Петър Жеков нападна Пената: Този вече е изкуфял!

Легендарният нападател на ЦСКА коментира ситуацията в армейския клуб
Обновена: 6 мар 2012 14:59 | 6 мар 2012 12:21, Георги Пешев
47
Петър Жеков нападна Пената: Този вече е изкуфял!

Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков коментира ситуацията в армейския клуб и сериозно оплю "Титан" и Димитър Пенев.

"От ЦСКА доста закъсняха с тази смяна. По принцип рибата се вмирисва откъм главата. На първо място вината е на собствениците, че назначиха онзи - сърбина, и Пенев. Те нямат работа в ЦСКА!", отсече легендата пред "7 дни спорт".

"Пенев тренира отбора дистанционно, седи на един стол и само говори, а Симонович чат-пат се съблича, за да може да се изпоти и после да може да пийне. Единствено Зафиров се занимаваше с момчетата.

На Симонович и Пенев трябва да им се търси отговорност, защото те водят играчите и те се занимават с това. В същото време обаче нищо не разбират. Димитър Пенев направи голяма простотия, като пусна Иван Боладо, който дори не беше тренирал", продължи с упреците си легендата на "армейците".

"Сега се контузи и 6 месеца няма да играе. Това обаче е пълна глупост, Пенев вече е изкуфял! Ако толкова искат да си стои в ЦСКА, нека го оставят като паметник. Да го държат като експонат и само да го показват на хората".

Жеков сподели, че според него Стойчо Младенов е добър треньор и ще оправи отбора.

"При него ще има резултати. Първенството ще стане по-интересно и ЦСКА няма да има проблеми с влизането в тройката. В Бургас футболистите се раздадоха доста, но не им достигна късмет. Има и много нови играчи, които не са свикнали един с друг и не са се сработили. В първите 3-4 кръга ще е така, след това ще се види истинското лице на ЦСКА", заяви още легендарният нападател и продължи:

"Грешка беше продажбата на най-добрите играчи от есента. Новите не впечатляват, въпреки че има 1-2 добри момчета".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
Шишо преди 12 години
Бербатов чак от Англия разбраче, Бай *** от Мировяне е ***. Но шута в БГ футбола не разбира или е прекалено ***
44
0
 
2
 
! Отговори
Цеци Пироня преди 12 години
Мачкай,Гришо!
43
1
 
1
 
! Отговори
Бобсън преди 12 години
Не съмфен нито на ЦСКА,нито на Левски,но уважавам и двата отбора и не мога да се сетя за нито един друг треньор освен Д.Пенев,който да има такова набито око за талантите в БГ футбол.Сигурен съм,че и сега го има,но титаните вместо да го правят президент трябваше да го направят главен скаут на Републиката.
42
1
 
4
 
! Отговори
емигрант преди 12 години
Браво Пена , то се видяло че в България не е възможно да има футбол , но са финал на кариерата ти харчи парите на мутрите , те не са техни !
41
3
 
2
 
! Отговори
Samo Loko преди 12 години
Petar Jekov beshe izvesten kato Pesho Karutzata, i ne razbira nishto ot trenjorskata rabota
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Jekov vkarva gol samo kogato topkata go udari po glavata primeri bezbroi ot Mundialite.
39
2
 
7
 
! Отговори
до Ламби преди 12 години
Аз съм ЛЕВСКАР откакто се помня но като Петър Жеков .....няма...много е прав...
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ламби,Жеков е нападателя с най-голям талант за голмайстор,който се е раждал в БГ.вкарвал е от всякакви положения,но е бил доста мързеливичък като спортист.
37
32
 
7
 
! Отговори
Ламби преди 12 години
Кой беше тоя Жеков, че не мога да се сетя? Какви са му успехите като треньор? Какво е постигнал? Имал бил "Златната обувка" - ок, ама тука става дума за треньорски умения, не за футболни! То е лесно да седиш отстрани и да грачиш, претендирайки, че те е еня ..
36
23
 
15
 
! Отговори
ЦСКА преди 12 години
Много му дреме на Пената какви ги бръщолеви тая карикатура!!!
35
6
 
3
 
! Отговори
istorik преди 12 години
Abe i ti vze ´´Zlatna obuvka´´ za6toto celiat otbor igrae6e za teb a poniakoga i protivnikovia. No nikoi ne ti go pripomnia . Vsi4ki sme gre6ni.
34
2
 
1
 
! Отговори
istorik преди 12 години
Abe i ti vze ´´Zlatna obuvka´´ za6toto celiat otbor igrae6e za teb a poniakoga i protivnikovia. No nikoi ne ti go pripomnia . Vsi4ki sme gre6ni.
33
7
 
14
 
! Отговори
tyo преди 12 години
Не че и Жеков е много на акъл. Хич не му е сладка и на него пукницата. На колко ли е на това интервю?
32
3
 
1
 
! Отговори
istorik преди 12 години
Abe i ti vze ´´ Zlatna obuvka´´ za6toto celiat otbor igrae6e za teb a poniakoga i protivnikovia. No nikoi ne ti go pripomnia. Vsi4ki sme gre6ni.
31
3
 
8
 
! Отговори
Стоичков преди 12 години
Уважавам и двамата много. Вярно е, аз редях състава на световното 94-та, но пък Пената създаваше тази спокойна обстановка в лагера, като ни позволяваше даже жените си да извикаме в Америка и да се къпем облечени и съблечени в басейните на американските хотели. Момчетата бяха като на учинически лагер, а това беше голямата заслуга именно на Пената..да предразположи и да бъдат отпуснати момчетата изцяло...резултатите не закъсняха. Българският Дел Боске!
30
4
 
49
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
Петър Жеков беше голям футболист, а сега показва, че е и честен и справедлив човек. Не мога да забравя, какъв вътрешен фалц имаше Петър Жеков, макар че на времето бях от Левски. Публикуването на тази констатация закъсня с 10 години. Пена, жив и здрав да си, много си направил за футбола, но това беше едно време, когато рокенрола беше млад...
29
4
 
6
 
! Отговори
до 30 преди 12 години
Не се крии под чуждо име. Няма фен Гацо цесекар, има Гацо Бацов, ама той е със синя фанелка
28
4
 
19
 
! Отговори
Гацо Михлюзов преди 12 години
Жеков е абсолютно прав Пенев води отбора към ликвидация . Време е да се стреснат малко спортните деятели и да се въведе ред в спорта като цяло . Аз съм фен на ЦСКА но спрях да гледам футбол защото у нас играят предимно *** . Какво става с децкоюношеския футбол къде са младите таланти . Само Венци Стефанов и мисля Лудогорец правят школи . Даваите път на младите българчета и успех ще имате и стига с тая корупция изгонихте хората от стадионите . Свалям шапка на г-н Жеков за думите му ПЕНЕВ вън
27
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Успехите на Пенев не са само в САЩ. Пенев изведе ЦСКА до полуфинали в Европа /нещо за което в други отбори продължават да мечтаят :) / Да не говорим, че всеки свестен футболист излязал от България в последно време, Пената го е създал - Бербатов, Мартин, Стилян....КОЛКОТО И ДА ГИ Е ЯД леWCки, ТРЕНЬОР КАТО ПЕНЕВ НЕ СА ИМАЛИ.НАПАДАТЕЛ КАТО ЖЕКОВ СЪЩО.И НАЙ-ВЕЧЕ УСПЕХИ КАТО ЦСКА.
26
4
 
20
 
! Отговори
язък преди 12 години
Интересно съвпадение.Най-успелия треньор на ЦСКА Д.Пенев- не бил постигнал нищо според критиците, той не бил никакъв треньор.Най-успелия треньор на Лефски, Мъри Стоилов, също не бил постигнал нищо и той бил слаб треньор.*** го разбери за какво става дума. Според нашите "капацитети" излиза че всичко е случайно.А според Борат е благодарение на неговите пари. Ужас. Ние не можем да ценим хората си. Бербатов не ставал,преди това Стоичков.Нашите герои са все загинали или убити, живи герои нямаме.

Спонсорирани публикации