Турски сериал омая Брад Пит – един епизод за $2 млн.

Холивудската звезда вече е подписал договора си за участие
Обновена: 15 дек 2011 15:23 | 15 дек 2011 07:05, Елка Василева
186
Турски сериал омая Брад Пит – един епизод за $2 млн.
Снимка: Reuters

Холивудската звезда Брат Пит е подписал договор за участие в бойна сцена в турски сериал за живота на султан Сюлейман Великолепни.

За участието си в един епизод в един от най-гледаните турски сериали Брад Пит ще получи 2 милиона долара, съобщават медиите в южната ни съседка.

След като филмът предизвика реакции сред вярващите турци и дори сред политическите лидери в страната за това, че султанът е представен повече като хедонист отколкото като завоевател, сценаристите са измислили нов магнит за зрителите, привличайки за участие най-скъпоплатения холивудски актьор.

Епизодът с участието на холивудската звезда ще бъде заснет следващия месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
1
 
! Отговори
ANKARA преди 12 години
Само Турция!!!А-Т-А-К-А!Само като видя рекордния брой коментари,мога да отбележа,колко сме назад тука в България.Колко сме завистливи,злобни та чак болни.... Сещам се за интервюто което дал холандския премиер,поместено в един блок -Защо Холандия неиска България в шенген? Защото... Прочете всички и ще видите!Ако всички заставахте така зад всеки български проблем,днес нямаше да сме на този хал.Но явно на нас не ни стиска - освен това,да лаем срещу другите.Давайте българи!Само така шъ съ оправим!
147
1
 
1
 
! Отговори
Аz преди 12 години
Сериалът е много хубав, в него няма нищо, което би могло да ни обиди като народ.Но...Брад Пит няма да участва...Нашите *** отново са смешни, чели-недочели. Това беше клюка, пусната в турската преса преди повече от 2 месеца, но продуцентите опровергаха този слух. Така че, дишайте спокойно....и не мразете и Брад Пит.
146
0
 
2
 
! Отговори
Az преди 12 години
Потрисам се като ви чета. Не можеш да обсъждаш нещо, което не познаваш, и то задължително с елемент на омраза. Извинете, но вече сме в 21 век, светът се променя, не може да се живее в миналото. Историята трябва да се познава, само за да се извлекат необходимите поуки, но трябва да се гледа напред. А за да си наясно с историята, трябва да видиш и другата гледна точка, защото истината винаги е по средата.
145
2
 
3
 
! Отговори
туркменистанец преди 12 години
В Туркманистан за съжаление нормалните неща са рядкост.Ето и сега 2 млн. долара за няколко минути работа.Комплекси ли избиваме що ли?
144
3
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
До 144хубава "работа" ама циганскаНе *** - турска работа - което е още по зле.
143
5
 
16
 
! Отговори
Нерез преди 12 години
Представям си как ако тоя на снимката се бе снимал в български филм как щяха да се пъчат пейтриотарите :) Но друга голяма част щяха да псуват, че са му много 2 милиона долара за някаква роля. Абе българинът требва да е недоволен постоянно и да мрази. Просто друго не може.
142
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПОРЕДНИТЕ *** простотии
141
2
 
6
 
! Отговори
до 145 преди 12 години
насране ПОНЕ националност имаме за разлика от тебе и подобните ти ***
140
11
 
8
 
! Отговори
Осман преди 12 години
Ето ги пак комплексираните и прости българчета са на линия да бълват злоба. Абе булгаристански маймуни,първо гледайте сериала и тогава коментирайте. Това не е да правиш български бози от сорта на Стъклен дом и други простотии. Дрисльовци :)))
139
4
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
хубава "работа" ама ***
138
2
 
4
 
! Отговори
Нормален преди 12 години
И все пак какво ни дреме на нас нормалните хора , какво щели да направят *** от цт??? Дайте да сложим кореспонденти в цт и всичко що мръдне там да се коментира и анализира.Темата е мед за разни ястреби , соколи и прочие *** ***.
137
3
 
4
 
! Отговори
ОБАЧЕ преди 12 години
той е поискал сцената да не се снима в третия свят(турция) а в нормална държава
136
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, този колкото по-застарява, толкова по-готин става!
135
5
 
6
 
! Отговори
Маке до 136 преди 12 години
Сюлейман Великолепни е 73% македонец
134
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сам ш'си го напиша.. Премахнат поради нарушение на правилата на сайта..
133
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фризьорски салон бе подпален през изминалата нощ в Бургас, съобщиха от полицията в морския град.Сигналът за пожара в комплекс "Лазур" е подаден 15 минути след полунощ.Огънят е потушен от близки на собственичката още преди пристигането на пожарната.Установено е, че в салона е проникнато чрез отключване с подбран или подправен ключ, като по пода и столовете в салона е открита разлята гъста кафеникава течност.От пожара напълно е изгорял диван и са нанесени материални щети по стените и тавана на фризьорския салон. Помещението е собственост на 32-годишна бургазлийка.Предстои извършването на повторен оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължав
132
14
 
6
 
! Отговори
бЕдНяК преди 12 години
Сюлейман Великолепни е наполовина българин. Затова при него Османската империя е била най-силна. Да видим дали ще го отразят във филма този факт.
131
4
 
5
 
! Отговори
стоян преди 12 години
Хубав мъж е,затова другата серия ще играе султана,а Роко Сафриди ще му прави чаламба след банята.
130
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
никога не е късно да станеш сеирджия и сапункаджия
129
4
 
8
 
! Отговори
сори преди 12 години
ама някои мъже са абсолютни *** (просто наблюдение)

Спонсорирани публикации