Бъдеща филоложка е най-красивата българка

23-годишната Ваня Пенева от Казанлък стана Мис България
Обновена: 28 юни 2011 15:10 | 28 юни 2011 10:05,
217

Победителката Ваня Пенева . Снимка: TV7

Най-красивата българка за 2011 г. се казва Ваня Пенева. Тя получи най-голям брой гласове след вота на журито и на зрителите.

Ваня е на 23 г. и е от града на розите – Казанлък. Новата Мис България следва българска филология в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и е член на студентския съвет в Алма матер.

Това не е първата титла от конкурси за красота на победителката, макар че тя не е професионален модел и не е представител на модна агенция.

През 2007 г. Ваня Пенева става „Царица на Долината на розите”.

Красавицата получи правото да представи страната ни на най-престижния международен конкурс за красота – „Мис Свят”. Тя грабна и голямата награда – чисто нов автомобил Киа Пиканто, който тази година за първи път ще остане притежание на победителката.

Първа нейна подгласничка стана Деница Стоянова от София. На трето място в тазгодишния конкурс „Мис България” се класира Олга Модева от Елин Пелин.

Фаворитката на зрителите стана Ваня Иванова.

Момичетата бяха оценявани от осемчленно жури в състав Жени Калканджиева, модна агенция „Визаж”, Ирина Папазова, модна агенция „Интерсаунд”, Емил Кошлуков, продуцент от no frame media, Стойчо Керев, водещ на предаването „Пряка демокрация” по TV7, Лес Уелдън, продуцент от New Image, легендата на българската естрада Орлин Горанов, диетоложката на звездите д-р Енджи Касабие и Даниела Митева.

Целият конкурс се проведе под формата на телевизионно риалити. Продуцентите заложиха на пълна прозрачност, а това позволи на зрителите да проследят цялата подготовка на момичетата – от кастингите до финала.

Те имаха възможност да дадат гласа си за своята избраничка на интернет страницата  на конкурса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Мис България 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
6
 
12
 
! Отговори
just me преди 12 години
Стига с тези грозни "Мис България". Каква мис може да е тази възгрозна труженичка? Пак ще ни се смее целият свят .....
166
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tuj grozilo go neebavam daje
165
2
 
7
 
! Отговори
Никита преди 12 години
Във "Вести" бг" пише, че е на 28 г. И на толкова изглежда! Харесва ми едната подгласничка, а тази - нищо особено, като и миналогодишната мис България...
164
9
 
10
 
! Отговори
тцЪ преди 12 години
Мен пък мацето ме радва. Няма типичните кукленски черти, като повечето миски
163
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tia ne e govoritel, che r-to da i e problema be typak
162
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Все *** щеше да е. Аз не мога да различа претендентките една от друга, невероятна "индивидуалност" имат! Добре, че им слагат номерчета.
161
4
 
18
 
! Отговори
Разумен преди 12 години
Абе всяка година все по-голям грозил избират.... Тая честно, трябва да съм много загорял че да я зарадвам. Голям нос, големи джуки, кравешки поглед.... Така като и гледам ръчичките колко са отпуснати, няколко килца ако качи, ще се превърне в свлачище... ужас.
160
4
 
12
 
! Отговори
пффф преди 12 години
Охх, прекалено е обикновена бе. Гледах току-що интервю с нея в сайта на тв7. Твърде е безлична, с травиално излъчване и глуповат поглед. Изглежда като типична фолк певица... а и това "р", което не може да казва ,допълнително я "загрозява"
159
2
 
10
 
! Отговори
Lady преди 12 години
Последната наистина красива Мис беше Роси Иванова всички след нея са с изключително посредствена визия, която дори тоновете грим, прическите и балните рокли не могат да прикрият. Жалко Истината е, че стотиците хубави жени, които всеки ден срещаме на улицата, не участват в конкурси за красота.
158
6
 
5
 
! Отговори
да ама не преди 12 години
До 161Роб или не такива са фактите.Не съм мъж,но ценя женската красота.Ти го каза високите жени са за парад,каквито са и тези конкурси.За парад защото изглеждат елегантно.Никога едни и същи дрехи не могат да стоят по-добре на някой който е 150 см. от колкото на такъв който е 170см.Ако ти си 180см. няма да гледаш високата си жена от долу нагоре нали?:)Твоите комплекси не определят идеала.
157
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То де да беше Албер Камю евала ,но едва ли, съвсем няма нищо общо с манекенския идеал Еко и по-добре.
156
3
 
8
 
! Отговори
156 преди 12 години
ти въобще си нямаш свои критерии за хубава жена ами си роб на клишетожена над 1.70 вече не влиза в категорията възбуждаща красавица най-малкото защото мъжете обичат да гледат от горе надолу а не отдолу нагоре жените...ако въобще ме разбираш какво ти говоряа и не съм го измислил аз лафа Голяма жена за парад - малка за креват.
155
1
 
18
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
моята жена си е най-убава, а тия конкурси са *** и тъпнята и журито е смешно :)
154
0
 
20
 
! Отговори
случайно преминаващ преди 12 години
Защо ми изглеждат всички толкова еднакви, или се лъжа!?
153
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
грррр, егати крокозъбела пак ще се излагаме, вече ми писна да ни излагат по цял свят с *** певачки и грозни миски. Едно хувбаво нещо няма да покажем на света
152
2
 
9
 
! Отговори
евала преди 12 години
ехеее ши кайш че некви туркини тука са са наредили, една от друга по-черни и мустакати
151
10
 
5
 
! Отговори
Да ама не преди 12 години
До 153Ти щом харесваш лилипути проблема си е твой.Идеала за тяло обаче е друг и определено една висока дама изглежда много по-елегантна и някой дребосък 150 см. който компенсира липсата на ръст с ходене на високи токове постоянно.Кой би устоял на висока и стройна жена с дълги крака?!
150
1
 
9
 
! Отговори
До 151 преди 12 години
Точно по тия конкурси ходят такива едни девойки дето ако им кажеш девойка ще ти се смеят.
149
0
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 12 години
Хубава е поне на 2 ра снимка.
148
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истински красивите жени са миньонките с финна костна система и Евгения Калканджиева да спре да налага тези върлини за брулене на сливи. Това не е конкурс за модел , за да трябва всичките да са самоходни тояги.

Спонсорирани публикации