Станаха ясни номинираните за "Спортист на годината"

Борците Станка Златева и Елис Гури са сочени за фаворити
Обновена: 12 дек 2011 14:44 | 12 дек 2011 14:03, Красимир Ангелов
21
Станаха ясни номинираните за "Спортист на годината"
Станка Златева стана "Спортист на годината" за 2010 г. Снимка: Булфото

Днес бяха обявени всички номинирани състезатели в класацията "Спортист на годината".

12 спортисти събраха най-много гласове и ще си оспорват отличието след седмица. В класацията "Отбор на годината" са номинирани пет тима.

Интересното е, че звездата на волейболния ни национален отбор и капитан на италианския колос Тренто Матей Казийски, може да грабне цели две отличия.

Той е номиниран сред индивидуалните състезатели, както и с националния отбор по волейбол на родината ни.

Нападателят на европейския клубен вицешампион Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов също е сред претендентите за отличието, след като през миналия сезон сензационно стана голмайстор на английската Висша лига.

Фаворити за отличието според специалистите са световните шампиони по борба Станка Златева и Елис Гури, както и плувецът Петър Стойчев, който продължава да слави страната ни по света. Голям шанс за приза има и боксьорът Кубрат Пулев, който вече е в Топ 10 на боксьорите в тежка категория и дори мечтае за световната титла.

Сред големите липсващи в анкетата е Тервел Пулев, който спечели купа "Странджа", а освен това "Малката Кобра" завоюва сребърен медал на Европейското по бокс и взе квота за Олимпиадата.

Сред номинираните също така не попаднаха Росен Димитров (световен шампион по бойно самбо за втора поредна година) и "снежната кралица" Сани Жекова (победителка в две поредни състезания за Световната купа по сноуборд).

Церемонията по обявяване на призьорите е на 19-ти декември от 20.30 часа в зала 1 на НДК.

Вижте всички номинирани за "Спортист на годината"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
!!!!! преди 12 години
Петър Стойчев трябва да спечели-вече много години го пренебрегват !!!
19
1
 
1
 
! Отговори
Говори Москва преди 12 години
Втората по-големина търговска банка на Русия - "Внешторгбанк" е готова да внесе $7 млн. в банковите сметки на ПФК "Левски" АД, но при едно условие. То е следното: Да бъде подменено изцяло спортно-техническото ръководство на клуба. Руснаците са направили собствено проучване, от което им е станало ясно, че през "последните 12 години Левски е бил ръководен от лица, които не са показали качества, за да бъдат част от новата платформа на банката, желаеща да инвестира в спорта". - 7plus7. net
18
1
 
0
 
! Отговори
pogarnikar bez osnov преди 12 години
boikOOOo debelogyzo GROZNO TULOVISHTE SHTE TI SE IZSERA U USTATA S DUIARIQ--- UNDARSTEND?
17
2
 
1
 
! Отговори
rambo преди 12 години
работил съм на слънчев брияг като воден спасител през 1987-1990г и там съм спасил стотици европеиски живота.биях награден за героизъм и храброст от всс на слънчев брияг на 8.1988г.има ме във шведско списание като еталон и образец на българския воден спасител.има ме във вестник черно море като наи добрия спасител на черноморието.бил съм мистър слънчев брияг и мистър несебър.биях секссимвола на европа през 1987-1990г.благодарение на мен света разбра,че същтествува българия.покорил съм 956 чужденки
16
1
 
2
 
! Отговори
Добри преди 12 години
Първо не смятам, че Димитър Бербатов има място в класация Спортист на годината тъй като той под никаква форма не се състезава за тази страна и не знам, кой от всички "разбирачи по всичко" прави номинациите но явно нещата не се получават, или трябва да бъдат номинирани хората които през изминалата година са направили нещо за България или просто не трябва да има класация ''Спортист на годината''......
15
1
 
1
 
! Отговори
SKI JUMPING преди 12 години
A kude e Vladimir ZOGRAFSKI, toi trqbva da bude sportista na godinata,samo na 18 god,kwi sa tezi durtanqni drugite:::)))))
14
1
 
0
 
! Отговори
Софиянка преди 12 години
Понеже няма коментари за жертвите - родилки и бебета - искам тук да споделя преживяното като родилка. Истината и причината за смъртните случаи е само в "Избор на екип" Ако някоя родилка не направи това смъртта на убийците гениколози" е гарантирана. Никой не ти обръща внимание. Дори да има дежурен екип. Осъдена си на безразличие. Помощ Българи. Не всички, но системата ражда лекари убийци и това е истината. Всичко е за пари. От санитара, акушерката и жадният "лекар убиец" Кой какво ще да приказва
13
2
 
2
 
! Отговори
ай, канари преди 12 години
КУБРАТЕ, РАЗМАЖИ ГИ!
12
4
 
3
 
! Отговори
чук-чук преди 12 години
Женската борба спорт ли е, та ми номинирата станка златева/буквите са малки нарочно/ По-готино е да гледате лесбийки, те поне си барат циците и катеричките без трико. Ако пък сте и публика с някоя мадама, продължението е супер
11
1
 
2
 
! Отговори
ами аз??? преди 12 години
Че то аз тая година съм спортувал повече от Бербатов бе...включете ме и мене в класацията...
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За друга подобна класация, пейките по стадионите вече номинираха Резерватов за най-добър нагревател на годината. В момента тече гласуването за останалите номинирани.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не е номиниран Гълъбин Боевски? Та той вдигна 9кг. без нищичко, ама съвсем нищичко да усети и сега е обект на такъв силен журналистически интерес, а вие да не го номинирате... как може, господа журналисти!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм за Константин Паскалев ама кой ще даде наградата на културист въпреки че завладя всичко в спорта ...
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз предлагам за БЪЛГАРСКИ спортист на годината да се номинират хора, които играят за България!!! Защо не са включили тези, носещи медали, а такива като Бербатов - та той се отказа от националния!
6
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе вие съвсем изтрещяхте, бе!!! Арнаутски *** - спортист на годината в България?!!! Не стига, че го храним, ами и ще го награждаваме!!! Господ да ви съди, ***!
5
3
 
8
 
! Отговори
Гражданин за EРБ преди 12 години
Станаха ясни номинираните за "Спортист на годината"КЪДЕ Е МУТРАФОНА МухоБойко - ЩО НЕ СА ГО ПРЕДЛОЖИЛИ И ЗА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА...КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ ГЪЗОБЛИЗЦИ - ЩО НЕ ГО ИЗДИГНАХТЕ!!!...ДЕ ДА БЕШЕ ЖИВ МИШО БИРАТА - ВЕДНАГА ЩЕШЕ ДА ГО ПРЕДЛОЖИ!!!
4
4
 
9
 
! Отговори
Всичко в едно преди 12 години
Тази година как ще е ?? Премиерът Бойко Борисов награждава Футболистът Бойко Борисов за Спортист на годината 2011 ! Всичко останало ще е манипулации и изопачаване на вота на гласувалите !!!!!!!!!!!!!!!!!
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бате Бойко го бива с лентите и бухалката, директно гимнастичка на годината:)
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко Борисов със сигурност ще спечели!
1
3
 
12
 
! Отговори
ined преди 12 години
На снимката "Спортист на годината за 2010" връчва наградата на "Спортист на годината за 2011".

Спонсорирани публикации