Арсенал вцепени Милан, но не успя да го довърши

"Артилеристите" победиха с 3:0, но отпаднаха от Шампионската Лига
Обновена: 7 мар 2012 14:51 | 7 мар 2012 01:12,
16
Арсенал вцепени Милан, но не успя да го довърши
Робин ван Перси няма да играе на 1/4 финал в Шампионската лига. Снимка: Reuters

Арсенал бе много близо до това да направи исторически обрат срещу Милан, но въпреки това отпадна в осминафиналите на Шампионската Лига.

"Артилеристите" спечелиха с класическото 3:0 в реванша на "Емиратс Стейдиъм", но отпадат с общ резултат 3:4.

Особено през първото полувреме домакините направо скриха топката на "росонерите". Резултатът бе открит още в 5-та минута от Лоран Косиелни, а в средата на полувремето Томаш Росицки удвои резултата. Към края на полувремето Робин ван Перси пък вкара от дузпа.

След почивката холандецът направи уникален пропуск, който щеше да промени изцяло мача. След това обаче Милан се активизира и на свой ред направи няколко сериозни пропуска.

В другия осминафинален мач също имаше драматичен развой. Португалският Бенфика успя да изхвърли руския Зенит с два гола в добавеното време и победа с 2:0.

В друг мач тази вечер временният мениджър на Челси Роберто ди Матео направи успешен дебют, побеждавайки Бирмингам в преиграването на мача за купата на Англия.

Прочетете подробности за Арсенал - Милан

Прочетете подробности за Бенфика - Зенит

Прочетете подробности за Бирмингам - Челси

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Без английски отбори в шампионската лига - по-малко грозота, по-истински мачове и повече класа - Италия Германия Испания -това е футбола в света !
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
разликата между Милан и Арсенал е между всичкото и нищото във футбола - Милан е колос а Арсенал е клубче от най-долна класа без никакви успехи извън жалка Англия !!!
8
3
 
3
 
! Отговори
dp преди 12 години
Арсенал са по-приятния за гледане отбор без съмнение, защо не поискаха да играятв Милано не ми е ясно.Малко им трябваше снощи но и те се поизмориха - все пак играят в английската лигадето натоварването е всяка седмица а не като по Италия/Испания - във вътрешното леки тренировки докато дойде мачът от шампионската лига :-).Съдията беше безобразно некомпетентен, толкова, че не ми стана ясно искашели да помага на някой отбор и ако да на кой от двата.
7
3
 
5
 
! Отговори
MILAN преди 12 години
ce maca bese resen v Italiya, kvo da igrae Milan srestu arsenal???
6
5
 
1
 
! Отговори
Фен голем преди 12 години
Га Мухлян е вземал 7 КЕШ-а ти си била на баща ти в скоростната кутия ***.
5
9
 
3
 
! Отговори
Фен голем преди 12 години
От италианските гелосани "мадами" нищо не става. Добре, че съдията ги буташе иначе артилерията ги громеше. Щом "пицар" е намесен в нещо то резултата е - балонннн. Алфи, ланчии, Ферарите ... все пицари да ги правили, ***. Иначе Арсен продължава да е *** и да пречи на отбора отвсякъде.
4
3
 
7
 
! Отговори
normalno преди 12 години
нормално с големия аванс милан да излязат малко отпуснати, но това е битка на титани, тук нямаше слаби, разберете го. малката вероятност за обрат, за малко да се превърне в действителност. ето това е големия футбол, това е шампионска лига и за това там са милиардите...ииии колко сме далече от него... нямам думи
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление, когато се наложи да извади Чембърлейн и Уолкът, за Арсенал не останаха бързи и активни играчи на терена. Резервите решиха мача, а Шамак и корейчето бяха по ниски и от тревата на стадиона ...
2
2
 
12
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Страхотен мач.......
1
7
 
24
 
! Отговори
Red & white преди 12 години
Любимият ми Арсенал игра прекрасно... За жалост силите им не стигнаха, за да отбележат така нужния гол.

Спонсорирани публикации