Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън

Възрастният мъж си признал всичко пред разследващите
Обновена: 27 яну 2012 15:48 | 27 яну 2012 11:12,
158
Станислав душен и влачен като куче от шотландеца Брансън
11-годишният Станислав. Снимка: МВР

Има събрани достатъчно доказателства, че 71-годишният британски гражданин Дейвид Брансън е предполагаемият убиец на 11-годишния Станислав, обявиха от МВР.

Издирването на момчето продължи цели 18 дни, а тялото му бе открито на 21 януари в землището на село Лагошевци в стръмен дол.

Според заключението на експертизата детето е било удушено, а по тялото има следи и от извършени блудствени действия.

Още по темата

Брансън, който живее в селото от пет години, е бил подложен на разпит с полиграф, след което е направил самопризнания пред окръжен съдия във Видин, обяви днес комисар Марчо Марков, директор на видинската полиция.

Мъжът е направил пълна възстановка на извършеното от него. Той е запазил пред разследващите пълно самообладание и държанието му е било хладнокръвно.

Установено е, че убийството на момчето е извършено още в деня на изчезването му. Около 16.30 часа на 4 януари детето отивало да занесе храна на възрастен мъж от селото, а пътят му минавал покрай имота на британеца.

Дейвид Брансън излязъл на улицата, провокиран от скимтенето на  кучето си, видял момчето, за което имал съмнение, че тормози домашния му любимец и го хванал за врата, за да го души.

Влачил момчето, душейки го, към полето, където изхвърлил трупа в дола и се прибрал в дома си, обясни зловещата картина комисар Марчев.

Към настоящия етап на разследването обаче не са събрани достатъчно доказателства, уличаващи 71- годишния британски гражданин в блудствени действия с момчето, призна топполицаят.

Предстои извършването на съдебнопсихиатрична и психологическа експертиза за установяване вменяемостта на британския гражданин.

Тази сутрин е внесено искане за налагане на постоянна марка "задържане под стража" на обвиняемия Дейвид Брансън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
5
 
! Отговори
veni преди 12 години
poqvi se o6te edin alov i toi se kazva ekolog kak ne te e sram da govori6 taka za detenceta be ne6tastnik dolen
47
1
 
5
 
! Отговори
veni преди 12 години
poqvi se o6te edin alov i se kazva ekolog kak ne te e sram da govori6 taka za po4inalo dete be ne6tasnik skapan
46
3
 
10
 
! Отговори
Йордан Шангов преди 12 години
Жалко за момчето. А за този *** - смърт!!!...и последно уличеният за деянието е шотландски или британски гражданин!!!!
45
2
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 12 години
Недей да се правиш на остроумен със съпоставяне на имена!!! Просто е смешно!Името Исус с какъв произход е бе тъпчо!!!!!
44
3
 
7
 
! Отговори
zelka преди 12 години
заглавието е потресаващо - душен и влачен като куче....да бяхте написали: "душен и влачен ЗАРАДИ куче"....
43
2
 
28
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
Какви са тия българи, където са убили шотландец в Шотландия ?Разкажи малко, че май няма такъв случай ...Само британците се държат като варвари, където и да отидат по света. Никъде не ги обичат !
42
3
 
12
 
! Отговори
до 38 преди 12 години
Ако някой посегне на детето ми и го видя със собствените си очи, този човек го пиши мъртвец.Но ако полицията твърди, че посочен от нея човек е убил детето ми, това не означава, че този човек има нещо общо.Освен това твърденията на полицията пак изглеждат нагласени.1. Веднага след изчезването на детето местните ловци са започнали издирване. Обикаляли са с кучета навсякъде, вкл. и в дола, където го намериха.2. Ако беше стоял две седмици в гората, отдавна да е оглозгам от чакалите.
41
2
 
48
 
! Отговори
Н преди 12 години
Качете снимка на убиеца- да го види народа! както се прави по медиите по цял свят!
40
2
 
10
 
! Отговори
.... преди 12 години
Доказателства , че е предполагамият убиец , или , че е убиецът ????
39
0
 
7
 
! Отговори
ПОЛИС преди 12 години
za tozi ne si zaslujava kru6um da se habi nito tok za elektri4eskiq stol nito da si igrae6 da wyrzwa6 primka za besilo trqbva 4isto i prosto da se zakoli kato edno prase noja w 6iyata i bavni4ko da reje6
38
1
 
29
 
! Отговори
НИНО преди 12 години
Сега този англичанин ще бъде спасен от англрийското правителство, а може и кралицата лично да се застъпи за него. Ингелизите не дават техни поданици да бъдат съдени в ***. Време е ББ да им скръцне малко със зъби.
37
1
 
42
 
! Отговори
Български Войн преди 12 години
Осъзнавате ли, че за *** англичанин живота на едно куче е по - ценен от живота на едно българско дете?
36
1
 
32
 
! Отговори
Пандисчия преди 12 години
В панделата срещу шотландеца ще бъдат извършени блудствени действия от закоравелите български пандисчии.После,ако може ще се оплаче в Страсбург.
35
1
 
15
 
! Отговори
tosh преди 12 години
"Според заключението на експертизата детето е било удушено, а по тялото има следи и от извършени блудствени действия.""Към настоящия етап на разследването обаче не са събрани достатъчно доказателства, уличаващи 71- годишния британски гражданин в блудствени действия с момчето, призна топполицаят."айде пак се започна. сега ще се окаже, че ще го екстрадират в родината си за по-честен процес :)
34
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И сега ли сте против смъртното наказание? Бащата на детето да се замисли дали такива изверги трябвада живеят. Господа прависти мислете, мислете. Колко още престъпления ви трябват, за да накарате *** да спрат? Ще го освидетелстват и няма дори да го съдят. Това не е правораздаване, а незнам какво. Депутатите да не мислят как да сътворят закони за лични облаги, ами да направят и някой свестен закон.
33
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКВО СЕ ЧУДИТЕ ,ЧЕ МОЖЕ (ЧОВЕК) ДА ИЗВЪРШИ ТАКОВА НЕЩО МИ ОТГОВОРА СЕ КРИЕ В ИМЕТО МУ-ДАВИД !!!!
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да го вържат британеца и кучето му за един побеснял кон и да ги влачи из цяла Британия...
31
1
 
30
 
! Отговори
Килъра преди 12 години
100% този е имал подобни провинения в Шотландия, но са му дали да си купи земя тук, както амнистират убийци и изнасилвачи! И после викате, че не сте роби а?
30
0
 
29
 
! Отговори
Срам и позор ! преди 12 години
Защитата на престъпниците започна да мирише ! Сега ще се опитат да го оправдаят като защитник на домашни животни. Ще каже че кучето му е било зверски нападнато от детето.Това е възможно само в една страна в която живота на едно дете е по евтин от живота на едно куче !ПОЗОР !
29
7
 
27
 
! Отговори
IBAN BULGARIN преди 12 години
И АЗ ТОВА СЕ ЧУДЯ ЗАЩО НАС БЪЛГАРИТЕ В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ НЕ НИ ИСКАТ И НИ ГОНЯТ А ТУК В БЪУЛГАРИЯ СИ ИДВАТ ВСЯКАКВИ ПСИХЯСАЛИ ЧУЖДЕНЦИ АЗ АКО СЪМ НА ПРЕЗИДЕНТА ЗАТВАРЯМ ГРАНИЦИТЕ И СЪМ ГО И...АЛ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. НЕ ВИ ИСКАМЕ ДОЛНИ ИЗЧАДИЯ ОТ АНГЛИЯ НЕ ВИ ИСКАМЕ ШВАБИ МРЪСНИ НЕ ВИ ИСКАМЕ НАПУШЕНИ ХОЛАНДЦИ СТОЙТЕ СИ ТАМ В ВАЩЕ СИ ДЪРЖАВИ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАИТЕ С НАС

Спонсорирани публикации