Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!

Тежка катастрофа на заледен път отне живота на 3-годишно дете
Обновена: 6 яну 2012 15:07 | 6 яну 2012 14:21,
258
Почерненият чичо: Казах им да не тръгват. Трагедия!
Тежкият сблъсък край Съединение. Снимка: Dnes.bg

"Казах им да не тръгват, защото е заледено, трагедията е голяма", разказа през сълзи за Dnes.bg чичото на загиналото 3-годишно момченце при катастрофа край Съединение тази сутрин.

Мъжът пристигна на мястото на зверския инцидент и буквално си скубеше косите от мъка заради станалото.

"Поледиците взеха жертва, заради заледения път линейката е закъсняла с 20 минути", разказа друг близък на семейството.

Още по темата

Всичко става за секунди в 9 часа тази сутрин. Тогава 31-годишната майка води 3-годишното си дете на детска градина. То е било с обезопасителен колан и в детско столче.

На завой колата й се завърта заради заледения път и се удря в крайпътно дърво. За нещастие ударът е бил най-силен от страната на детето. То загива на място.

20 минути на пътя Съединение-Точиларци майката е стояла сама със загиналото дете. Тя е в шок.

"Как нямаше кой да опесъчи пътя, всички ходят на работа, знаеше се, че ще има поледици", вайкаха се хората от Съединение.

Три часа продължи огледът на мястото на инцидента, а от пътна помощ срещнаха затруднения при транспортирането на смачкания автомобил.

Опесъчаването на заледения пътен участък започна един час след зверската катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
1
 
8
 
! Отговори
до 209 преди 12 години
Таке е , но да не те стига, че може и скъпото столче да не ти свърши работа.
206
15
 
6
 
! Отговори
do 205 преди 12 години
Цената на добрите столчета наистина е висока, но това е единственият детски продукт, който си струва. Животът на детето зависи от него! Аз се изръсих към 450 лева, инсталираха го специалисти и знам, че детето е в сигурно столче и съвестта ми е чиста: знам, че съм направила възможно най-доброто. Цената е висока, но за сметка на това ползвам количка втора употреба и много дрехи, играчки и книги на старо. Сигурността е приоритет!
205
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mogo cigan tuka.Darjavata trqbva.a vie?
204
2
 
6
 
! Отговори
Ген преди 12 години
Трагедия голяма... стига сте мърдрували тука на всеки може да се случи и с танк да пътувате. Както виждате жената е спазвала всички правила и пак се случват подобни неща. Карайте внимателно, веднъж се умира!
203
2
 
7
 
! Отговори
аз преди 12 години
Кмета да търси отговорност от фирмата поддържаща пътя. Кога е трябвало да опесъчи и осоли - 3 до 6 часа сутринта . Преди да поледи! Кмета къде е сега...............? Ще го видим какво ще направи?????
202
1
 
7
 
! Отговори
майка преди 12 години
да, само че столче със зашита от страничен удар стрва 400+ лева. Колко семейства могат да си го позволят? И дори и да могат, колко го правят?
201
1
 
8
 
! Отговори
без значение преди 12 години
Коя фирма поддържа пътя? Знае ли някои? Много ми е интересно? Сигурно е някоя близка до кмета на Съединение. Без традиции, специалисти и може би без каквито и да е знания кога, какво и как се прави. Поддържането на пътищата при зимни условия е много тънка работа с много приемственост - къде се заледява, къде снегонавява! Съжалявам живеем в една жалка държава ,което е само пари и политика!!
200
1
 
8
 
! Отговори
без значение преди 12 години
всичко това е защото пътя не е поддържан. Няма специалисти, няма традиции. А този бранш- зимно поддържане на пътя си е както всяка професия с много тънкости и с познаване на пътните участъци. Но за да бъде реализирано се иска традиции. За жалост в България всичко е политизирано - няма традиции, приемственост - всичко е пари и политика. Назначават се хора от управляваща партия на ключови постове - но без умения. Печелят се търгове от приближени фирми по кмета. Интересно ми е коя фирма поддържа.
199
3
 
6
 
! Отговори
loves2drive преди 12 години
Най безопасното място за детето е в средата на задната седалка, на тази възраст не би трябвало да излозва колан, а 5-точково закопчаване и столче с висока обелегалка и протекция отстрани. Изглежда колата не е имала и въздушни възглавници. Родители, грижете се за безопасността на децата в колата! Жалко за детенцето, но с правилно столче, поставяне и разположение в колата можеше да е живо!
198
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** мръсни,дават пари за магистрали,щото там са големите пари,а обикновения човек да умира....лека му пръст на детето...
197
2
 
4
 
! Отговори
bobi преди 12 години
galko,mnogo galko............nai mani4koto sega koeto triabva da se napravi e firmata obslugva6ta patia da se zatvori i otgovornitcite v zatvora,taka e v tcialata bulgaristan dokato ne stane tragedia ni6to ne se predpriema......pak isled tova tolkova.NEZABRAVIAITE KADE GIVEETE NA EDNO OT NAI KRASIVITE I NAI PROSTA6KO NASELENIE
196
5
 
7
 
! Отговори
до 136 преди 12 години
TA JENI MILI, FNIMAVAITE KAK KARATE, CHE AKO ME DARI NEKOIA KIFLA 4E I STROSHI PRAZNATA KRATUNA. Защо, ако те удари мъж няма ли да се биеш или ще се надупиш, защото не си им в категорията:))). Крайно неграмотен и ограничен си, как намери компютър ми е чудно!
195
2
 
10
 
! Отговори
ан преди 12 години
жалко за всички, много тъжна и тежка новиназа какво пътно говоритекой знае какъв концесионер е взел парите и не е опесъчилмного тъжно когато парите стоят над всичко
194
3
 
19
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
Ей големи разбирачи тука, все знаещи с "летни гуми" със "100 км." Къде в статията прочетохте че колата е със летни гуми и с каква скорост се е движела ? И да , виновна в общината и държавата защото събира куп пари за какво ли не , но да си свърши работата НЕ !Жалко за малкия човешкия живот !
193
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
принас в българия се опесъчава след като слънце огрее, няма защо дасе лъжем, икогато спре да вали сняг тогава ринем ,
192
6
 
11
 
! Отговори
с. преди 12 години
Е,какво състояние!???Две изкривени врати!Ти як удар виждал си бе,баце!Цялата геометрия на колата усукана на 8 и вратата е така деформирана,че опира в скоростния лост!Я си пусни един краш тест в нета да видиш за какво става въпрос!Челен удар с 55 км в статична преграда и колата е на салата до предното стъкло!Жената не е карала бързо!Просто детето е крехко и удара е от неговата страна!Пак казвам това е малшанс!
191
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
spoko be, Plevnev i Tikvov sa naramili lopatite- sha stroiat magistrala. a pseto Cecko ste zapisva na komputer koi e doshel i koi ne da pomaga sas sobstven traktor, kamai, piasyk i asvalt.decata ni ginata zaradi Tikvenia matrialtri godisno mom4ence, taguvame za teb i tvoite rodnini.
190
6
 
4
 
! Отговори
gruh преди 12 години
Тъжно. Не бих търсил вина нито в майката, но още по-малко оправдание може да е държавата. Все пак ударът не е с 30-40, просто пораженията говорят за 50+. Най-тъжно ми е, че столчето не е било сложено по средата на задната седалка, за да е по-далеч от двете врати.
189
5
 
1
 
! Отговори
NNN преди 12 години
Za men skorostta ne e bila saobrazena!!!S 5o km kolata nqma da e v takova sastoqnie!!!
188
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как не ви е срам да обвинявате майката.Трябваше сутринта с баща ми да заведем детето на лекар.Когато дойде да ни вземе,каза:Пътя е,като огледало.Сега на завоя колата поднесе.Тръгнахме и не вдигна повече от 40 км и познайте, на поредния завой поднесе и не само нашата.Мир на праха на детенцето.

Спонсорирани публикации