Петър Жеков нападна Пената: Този вече е изкуфял!

Легендарният нападател на ЦСКА коментира ситуацията в армейския клуб
Обновена: 6 мар 2012 14:59 | 6 мар 2012 12:21, Георги Пешев
47
Петър Жеков нападна Пената: Този вече е изкуфял!

Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков коментира ситуацията в армейския клуб и сериозно оплю "Титан" и Димитър Пенев.

"От ЦСКА доста закъсняха с тази смяна. По принцип рибата се вмирисва откъм главата. На първо място вината е на собствениците, че назначиха онзи - сърбина, и Пенев. Те нямат работа в ЦСКА!", отсече легендата пред "7 дни спорт".

"Пенев тренира отбора дистанционно, седи на един стол и само говори, а Симонович чат-пат се съблича, за да може да се изпоти и после да може да пийне. Единствено Зафиров се занимаваше с момчетата.

На Симонович и Пенев трябва да им се търси отговорност, защото те водят играчите и те се занимават с това. В същото време обаче нищо не разбират. Димитър Пенев направи голяма простотия, като пусна Иван Боладо, който дори не беше тренирал", продължи с упреците си легендата на "армейците".

"Сега се контузи и 6 месеца няма да играе. Това обаче е пълна глупост, Пенев вече е изкуфял! Ако толкова искат да си стои в ЦСКА, нека го оставят като паметник. Да го държат като експонат и само да го показват на хората".

Жеков сподели, че според него Стойчо Младенов е добър треньор и ще оправи отбора.

"При него ще има резултати. Първенството ще стане по-интересно и ЦСКА няма да има проблеми с влизането в тройката. В Бургас футболистите се раздадоха доста, но не им достигна късмет. Има и много нови играчи, които не са свикнали един с друг и не са се сработили. В първите 3-4 кръга ще е така, след това ще се види истинското лице на ЦСКА", заяви още легендарният нападател и продължи:

"Грешка беше продажбата на най-добрите играчи от есента. Новите не впечатляват, въпреки че има 1-2 добри момчета".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
9
 
4
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
Какъв цесекар си ти бе,човек трябва да съди за някой по постиженията а не по говоренето!?!? Може и на маймунски да си говориш ,но да имаш впечатляващи резултати от своята работа! Кой го знае Жеков по света а??? А Пената го познава цял свят !!! Аман от такива измислени"цесекари"! Довиждане!!!!!!!
24
7
 
10
 
! Отговори
Eex преди 12 години
Пенев - Най-добър футболист на България за 1967 и 1971.Има 90 мача за Българския национален отбор.Като треньор - достига до полуфинал на европейски турнир с ЦСКА.Достига до полуфинал с националния отбор на Световно.Класира България на Европейско и печели 3 т.И това всичко е случайност,късмет,балон, бил набеден ? Стоичков му редил състава - да ама виждаме какви успехи има сега . Аз разбирам да имаме 10-20 треньори постигнали нещо като негоАман от такива като Жеков и клакьори.Аман от недоволни.
23
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво беше това ЦСКА?
22
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От както се помня съм цесекар, но легендата за Пенев, че е голям треньор е един голям балон. Нищо лично, но тоя човек две приказки на кръст не може да каже и да разбереш какво иска да ти каже! Пълна словестна салата, бисерите са му десетки, като му слушам изказванията имам чувството, че е пълен ***. Няма как такъв човек, който постояно бърка имената на играчите, прави някакви безмислени умозаключения да може да бъде добър треньор - обясни на играчите игрова схема, правилната тактика на мача и т.н. Вярно беше треньор на златното ни поколение от 1994г., но това беше неговия късмет да бъде треньор точно на такива играчи. Не е тайна, че Стойчков де факто е бил като играещ треньор, той е редил състава и отделно от това извадихме невероятен късмет, тъй като бяхме аутсайдерите в групата, даже и първия си мач с Нигерия паднахме с 0-3, останалите в групата ни подцениха и така айнцу, цвайнцу успяхме да дръннеме няколко световни шампиони, даже френския съдия на мача ни с Италия ни прецака, иначе отивахме на финал. Та заслугата на големия стратег от Мировляне е почти колкото моята: и аз гледах мача отстрани, но с тая разлика, че го гледах от ТВ! Браво на Жеката, че не се включва в общия хор и да повтаря като мантра, че Пената бил велик треньр, истината е, че Пената го набедиха за такъв!
21
1
 
2
 
! Отговори
Someone преди 12 години
Do 10 Kakuf trenior e Penata kato igrachite mu kazvali koga da pravi smeni , emi evala mu vslushva se v otbora ! Ne vijdam nishto losho v tova neshtastnik pros !
20
2
 
14
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Е, сетил се Жеката, за Пената... Той Пената, кога ли е могъл да върже 2 (две) приказки? Който му е гледал и слушал интервютата от САЩ 94' знае за какво говоря!
19
3
 
9
 
! Отговори
Slavist преди 12 години
Дори това да е истина не може да се говори по такъв селски начин. Сяда се с Пенев и му се обяснява, а не се напада така. Пенев е дал много и е сърцат човек, а Титаните си го позлват за щит.
18
3
 
2
 
! Отговори
ii преди 12 години
До 11:Ти си напълно изкукуригал или пълен невежа!Много те моля да влезеш в нета и да потърсиш малко информация за този анонимник!---P.S. Да не би да не е прав човека ? Толкова бяха жалки нашите, че накрая спрях да им се ядосвам, а да им се смея на бездарността. Ясно е че титлата отново я спазариха за три кофи ***.
17
1
 
9
 
! Отговори
язък преди 12 години
Като треньор най-голямият успех на Жеката е преминаването с Бенковски Пазарджик от В в Б група. А и не знам кой е изкуфял, но на сядане и ставане той обвинява всеки който е в ЦСКА.А това за Пенев е върха.Докато Пенев досега как не обвини някой в нещо,даже и за лефскарите се изказва с подобаващо уважение.
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя трябва да целува ръка на Пената ,за това което е направил Стратега за българския футбол! Ама пуста българска завист и злоба!
15
12
 
7
 
! Отговори
КуХер преди 12 години
Може да е всякакъв ама Пената си е номер 1 за всички времена треньор!..САЩ - 4 място в света 1994 г.ЦСКА - 4 място в Европа 1990 г...
14
3
 
7
 
! Отговори
9689 преди 12 години
Тази футболна топка дето го е удряла в главата какво друго може да направи.
13
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе Жеков и ти не изтрезняваш ама коментираш другите пияници. Гледай си стрините и не се обаждай алкохолизиран папардак такъв.
12
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНАМИЛКО БАЛЕВ ВАШИЯ БАЩАСВИНСКА *** ВИ Е СТАДИОНАЕНИЧАРИ СА ВАЩИТЕ ДЕЦА
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРИСМЯЛ СЕ,ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ..........................
10
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой си ти бе ,та ще плюваш по Пената????? Анонимник скапан!! Пената е икона за ЦСКА бе сбръчкана брантия!
9
4
 
26
 
! Отговори
гацо преди 12 години
какъв тренер е Пенчо.не видяхте ли че на световното в САЩ играчите му казваха кога да прави смените.
8
0
 
10
 
! Отговори
БГто преди 12 години
Не на предателите на бьлгарския футбол!! Не на бездарните и корумпирани управители и собственици на бг клубове.
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пенев винаги си е бил такъв - не може да върже смислено изречение, не може да пише, полуграмотен е, това е факт. Само че от футболисти не се иска да блестят с акъл. За сравнение - топ фаворита за поста селекционер на Англия Хари Реднап по време на делото срещу него за укрити данъци извади железен аргумент за това че е невинев - човекът си призна че е неграмотен, почти не може да пише и само се подписвал на чековете си, там къде му посочи счетоводителя. Това да го прави слаб треньор?
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този Пенев хептен е изкуфял. Едно смислено изречение не може да направи напоследък. Вечно ли е на градус или алкохола толкова му е убил мозъчните клетки, че да става за съжаление, когато взимат интервю от него.Който е гледал интервюто на пистата на стадиона на Черноморец на репортет на канал 1 със Пенев след края на срещата сигурно знае за какво говоря.

Спонсорирани публикации