продуцентите на поредицата. Обсъжда се също участието на DMX в някой от следващите части на филма "Непобедимите", който се снима у нас.

Дългоочакваният концерт на DMX в София ще бъде на 3 януари в зала "Христо Ботев" в Студентски град. Всички детайли остават непроменени, а желаещите да върнат билетите си, могат да го направят в местата, откъдето са ги закупили, съобщиха организаторите на концерта от "359 HipHop".

Те обясниха, че първоначално турнето на звездата е трябвало да бъде отложено с две седмици, а втората причина за отмяната е била здравословна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: DMX
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хванаха го преди няколко години на JFK (летището в Ню Йорк) с кокаин и имаше гонка с полицията. Бяха го заклещили като куче...после малко беше в затвора..абе нищо ново под слънцето...
2
7
 
7
 
! Отговори
Todor преди 10 години
Tupa Pechka !!!
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Хубава работа"АМА ..........