Трактор премаза 14-годишен тийнейджър

Машината била управлявана от баща му, който нямал книжка
Обновена: 5 дек 2011 14:57 | 5 дек 2011 13:37,
32
Трактор премаза 14-годишен тийнейджър
Снимка: архив, Булфото

Кабина на трактор премаза 14-годишно момче в Плевенско. Машината била управлявана от 43-годишния баща на детето, който нямал книжка.

Тракторът бил и без регистрационни табели, съобщиха от полицията.

Трагичният инцидент е станал вчера около 11.30 часа на път в посока към сметището на село Градище тракторът се преобърнал в ляво от пътя по наклон.

За нещастие от кабината изпаднал возещият се 14-годишeн тийнейджър.

Кабината на трактора пък го затиснала в областта на гърдите и той е починал на място.

Бащата е тестван за алкохол, като дрегерът е отчел е 0.27 промила. Взета му е кръв за медицинско изследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: трактор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Ти си *** *** бе,какво общо има тук мизерията ? Бог да прости детето,лека му пръст.
30
2
 
5
 
! Отговори
Мюра преди 12 години
Мизерията ще ни стръка. Всичко идва от там.
29
1
 
4
 
! Отговори
d o19 преди 12 години
ti kude pro4ete 4e imalo piqn i 4e 13 godi6en e karal traktora? tva 4e nqma knijka za traktor !!!!!!!!! ok ... moje bi trqbva da ima ...ama po selo sofiq kolko karat koli bez knijka ili tva ne e praktika
28
8
 
1
 
! Отговори
KASAPINA преди 12 години
HUBABA RABOTA AMA BULGARSKA TOVASIE .
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такива неща просто не бива да се случват! Аман от безотговорни хора! Жалко за момчето.
26
2
 
13
 
! Отговори
yaro преди 12 години
абе вие *** ли сте,станала е трагедия ,а вие спорите багер ли било,булдозер ли било...и нещастен случай не е , това е абсолютна безотговорност на бащата-без книжка кара, леко пийнал ,багера е без номера....той дявола не спи ,да знаете...
25
5
 
17
 
! Отговори
BG преди 12 години
Тийнейджър!? Такава дума в българския език няма... Но вие журналисти (комплексари) продължавате да мислите, че като използвате английски думи сте много интелигентни. Това красноречиво говори за вас, е че имате ниско самочувствие и сте твърде жалки.
24
3
 
38
 
! Отговори
ева преди 12 години
Мили хора, каква е тази злоба нечовешка? Защо такива гнусни коментари по отношение на такъв нелеп и нещастен случай - родител да стане причина за смъртта на детето си. Дано никой не преживява подобно нещо.Ако няма какво да напишете, не пишете нищо.
23
6
 
38
 
! Отговори
Светлин преди 12 години
Не мога да повярвам до къде е стигнала злобата, нетърпимостта и безразличието държавата ни. Едно дете няма да посрещне Коледа и няма да получи подаръци под елхата, едно семейство повече никога няма да е същото...а вие спорите какво е на снимката дали трактор или багер?!Какво Ви става?! Никой не е виновен за случилото се! Нито бащата нито детето нито държавата нито комунистите.Инциденти се случват навсякъде по света! Изразете съболезнованията към близките или по-добре не петнете паметта на детето
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам българин ли, *** ли е, но едно е сигурно това е адски безотговорен човек! Да се качиш да караш без да си правоспособен, че и да возиш друг човек... думи нямам! А и колкото и да е малко като количество, в кръвта му е имало алкохол. Простотия до шия! Жалко за момчето, ама баща му е напълно безотговорен, а белите както знаем стават за секунди.
21
0
 
19
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Просто сме "диф""матреал".Да не се оплакваме,че другите не ни уважават.От простотия сами ще се ***,не ни трябва война.Политиците които сами си избираме ни виновни,световен заговор ни е виновен,но не и просташкия ни манталитет и дървените ни глави и големите усти.
20
1
 
14
 
! Отговори
пфф преди 12 години
аз ако съм на бащата ще се гръмна на момента, кви ги вършите бе хора, все по често се виждат хора на зряла възраст в България които са толкова *** че незнам как въобще си мислят че трябва и деца да правят. ПРОСТОТИЯТА и МЪРЗЕЛА в този живот нямат граници!!!
19
1
 
34
 
! Отговори
lowforce преди 12 години
жалко за момчето, лека му пръст!обаче за съжаление това е масова практика по селата - 13 годишни карат (пили), дъртите пък мъртво пияни се качват, не се признават колани или каквото и да било, ако се налага, ще се натъпчат 10 човека в кабината. Когато тези неща се изкоренят (никога), може би ще тръгнем към по-добро.
18
0
 
75
 
! Отговори
Honorik преди 12 години
Голяма трагедия!Дано на никой не се случва подобно нещастие!
17
2
 
74
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Познавам момчето и не са *** баща му е много свестен човек прото съдбата му изигра лоша шега и сега като го знам как обичаше сина си тоя човек ще полудей
16
14
 
3
 
! Отговори
йх,жй, преди 12 години
да не би а. петров да е свършил това а да не му пишат името.
15
3
 
69
 
! Отговори
да почива в мир преди 12 години
Едва ли някой ром би седнал да управлява трактор или каквато и да било друга селскостопанска машина, те до нивата въобще не ходят. И няма никакво значение дали трактора има или не регистрационни табели. Важното, но и най- страшното в случая е, че едно невинно и добро дете, което е било редом с баща си на полето, е загинало така нелепо. Лека му пръст на детето, а за бащата- сили, за да живее с тази трагедия.
14
2
 
12
 
! Отговори
спициалист преди 12 години
нарича се колесен багер челен товарач
13
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това се нарича челен товарач, лека му пръст на момчето
12
0
 
99
 
! Отговори
Bubbles преди 12 години
Е това е няма такова жестоко наказание, да убиеш собственото си дете!Лека му пръст на момчето, а бащата......вече ще е друг човек.