Бъдеща филоложка е най-красивата българка

23-годишната Ваня Пенева от Казанлък стана Мис България
Обновена: 28 юни 2011 15:10 | 28 юни 2011 10:05,
217

Победителката Ваня Пенева . Снимка: TV7

Най-красивата българка за 2011 г. се казва Ваня Пенева. Тя получи най-голям брой гласове след вота на журито и на зрителите.

Ваня е на 23 г. и е от града на розите – Казанлък. Новата Мис България следва българска филология в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и е член на студентския съвет в Алма матер.

Това не е първата титла от конкурси за красота на победителката, макар че тя не е професионален модел и не е представител на модна агенция.

През 2007 г. Ваня Пенева става „Царица на Долината на розите”.

Красавицата получи правото да представи страната ни на най-престижния международен конкурс за красота – „Мис Свят”. Тя грабна и голямата награда – чисто нов автомобил Киа Пиканто, който тази година за първи път ще остане притежание на победителката.

Първа нейна подгласничка стана Деница Стоянова от София. На трето място в тазгодишния конкурс „Мис България” се класира Олга Модева от Елин Пелин.

Фаворитката на зрителите стана Ваня Иванова.

Момичетата бяха оценявани от осемчленно жури в състав Жени Калканджиева, модна агенция „Визаж”, Ирина Папазова, модна агенция „Интерсаунд”, Емил Кошлуков, продуцент от no frame media, Стойчо Керев, водещ на предаването „Пряка демокрация” по TV7, Лес Уелдън, продуцент от New Image, легендата на българската естрада Орлин Горанов, диетоложката на звездите д-р Енджи Касабие и Даниела Митева.

Целият конкурс се проведе под формата на телевизионно риалити. Продуцентите заложиха на пълна прозрачност, а това позволи на зрителите да проследят цялата подготовка на момичетата – от кастингите до финала.

Те имаха възможност да дадат гласа си за своята избраничка на интернет страницата  на конкурса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: Мис България 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
16
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Проблема е,че години наред този конкурс беше опошляван от предварително избрани кокони със съмнителни качества....Като Апотеоза беше Пернишкото недоразумение,което освен некачествена физика притежаваше в изобилие,простащина и арогантност и купищата "ви'ши"....не я направиха ни по-умна,ни по-красива...Е как питам.....сега да повярваме,че всичко е честно и почтенно....дори да е наистина така...
126
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъже, не критикувайте журито, защото нито една жена в него не гласува за Ваня Пенева- тя беше избрана с мъжките гласове. Лично моите фаворитки бяха двете подгласнички, но и с тази Мис България не бих се срамувала.
125
2
 
3
 
! Отговори
Османлия преди 12 години
А,500 години не сме закачили и една българка.Вервайте ми бе хора.
124
4
 
4
 
! Отговори
мургава българка преди 12 години
ДНК-то си казва думата , 500г. никак не са малко !
123
5
 
7
 
! Отговори
симпатична е , но преди 12 години
защо има толкова много мургари българки ?! Нали уж българите нямат нищо общо с ДНК на турците ?!
122
5
 
18
 
! Отговори
Ориенталщина преди 12 години
Ако живеехме в арабска джамахирия вероятно това момиче можеше да мине за красиво. Тя обаче е много далеч от представата за европейска красота !
121
1
 
2
 
! Отговори
ЕDNA преди 12 години
Хубаво си е момичето, недейте така. Защо все трябва да оплуваме хората.Пък и красотата е относително понятие-на едни им харесва, на други не...идеални хора няма.Честито на победителката и дано заеме челни позиции на МИС Свят.
120
3
 
7
 
! Отговори
усмивка преди 12 години
Според мен момичето не е мега красавицата, но е сто пъти по-красива от миналогодишната миска. Дано ни представи достойно на Мис Свят, а не да си предава претенциите и да ни излага като предишната.
119
2
 
18
 
! Отговори
ева преди 12 години
Сигурно ще ме обвинят в комплекси, обаче момичето е блудкаво, без чар и излъчване. А, и изглежда стара.А относно цвета на косата - за първи път чувам, че русите жени непременно са к..ви, а чернокосите - сериозни. Червенокосите и рижите тогава какви са?
118
2
 
13
 
! Отговори
Тодор преди 12 години
То бива бива ама вече прекалиха тия... всеки знае, че тоя конкурс отдавна се урежда, но може ли пък всяка година да избират най-грозната? Поне като си избирате връзкарки изберете някоя по красива.
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕС. БГ ОТ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ИМАМ ПРОБЛЕМ ДА ЧЕТА ПОЛОВИНАТА НОВИНИ. МОИ ПОЗНАТИ ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА СОФИЯ СЪЩО СЕ ОПЛАКАХА. БЪГНАТИ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕЩО НЕ ВИ Е НАРЕД САЙТА. КАТО ВЛЯЗА , МЕ ИЗХВЪРЛЯ ОТ ИНТЕРНЕТ.
116
0
 
1
 
! Отговори
Журналист преди 12 години
До 119- и с КОЛАТА.
115
13
 
11
 
! Отговори
Георги преди 12 години
Тази дама е грозна. Как може подобна жена да носи такъв приз. Та тя е дебела ... някога била ли е на фитнес да стегне тези висящи и желирани ръце.
114
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пръц...Поредната ***,бутнала където и на когото трябва.Ще си остане с екскурзийката.Тя жена ми по-убава бе.
113
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на мен ми харесва
112
6
 
6
 
! Отговори
ODOBRIAVAM преди 12 години
абе нещо в нослето ме смущава, ама одобрявам. момичето трябва да има индивидуалност. нещо характерно. и е от по-скъпата "боичка". смуглите са истинските красавици. ако пишещите гъзари не ги кефи, да си лъскат бастуните по други. избор има. останете си със здраве
111
1
 
8
 
! Отговори
Журналист преди 12 години
Може да не е фотогенична. На снимката не ми харесва.
110
4
 
8
 
! Отговори
БББ преди 12 години
Браво на момичето. Успех на конкурса "Мис Свят."
109
5
 
6
 
! Отговори
айдииииии преди 12 години
гледайтииииииии, завиждайтииииии
108
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Следващия път сложете снимки от Google maps (сателитни). Ще се вижда по-добре..

Спонсорирани публикации