Прокуратурата отрича да е знаела какво си говорили Танов и сие

До получаването на флашките обвинението не е чувало разговорите
28 яну 2011 14:20,
12
Прокуратурата отрича да е знаела какво си говорили Танов и сие
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Съдържанието на телефонните разговори на висши държавници от кабинета „Борисов“ не е било известно на прокуратурата преди изтичането на записите в медиите.

Това се посочва в съобщение на държавното обвинение във връзка с днешни публикации, че прокурор Пламен Георгиев е получавал стенограми на разговорите.

Още по темата

Георгиев е наблюдаващият прокурор на досъдебното производство, по което е подслушван шефът на Агенция „Митници“ Ваньо Танов.

От прокуратурата заявяват, че при изслушването в парламентарната комисия за контрол на СРС Георгиев е казал, че до получаването на флашките с аудиозаписите не се е запознавал със съдържанието на подобни разговори.

Нито един от телефонните разговори, тиражирани напоследък в общественото пространство, не е ставал достояние на наблюдаващия прокурор, нито на който и да е друг от прокуратурата, уверяват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Ваньо ТановСРС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Нима? преди 13 години
Тая прокуратура стана продължение на маркуча на ГЕРБ!И въпреки всичко се оказа че в кабинета Станишев виновни няма!Явно някой е лъга и сега продължава да лъже ...***?!
11
3
 
5
 
! Отговори
99999 преди 13 години
Сега се убедихте че когато EC govori za корупция в БГ и не ни вземат в шенген,ни субсидии ни отпускат това се отнася за политиците ни а не за народа.Дали да мълчим като овце или да излезем на улицата това зависи само нас.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За целия този скандал са си виновни герб. Те си въобразиха, че са супер-ченгета и ще подслуват гладни, безработни и всякакви и всички. Да, ама ето какво стана. СРС-тата са като бумеранг. Сега да се сърдят на себе си и най-вече на Консултанта-Прес-аташе и Министър на вътрешните работи-Цветанов, а не да търсят по вола теле.
9
5
 
5
 
! Отговори
george преди 13 години
Може би единственият,който е в течение на тази канонада от компромати и СРС-та е г-н президентът.Негови хора са топсъдиите, бивш негов юридически съветник е гл.прокурор. Очевидно г-н Велчев чака да се изкаже, когато му дойде времето. Екипът от "петорката на Блейк" са изпълнители - каквото им кажат,това правят: Дай компромати- сипят ги; пусни СРС-та - човек с шапка и очила отива при Патрашкова и дава флашката. Г-н Първанов, кажете вие какво знаете; досега отговаряхте с многозначителното: Мъкаа
8
4
 
10
 
! Отговори
ммммм преди 13 години
Прокуратурата не знае за такива разговори, просто защото не е ги е получила от МВР. Цв. Цв. ползва СРС тата за лична употреба, което трябва да е наказуемо.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
6Знае Велчев, ама стиска ли да ги каже! Тогава сигурно от международния трибунал в Хага ще искат да съдят Борисов:)
6
2
 
7
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Мисля,че забавянето на пълния анализ на разговорите налива много силно вода във воденицата на захваналите се да свалят правителството.Три седмици прокурорите не могат или не желаят да дадат отговор какво е станло,кой е виновен за изтичането на информация и верни ли са прихванатите разговори или има външна намеса. Караме я на ден по лъжичка. Както е тръгнало, кабинетът Борисов може да падне, преди гл.прокурор да се произнесе. Г-н Велчев, нали преди 10-ина дни казахте,че много неща знаете!
5
1
 
8
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Телефонът пак звъни, Хайде Танов, говори!
4
1
 
11
 
! Отговори
Mery преди 13 години
Това твърдение на прокуратурата е меко казано,интересно; да не кажа странно. Постъпва заявка от някое си лице,чието име досега упорито се крие, за подслушване на В.Танов. Прокурорът го подписва,след което престава да се интересува за хода на наблюдението и за резултатите от него. Елементарно, Уотсън! Накрая разбира от медиите какво е станало?! 2.Пълен анализ на звуковите файлове се прави в 4 лаборатории в продължение на 2-3 дни.Вече трета седмица окончателни резултати няма. К'во праим тогава?
3
2
 
7
 
! Отговори
9999 преди 13 години
Прокуратурата живее на марс!!!Зная всичко но нали и те са крумпирани,което най големият probleme на БГ.
2
2
 
13
 
! Отговори
дружество на невменя преди 13 години
Прокуратурата не знае какво става, Д(ан)С не знае какво става, МВР не знае какво става! Държавата е абдикирала и всичко е на самотек! България е най-голямото дружество на невменяемите! (Уважаеми истински невменяеми, нямам намерение да ви обиждам!)
1
2
 
8
 
! Отговори
? преди 13 години
Е,този за какво е бил наблюдаващ прокурор,или по точно на какво-съзерцавал си е пъпчето ли?

Спонсорирани публикации