Бербатов срещу Челси в ¼ финалите на ШЛ

Барселона и Реал Мадрид се чакат на полуфинал
Обновена: 18 мар 2011 15:07 | 18 мар 2011 13:29, Красимир Ангелов
77
Бербатов срещу Челси в ¼ финалите на ШЛ
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Манчестър Юнайтед – Челси е дербито на ¼ финалите на Шампионската лига, отреди тегления жребий.

Големите съперници в Англия през последните години отново ще кръстосат шпаги в опит да спечелят най-големия клубен трофей в Европа.

Тези два клуба разделиха последните 6 титли във Висшата лига. Освен това те играха на финала в Шампионската лига през 2009 г., като Юнайтед спечели с дузпи в Москва.

Жребият отреди още миналогодишният носител на трофея Интер да срещне Шалке 04, Реал Мадрид отлично представящия се отбор на Тотнъм, а Барселона – украинския Шахтьор Донецк.

Изключително интересно може да стане на полуфиналите, където ако победят в своите двубои, Реал и Барселона ще се изправят един срещу друг в ново издание на "Ел Класико“.

В другия полуфинал ще се срещнат победителите от срещите Манчестър Юнайтед-Челси и Интер – Шалке 04.

Вижте всичко около жребия в Шампионската лига

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
5
 
13
 
! Отговори
ФИФА преди 13 години
До "Nacionalniqt predatel Balerinka Barbitov otnovo shte e tvyrda rezerva.Garantirana informaciq. "Той може и да ТЪРДА резерва, но ти явно си "МЕКА КИТКА" гарантирана информация
44
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Nacionalniqt predatel Balerinka Barbitov otnovo shte e tvyrda rezerva. Garantirana informaciq.
43
2
 
4
 
! Отговори
Joro преди 13 години
***, било гордост за него, *** с ***
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
майкавидоня
41
3
 
9
 
! Отговори
Sofiq преди 13 години
Alo makedoneca,6to ne si stoi6 v makedoniq be muhlio?!Dobre 4e sme nie,4e nqkoi da 4ue za vas,izmislenqci!
40
3
 
14
 
! Отговори
voodoo преди 13 години
ами какво правиш при бандитите в БГ бе кекемек.Марш в Макединия дате е...т шиптърите тебе жена ти и децата ти ако имаш такива.Македонеци *** ама много *** *** между БГ-Гърци-Сърби +50% албанци.Смешни *** който знаят да реват срещу БГ но като видят шиптърски х...й автоматично се навеждат.
39
2
 
14
 
! Отговори
МсДоналд преди 13 години
До 41:Пък като чуе македонец и се чуди какво е това нещо и яде ли се, пие ли се и т.н. Виж ако държиш да се наричаш македонец, защо направо не се наричаш грък. Македония е провинция в днешна Гърция.
38
29
 
5
 
! Отговори
маке преди 13 години
Аз съм от Благоевград, комшии сме с Митко Бербатов и съм македонец, а не българин. Да си македонец е гордост, чест и достойнство навсякъде по света. Българин е равно на престъпник, крадец, дрогаджия, мафиот, втора категория човек, и всеки в света бяга като чуе българин.
37
2
 
6
 
! Отговори
NOFX преди 13 години
*** ЯКИЯ ЖРЕБИЙЙЙ - НА ФИНАЛ СМЕ -- ЮНАЙТЕД ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦААААА
36
2
 
5
 
! Отговори
до гецата преди 13 години
Помлял ги бил? 2 пъти на празна врата му сложиха топката! Интересна беше и реакцията на коментаторите, които постоянно го хвалеха, колко добре се бил пласирал, без да е пипнал топката даже, докато Руни и Гигс правеха чудеса в същото време. Съра ще си вкара автогол, ако не почне да пуска Митко пак! Ни титла ни купа, ни шампионска лига ще види тази година, пък и да вдигнат заплатата на Нани, че това момче нещо ми се вижда доста подтиснато напоследък и не играе с настроение
35
4
 
12
 
! Отговори
Чичарито преди 13 години
Грешна ви е информацията. Барби няма да играе а ще е зает с длъжността "поддръжка на пейката"
34
2
 
12
 
! Отговори
тодор александров преди 13 години
.щуро маке не викай срущу майка българия..а прочети историята оная истинската а не тази дека ви я написаха сърбите...че от тях добро нема да видите....те направиха лагерите на голи оток и другите и ти и твойте деца не знаят какви са вече....макодници шопи мизийци траки всички сме деца на майка българия...ние първи ви признахме като държава и по този начин спряхме апетитие на всички други сърби и гърци да ви поделят..не хапете ръката на майка си...промитих мозъци а четете ..МИЗИЯ ТРАКИЯ МАКЕДОНИЯ
33
0
 
17
 
! Отговори
гецата преди 13 години
Шо е маке се е юнак, шо е юнак се е ла*но
32
2
 
14
 
! Отговори
ванчо михайлов преди 13 години
....сръбски *** защо не четеш сръбски вестници ми си вреш главата у българските...гледай и у шиптърските че там ви чакат с оня големия и ***.........да нема после дека си майко българия както едно време държавата ни се напълни с македонски бежанци.....щуро племе сте и това си е...
31
0
 
4
 
! Отговори
Гецата преди 13 години
Да да да да ............ха ха ха
30
2
 
11
 
! Отговори
До 26 преди 13 години
Хахахахаха, ти ли ще говориш че шиптарите чукали нашите майки и сестри :))) Те ви превзеха измислената държава и ви еб.аха майката :)))) Измислена погърчена, посърбена ***. А я кажи колко турци, сърби и гърци са си изредили увредените гени, че да има толкова умопомрачително ограничени "македонци"? А преди бяхме готови да ви помогнем, но сега ще гледаме с леко задоволство как части от "Македония" си заминават по сценарии подобен на Косово.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Тези два клуба разделиха последните 6 титли във Висшата лига. Освен това те играха на финала в Шампионската лига през 2009 г., като Юнайтед спечели с дузпи в Москва."Финялът не беше ли в Рим? И не играха ли с Барселона? а дали случайно и не паднаха ли?
28
7
 
6
 
! Отговори
Гецата преди 13 години
Абе той Бербо беше и срещу Марсилия ама топли седалката цял мач а Чичерито ги помля
27
9
 
5
 
! Отговори
Гецата преди 13 години
Абе той Бербо беше и срещу Марсилия ама топли седалката цял мач а Чичерито ги помля
26
3
 
9
 
! Отговори
До 5 преди 13 години
И софиянци не са българи, а са шопи :)

Спонсорирани публикации