Откриха останките на сочените за убийци на Румен Рачев

Има данни, че Владимир Филев и Георги Георгиев са убити
Обновена: 10 юни 2011 14:58 | 10 юни 2011 12:58,
50
Откриха останките на сочените за убийци на Румен Рачев
Владимир Филев (л) и Георги Георгиев (д). Снимка: архив МВР

Намерени са телата на двама мъже, обвиняеми за разстрела на шуменския бизнесмен Румен Рачев, съобщиха от МВР.

Става дума за Владимир Филев и Георги Георгиев, които бяха обявени за издирване през юли миналата година във връзка с разследването за убийството на Рачев 2009 г.

Телата на Филев и Георгиев бяха намерени в края на май в района на село Железница, след като гражданин сигнализирал в полицията, че е открил обувка и човешки кости.

Още по темата
ДНК-експертиза е потвърдила, че са открити скелетите на двамата мъже. При останките от едното тяло е получено 100% съвпадение на ДНК-профила.

При второто е установено съвпадение с вещи и предмети, иззети от жилището му. До средата на следващата седмица и този профил ще бъде изчистен окончателно.

Според експертите има данни за насилствена смърт. От вида на останките би могло да се предположи, че смъртта е настъпила преди около година и половина.

Владимир Филев и Георги Георгиев бяха привлечени като обвиняеми за убийството на Румен Рачев и за задържането им бяха издадени европейски заповеди за арест.

Делото за разстрела на бизнесмена и за още две убийства ще започне в Шуменския окръжен съд на 27 юни. Обвинени са задържаните при спецакцията „Килърите 2“ Петър Стоянов – Сумиста, Васил Костов – Кеца, Янко Попов – Туцо, Георги Вълев, Петър Атмаджов и Райчо Стойнев.

Прокуратурата твърди, че Георги Георгиев и Владимир Филев са физическите извършители на разстрела, като Янко Попов е осигурил оръжието и транспорта им, а Васил Костов е подсигурил убежището им – хижа в Рила, където двамата са забелязани за последно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Кардашев преди 12 години
За 50.000 и баба ми ще иска да убива, стига да може. Гладът е най-страшното оръжие. Беден човек- ЖИВ ДЯВОЛ. Толкова поговорки има, за подобни случаи, но коментиращите, не са ги чели. Грозна, селска мутра, не значи обезателно балък. Да си безкрайно *** и луд е достатъчно. Външният вид, няма нищо общо.
39
0
 
2
 
! Отговори
Кардашев преди 12 години
В четох коментари под тази статия, които ще се опитам да сбера в едно изречение: ''Вижте им мутрите на тези, те са шушумиги, не може да са те."-Що за хора, се опитват да решат даден криминален случай с гледане на физиономии?По комунистическо време излезе лафа- За тая мутра само, съдията щи даде 5 години. Аз не вярвам, че щом изглеждаш тъпо, обезателно, трябва да си шушумига. Виждал съм грозници и ***, които са като лъвове. До дупка се трепят, що тези да не са *** и убийци?
38
0
 
5
 
! Отговори
hm преди 12 години
Nomer 36, sledvashtiqt put predi da se izkajesh taka po adres na vsichki bulgari, vzemi se hvarli nqkude ot visoko mnogo te molia!!!!Neka da ti doide akula v kompleksiranara makedonska tikva!!!!!!!!!! Nedoumiavam ot kakuv zor se interesuvash kakvo se sluchva v Bulgariq?! Gledai si skapanata Makedoniika, jivei si jalkiq jivotec i si psuvai svoite sunarodnici!
37
0
 
6
 
! Отговори
Емо преди 12 години
Тази история е много, ама много гнила... Който вярва на досегашните тези трябва да е доста наивен!
36
0
 
2
 
! Отговори
desko преди 12 години
q si *** ma1kata makedonska spleskana **@na ot surbi cel jivot
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
5мата убийци дето вчера ги пусна съда - дали и тях ще ги намерят така!
34
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ot burgani ko ocakva6 ubici narkomani prostotutki narot mizeren dar6ava lainana
33
0
 
21
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
И дано и други кандидат убийци да могат да четат и да видят,какъв е краят им......И да спрат да гледат филми....
32
0
 
7
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Баси и гащниците....и убийците ни като Държавата....
31
0
 
7
 
! Отговори
ДО 14-Психолог преди 12 години
Ясно е ,че мразиш някого,който ,може би не е такъв за какъвто го представяш,но това ,което прозира тук е разбитата ти психика,явно е ,че минимум твой родител от мъжки пол е блудствал с теб или нещо повече.Като си навлязъл в пубертета с учудване си разбрал ,че те сърби простатата.И като нямаш терен за изява пишеш в форумите твоите копнежи чрез чужда самоличност.Моят съвет е -разкрий се пред света!Ще се учудиш колко ще ти олекне,освен ако ти самият още не си осъзнал проблемът си.
30
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очаквам довечера Цв. Цв и Б.Б. да се снимат пред телевизиите на мястото и да обявят поредната победа над престъпността. Нищо че труповете са намерени от случайни граждани, то в сводките на МВР ще пише че това е "в резултат на активни издирвателни мероприятия"
29
4
 
18
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
КЛАСИЧЕСКА ИСТОРИЯ- Отстранена е конкуренцията през 1993 г. ( каратистите)- Ликвидиран е свидетеля през 2009 г. ( Рачев)- Ликвидирани са и убийците на свидетеля вероятно в края на 2010 г. ( Филев и Георгиев)Бившия главен секретар, може да спи спокойно
28
3
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
я да чуем домораслите мислячи как ще ни обяснят истината и колко това тука е съшито с бели конци.
27
0
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Ку-ку-у-у-у
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като в американски филм - таман преди делото и ето ги доказателствата
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко удобно, че и двамата сочени за извършители са мъртви...
24
1
 
4
 
! Отговори
Alex преди 12 години
Това не е просто отстраняване........Едно да бъде застрелян въпросния човекНо да бъде разпарчатен и заровен...A ne ti li idva na um nesto...kato...plituk grob...i glutnici pomiari ili lisici...izrovili si niakoia mruvka...Edno e sigurno-koito gi svetnal ne si e svursil rabotata suvestno.Po-dulboko zakopavane + malko negasena var...i niamase da cetem sega takiva ***.Suzaliavam blizkite im, a za pocinalite...spored maximata-ili dobro,ili nisto.....NISTO
23
0
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
"Личностно отмъщение","силен дух","силен характер". Личи си ,че си домошар ,чел много криминални романи.
22
1
 
3
 
! Отговори
незнаен преди 12 години
не се учудвам, чудно ми е кой е извършителя вместо Лазар, знае ли се и къде отидоха 500 000 лева, алал да са им и дано спят спокойно
21
0
 
7
 
! Отговори
ко07ъ преди 12 години
Знаем ги и двамата, и да ви кажа, дрогата не прощава. Всичко е било за малко парички с цел да се вкарат в материал. Очевидно не са им се получили нещата.

Спонсорирани публикации