Два автомобила горяха и тази нощ в София

За два месеца в страната вече са запалени над 50 коли
Обновена: 21 дек 2011 14:55 | 21 дек 2011 07:24,
153
Два автомобила горяха и тази нощ в София
Снимка: архив Булфото

Два автомобила горяха и тази нощ в София, съобщиха от МВР.

Единият от тях е в "Люлин" до бл. 228, където в близост вече имаше запалени автомобили. Колата е Фиат. Обгорени са седалката и волана.

Другият автомобил е запален в ж.к. "Дружба". Мерцедесът е собственост на криминално проявен.

Още по темата

За два месеца в страната вече са запалени над 50 автомобила, като преобладаващата част от опожарените коли са в столицата.

До момента полицията е задържала трима за палежите.

Вчера Софийският районен съд пусна от ареста под парична гаранция от 700 лв. 27-годишния Радослав Стоянов, който бе обвинен за палеж на коли в столичния кв. "Захарна фабрика".

В ареста обаче са Владислав Николов – Куката и 29-годишният Юлиян Ковачки.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: палежи на автомобили
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
4
 
! Отговори
joro преди 12 години
поне ще разредят колите в София.
147
1
 
3
 
! Отговори
B. преди 12 години
Стига сте упреквали и този и оня.Проблем е че все още няма камери за видео наблюдение. А 146- не знаеш какво е полицейска държава. Разходи се в Англия или Германия, направи нещо противозаконно и тогава да те видя.Не плачи за създадените с пари на Комсомола и БКП мафиотски стуктори!
146
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tия станаха вече досадни с тяхните палежи. Изкукал свят.
145
0
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 12 години
Ама полицаите на Цецо през нощта не дават дежурство, тогава спят. Затова: Пичове, които палите колите в софийските квартали, Цецо има предложение: през деня палете колите на обикновените хора, а през нощта, когато не се вижда - на магистратите - прокурорите и съдиите. И не палете тези на Ченалова, Крънчева, Л.Паунова и триото съдийки от САС, които навремето пуснаха Килърите, те са ваши хора и много ви обичат!
144
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не е ли по-важно, че всички служби ни хвалят и ни дават грамоти? - еххх ***...
143
3
 
9
 
! Отговори
анти герб преди 12 години
Полицейската Хунта която ни управлява е виновна за всичко.
142
0
 
0
 
! Отговори
до Вярващ в КНДР преди 12 години
пропуснал си да кажеш, че и ние даваме нещо ... като гъ... хахаха
141
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Откраднаха ми химикалката от офиса. Бойко , Цецо- вие сте виновни.
140
2
 
1
 
! Отговори
Вярващ в КНДР преди 12 години
не е ли по-важно, че всички служби ни хвалят и ни дават грамоти? Аман от комунисти.
139
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
когато над Витоша мръкне,и Ушев си легне пиян - .....
138
4
 
30
 
! Отговори
Папакочев преди 12 години
Вече станаха 50. Цецо да почерпи.
137
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 12 години
а ушев си бърка в носа...
136
2
 
7
 
! Отговори
до агент СОЯ преди 12 години
Аз което съм очаквал от теб съм го получил и това е простотията ти,а за оправдания не съм и искал,след като не съм смятал,че си виновен в нещо за да се оправдаваш,но поговорката "гузен негонен бяга"веднага ми мина през главата след твоето словоизлеяние.
135
11
 
22
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
Гербаджийския рев в момента може да се опише така "абе вие не виждате това, което виждате", "как може да си мислите това", "ако си мислите онова, значи сте комунисти", "а някъде знаете ли как е", "а Станишев знаете ли какво е крал", "а Петков към има апартамент". Познатата догматичност насадена толкова добре от Държавна Сигурност в България с десетилетия. Нарича се още "ефект на възпроизводството". Използва се да оправдаеш едно престъпление с друго и да удавиш гнева на хората в словоблудство.
134
9
 
2
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
133, кефи ме и турбоселската ти логика и очакванията, че като ми кажеш "намирисва ми на ярост" и аз ще почне да се оправдавам, че не съм яростен:) Баси и елементарните очаквания.
133
3
 
9
 
! Отговори
няма случайни неща преди 12 години
Решението е само едно - ДОБРОВОЛНИ ОХРАНИТЕЛНИ ОТРЯДИ.За съжаление родната полиция не може да ни опази колкото и да се старае и опитва да го направи. Да, обаче от юридическа гледна точка няма как това да бъде изпълнено,защото няма как физически лица да извършват охранителна дейност. Е, тогава какво да направим ? Как да решим проблема? На времето имаше клауза в закона,че ако набараш някой в колата си да я краде- може дори да го гръмнеш.После това отпадна. Защо ли?Всичко е целенасочено !!!
132
6
 
6
 
! Отговори
Софиянец преди 12 години
Съгласен съм,че по-голямата част от автомобилите ни и за скрап не стават,но това далеч не означава,че някой трябва да посегне на чуждата собственост,още по-малко пък да пали.Защо не хвана да драсне клечката на собствената кола?Луд,но не толкова.МВР взима повече от много министерства,но какво прави за да спре това? Нищо.Циркаджии.Един месец не могат да заловят виновните.Шепа откачалки се организират по добре на местно ниво от една 125 годишна структура.Ако не със скъпо парно,ще се топлим с коли.
131
3
 
9
 
! Отговори
за агент СОЯ преди 12 години
Защо ли намирам за нужно да ти съобщя,че трябва да се научиш да подразбираш ирониите,глупаче,отговорът ти нещо ми намирисва на ярост.
130
10
 
14
 
! Отговори
Агент СОЯ преди 12 години
Мен ме кефят истеричните реакции на гербаджиите. Мислят си, че като пишат по форуми, като се правят на тарикат, като наругаят всеки несългасен с кочините на имотния и Рапона, хората изведнъж ще повярват на ГЕРБ. Не става бе другари милиционери. Само настройвате хората още повече срещу ГЕРБ. Това да не ви е районно, в който вие да говорите, а някой да ви мълчи. Не е бе, другари прошляци. Не работи тази схема и недоволството вече го има. И с печелене на форумна война не постигате нищо.
129
4
 
8
 
! Отговори
до 127 преди 12 години
Отнесено към средните заплати в тези страни - нашенските полицаи стоят доста по добре, като привилегии също не отстъпват.... само че като резултати нещо никак не ни бива - ЗАЩО?

Спонсорирани публикации