Бербо ще гледа Базел - Ман Юнайтед по телевизията

Митко е вън от групата за решителния мач в Шампионската лига
Обновена: 6 дек 2011 15:30 | 6 дек 2011 14:10, Георги Пешев
61
Бербо ще гледа Базел - Ман Юнайтед по телевизията

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отпадна от състава на европейския клубен вицешампион за решителния мач в Шампионската лига срещу Базел. Срещата е в сряда и ще се играе на швейцарска земя.

Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън вече оповести списък с 22-ма футболисти, които ще трябва да удържат поне равенство, за да може Юнайтед да се класира във фазата на елиминациите.

Димитър Бербатов, Хавиер Ернандес и двамата братя Да Силва са в лазарета на английския шампион. Това означава, че младоците Зеки Фрайърс и Лорнъл Коул получават място в разширения състав на тима за първи път в мач от евротурнирите.

Дарън Гибсън, който дълго време лекуваше травма в ходилото, също се завръща в тима на Манчестър Юнайтед. Това ще е първи мач за футболиста след полуфиналния сблъсък с Шалке през пролетта.

Вижте в Gol.bg групата на Юнайтед за мача

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
6
 
! Отговори
Бербо преди 12 години
"Отказал се от България..." Много параноично звучи.Как някои не разбраха,че Бербатов е голям футболист,че е умен,че е чувствителен и че Фърги знае това и то го дразни; нашият е с класи - футболни и интелектуални - над останалите в отбора. Изваждането на Бербатов от *** поставя началото на края на МЮ.
40
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Имаше 5-6 оферти поне от сравнително добри отбори..."Я па ти! Да не си му мениджър? Или четеш вестници? Ами докарал си е положението човека до там, че да се пазари кое е изгодно за него и кое не! Стигни и ти неговото ниво и тогава му коментирай милионите! Ама такива като теб не могт да се спазарят със собствения си работодател за 100 лв. увеличение на заплатата, ама иначе в "кошницата" на милионерите гледат... Разбираш ли колко е смешно...
39
1
 
5
 
! Отговори
красен преди 12 години
за да ви светна барбатов търка пейката, щото като му свърши договора, ще е свободен агент и след това ще се уреди по-добри условия
38
4
 
7
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
За вас вечните "плювачи" угодия няма!1. Когато играе Бербатов за националния отбор - "да се маха", "провалял отбора" и др. простотии2. Когато не играе - бил "предател"! В резултат на това останалите епилирани особи ни докараха до последно място в групата.3. Всъщност занеш ли какво искаш - да играе или не за националния отбор! Май сам не знаеш какво искаш!
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте коментирали Бербатов.Колко пъти трябва да ви обяснява ,че иска да бъде само в Манчестър.Пари си има достатъчно.
36
5
 
3
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
Имаше 5-6 оферти поне от сравнително добри отбори. Даже един Ювентус и Интер бяха се заинтересували от него но съра ги отряза като заяви че не се продава. Това първо..отворен !Второ: Бербатов сам поиска да остане в Манчестър знаейки че ще е резерва на мексиканския папагал този сезон. Кажи ми ти ако имаш достойнство и предвид че си голмайстора на клуба и на висшата лига за изминалия сезон не е ли *** работа да се примириш със статута си на резерва?Кажи бе, отворен разбирач?Ай у лево!
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щом един футболист на такава възраст, като Митко, започне системно да търка пейката, значи кариерата му като футболист е към края си.
34
7
 
5
 
! Отговори
do 33 преди 12 години
Какъв национал е тоя бе? Отказа се като първа п*та за да играе в Ман Ю. Но съдбата и сър Алекс хубаво го изиграха... ТОВА ЗАСЛУЖАВА ВСЕКИ, ОТАЗЪЛ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...и предпочита да търка пейката на Манчестър, отколото да иска да го продадат..."Че то това да не е концерт по желание бе, отворко!1-во - някой трябва да го поиска, 2-ро Ман. Юн. да поискат да го продадат и 3-то - офертата да удовлетворява купувач, продавач и футболист! Останалите ни национали, като са толкова "велики", що не "търкат" пейката на Ман. Юн., а се подвизават по Турция, Чечня, Израел, Кипър и др. в свет. неизвестни отбори и неясно дали и там не са резерви...
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И понеже е постигнал толкова много, ще гледа Базел - МЮ по телевизията, като нас. хахах
31
3
 
6
 
! Отговори
do 20 преди 12 години
Съра може да е виновник, но Бербатов е женски полов орган, защото няма капка достойнство и предпочита да търка пейката на Манчестър, отколото да иска да го продадат на някой отбор от Европа в който щеше да е титуляр. Нашия *** не е отиушъл в Манчестър за да търка пейки и да е резерва на некадърника Чикчирик или на Данчо Улебек. Това е унизително и жалко за един Бербатов. Женски полов орган е Бербатов!!!
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да злобеете колкото си искате по негов адрес,но Бербатов е постигнал нещо в този живот.За разлика от вас мизерници ,които на дали имате и пари да си купите един шаран за празника днес.Бедни и завистливи българи ще си умрете такива със сивите си душички в сивите си панелки.
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той в цялостната си кариера може и да е постигнал много, но в последната година е абсолютна дупка.
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Йо хо хо
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато постигнеш и половината, на това което е постигнал Бербатов, можеш да съдиш, *** такъв
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миналата година на терена, тази на скамейката, догодина вкъщи. Далече ще стигне това момче :))))
25
6
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 12 години
И тази резерва, отказала се от националния отбор, ли трябва да е футболист на България за 2011?!?! И с какви заслуги към България? СРАМ!
24
10
 
5
 
! Отговори
хит преди 12 години
Балерин Продажников Паралиев ще гледа мач по тв...............Земи си пусни една касета на ВЕЛИКИЯ ГУНДИ,барби....................
23
0
 
3
 
! Отговори
бургазлия преди 12 години
xaxaxa е това вече ме разсмя Noment :D
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Завалийката...

Спонсорирани публикации