Близнаците да не се доверяват на интуицията си, а Рибите - на колегите

Хороскоп за 16 декември 2005 г.
16 дек 2005 09:30,
Близнаците да не се доверяват на интуицията си, а Рибите - на колегите
Илюстрация: Corbis

 Хороскоп за 16 декември

 Овен

Днес хармонията и разбирателството ще са неразделна част от отношенията ви с любимия човек. Юпитер е на ваша страна и ще ви помага при воденето на преговори и сключването на сделки. Ще ви хрумнат много нови идеи за развитие на фирмата ви, а това определено ще се хареса на началниците ви.

 Телец

Нептун ще ви накара да гледате песимистично на личния си живот, но не трябва да се отчайвате. Напротив – замислете се и променете някоя своя черта. Марс ще засили стремежа ви да се налагате, но това може и да не се хареса на колегите ви. По-добре си спестете вашите обичайни хапливи забележки и иронични подмятания.

 Близнаци

Не се доверявайте на интуицията си, а на здравия си разум, защото планетите ще ви подтикват към неправилния избор както в личен, така и в професионален план. Не действайте импулсивно и не изпускайте нервите си, въпреки че Нептун ги опъва докрай. Работете съвестно и не всявайте паника, когато неочаквано изникне проблем.

 Рак

Денят е идеален за сключване на изгодни сделки. Усилията ви са забелязани и трябва още малко старание и  търпение от ваша страна, за да ви предложат за повишение. В личния ви живот всичко върви по мед и масло. Отпуснете се в прегръдките на любимия човек, за да се отърсите от проблемите на забързаното си всекидневие.

 Лъв

Марс ще ви настрои войнствено срещу целия свят. Не създавайте напрегната обстановка около себе си и не крещете непрекъснато на околните. Ако искате някоя задача непременно да бъде свършена днес, то заемете се с нея лично. Завържете здраво кесията си и не пръскайте напразно пари.

 Дева

Планетите са подредени благоприятно и чувствата ви ще бъдат споделени. Внимавайте да не развалите някой романтичен момент с невероятната си подозрителност и безкрайните капризи. Финансовото ви положение не е стабилно. Много от представителите на първата декада ще почувстват физическа отпадналост.

Везни

Венера ще ви зареди с енергия и ще ви преизпълни с желание за флирт. Ако сте семейни или си имате сериозен партньор, по-добре задоволете порива си, като обърнете повече внимание на своята половинка. Късметът ще ви помогне да избегнете големи неприятности в службата заради допусната грешка. Разсеяни сте, затова обмисляйте дълго и внимателно всяко свое решение.

Скорпион

Вложете повече въображение в отношенията ви с любимия човек. Не забравяйте, че един малък жест на внимание може да е много по-ценен от голям и скъп подарък. Овладейте раздразнителността си, подклаждана от Юпитер. Очаквайте приходи! Играйте тото! Гледайте в краката си и се пазете от падания.

Стрелец

Вашата критичност днес ще бъде подчертано засилена от Нептун. Опитайте се деликатно да обяснявате недостатъците и грешките на околните, за да не ги засегнете. Особено внимавайте да не потискате любимия си човек с вашата свръхвзискателност. Късметът ще ви съпътства през целия ден и хазартната ви личност ще се изяви подобаващо. Но не се увличайте – трябва да знаете кога да спрете, за да не загубите и ризата на гърба си.

Козирог

Наложително е да обърнете двойно повече внимание на партньора си и да му покажете за пореден път силата на чувствата си, защото напоследък сте се отчуждили. Сатурн няма да позволи да се изправите пред финансови проблеми, но и няма да ви донесе нови приходи, така че за момента е добре да пестите. Не вдигайте тежки предмети, защото сте предразположени към проблеми с кръста.

Водолей

Изведнъж ще си дадете сметка до каква степен сте се оставили на течението и колко еднообразно е ежедневието ви. Направете нещо, за да се измъкнете от сивотата – напишете с червен маркер „Обичам те!” върху всички яйца в хладилника, например! Не взимайте прибързани решения и не се насилвайте точно днес да свършите всичките си задачи в службата.

Риби

Венера ще ви подари един чудесен ден, изпълнен с романтични изживявания. Юпитер пък ще ви създаде известни финансови затруднения, затова по-добре не харчете пари за неща, които не са ви жизнено необходими. Разположението на Меркурий предвещава блестящи успехи на работното място. Не обръщайте внимание на завистта на колегите си (особено ако са представители на зодия Овен) и действайте, както сметнете за добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации