Бъдеща филоложка е най-красивата българка

23-годишната Ваня Пенева от Казанлък стана Мис България
Обновена: 28 юни 2011 15:10 | 28 юни 2011 10:05,
217

Победителката Ваня Пенева . Снимка: TV7

Най-красивата българка за 2011 г. се казва Ваня Пенева. Тя получи най-голям брой гласове след вота на журито и на зрителите.

Ваня е на 23 г. и е от града на розите – Казанлък. Новата Мис България следва българска филология в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и е член на студентския съвет в Алма матер.

Това не е първата титла от конкурси за красота на победителката, макар че тя не е професионален модел и не е представител на модна агенция.

През 2007 г. Ваня Пенева става „Царица на Долината на розите”.

Красавицата получи правото да представи страната ни на най-престижния международен конкурс за красота – „Мис Свят”. Тя грабна и голямата награда – чисто нов автомобил Киа Пиканто, който тази година за първи път ще остане притежание на победителката.

Първа нейна подгласничка стана Деница Стоянова от София. На трето място в тазгодишния конкурс „Мис България” се класира Олга Модева от Елин Пелин.

Фаворитката на зрителите стана Ваня Иванова.

Момичетата бяха оценявани от осемчленно жури в състав Жени Калканджиева, модна агенция „Визаж”, Ирина Папазова, модна агенция „Интерсаунд”, Емил Кошлуков, продуцент от no frame media, Стойчо Керев, водещ на предаването „Пряка демокрация” по TV7, Лес Уелдън, продуцент от New Image, легендата на българската естрада Орлин Горанов, диетоложката на звездите д-р Енджи Касабие и Даниела Митева.

Целият конкурс се проведе под формата на телевизионно риалити. Продуцентите заложиха на пълна прозрачност, а това позволи на зрителите да проследят цялата подготовка на момичетата – от кастингите до финала.

Те имаха възможност да дадат гласа си за своята избраничка на интернет страницата  на конкурса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Мис България 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
0
 
! Отговори
Казанлъчанин преди 12 години
Е, ми не може всички конкурси да се "печелят" само от софиянци. Ай сектир, шопи такива! Ваня има лице и тяло на световен модел. Или сте свикнали да гледате само надути силиконови физиономии и затова истинската красота не ви харесва.
206
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че този път поне ни спестиха Мис Силикон - Виолина! По-глуповата физиономия не бях виждал.
205
1
 
7
 
! Отговори
уплашена преди 12 години
Всички бяха крокозъбли, имаше само едно-две хубави момичета. А победителката прилича на травестит! Ако това е красота... Ама какво се чудя, всички знаем как се определя класацията! Май и тази година ще има призиви от рода на "Върнете крокодила в зоологическата градина!"...
204
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
според мен втората подгасничка Олга Модева е по-красива и чаровна от момичето което спечели :X:X:X
203
6
 
7
 
! Отговори
Абориген преди 12 години
Аман от завистници ... грозна била .. я се вижте вие птеродактили такива че тогава съдете другите.... много си е хубаво момичето дори.
202
10
 
1
 
! Отговори
артемида преди 12 години
На Антония поне родителите са ио дали женско име, а тази мома явно произхожда от доста просто семейство,което не знае, че Ваня е галено от Иван-привнесено от Русия....
201
10
 
5
 
! Отговори
артемида преди 12 години
Малеии, КОН. Антония е 10 пъти по-красива. Тази е и груба и грозна и доста просташка физиономия има.Ако антония беше Мис Крокодил, тази трябва да е джадая от междузвездни войни....
200
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нееееее
199
2
 
2
 
! Отговори
До 195 преди 12 години
В Индия живеят най различни етноси и племена.По черти на лицето някои напомнят тази мома. Относно светлия цвят на кожата - в Индия се срещат и бели жени.Това се дължи не само на факта,че в тази държава са обединени много народности.Онези индийци,които са воювали в Испания на страната на маврите, са отвлекли много европейки,връщайки се в Индия.От коментарите личи, че мъжете имат различни вкусове и това е напълно естествено. Затова едни пишат, че новата миска е грозна, други я наричат "прекрасна"
198
0
 
2
 
! Отговори
До 203 преди 12 години
И аз се ядосвам за същото. Мога донякъде да разбера журитата на такива конкурси - те избират не измежду всички български момичета, а само между тези, които се явяват на кастингите. Освен това, ако не по време на всички конкурси, то при повечето от тях, върху журито се оказва и натиск. По-нататък няма смисъл да се коментира.
197
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не показват снимка на другата Ваня, която е станала "фаворитка на зрителите"?
196
6
 
7
 
! Отговори
an преди 12 години
Отново най-грозната. Толкова хубави момичета има в Б-я, избират грозотии.
195
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
става, бих и теглил един ***!
194
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прекрасна е! ;)
193
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ,тази грозотия май ми прилича на магистралките .
192
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наредете Пиронкова до крокозъбелите на снимките.На красота ще ги спука да не говорим за тенис!
191
3
 
7
 
! Отговори
shaggy преди 12 години
Прав си, 193, с една малка, но съществена корекция:който даде парички, на него му ....свирят на свирката
190
0
 
6
 
! Отговори
The Dark Side преди 12 години
Най-после цветята в градинките и нещастните дечица по домовете ще си отдъхнат от набезите на "загрижените" празноглави и много фалшиви "красавици"...
189
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мен много ми харесва момичето - естествено, чаровно и красиво. И смятам, че съвсем точно представя визия на българка. Долу четох в 1 коментар, че можела да мине за индийка. Ти, индийка виждал ли си ? Това момиче си е съвсем бяло, а и като цяло българите да не би да сме от най-русолявия и светлоок народ?
188
11
 
6
 
! Отговори
жик так преди 12 години
Д а ва *** в разбирачите и вас.....всичките разбирате от футвол и жени?....***