Убиха бизнесмен в София

Драгомир Бицов e прострелян два пъти в главата
Обновена: 18 апр 2012 15:50 | 18 апр 2012 14:30,
295
Убиха бизнесмен в София
Снимка: архив, Булфото

Криминалисти от столичната дирекция разследват убийство на 40-годишен мъж, намерен мъртъв в кв. Горубляне, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал още на 14 април, но МВР съобщава за случая едва днес. По неофициална информация убитият е бизнесменът Драгомир Бицов, собственик на заложни къщи и занимавал се с лихварство.

На 14 април рано сутринта в Седмо районно бил получен сигнал за починал мъж в кв. Горубляне. На място пристигнали дежурна оперативна група и съдебен лекар.

Тялото на 40-годишния бизнесмен е открито в гараж, който бил негова собственост. Според съдебния лекар нямало данни за насилствена смърт, посочват от МВР. 

Последвалата аутопсия обаче установила две огнестрелни рани в главата, уточняват от полицията. От там отказаха подробности как се е получило разминаването от заключението на съдебния лекар и резултатите от аутопсията.

На мястото на инцидента е извършен повторен оглед. Продължава работата за изясняване на случая.

Бицов не е криминално проявен.

По неофициална информация той е имал фирма за авточасти и магазин на столичната ул. "Козлодуй", както и няколко заложни къщи, и се занимавал с лихварство.

Смята се, че той е един от мозъците на бандата, разбита в края на май 2010 г. при спецакция “Лихварите” на МВР срещу незаконна финансова дейност, лихварство и изнудване.

Тогава полицията задържа 12 души в столичните квартали „Младост”, „Надежда”, "Дружба", "Христо Ботев" и „Свобода”.

Това е поредното убийство за последния месец в столицата. На 9 април бе убит бизнесменът Васил Лазов, известен с прякора Железния. Пет дни по-рано в центъра на София бе застрелян 40-годишният благоевградски хазартен бос Йордан Динов. На 25 март пък бе убит един от групата на „Наглите“ – Кирил Кирилов-Шкафа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКИ УБИЙСТВА СА В РЕЗУЛТАТ НА ДОБРОТО ПРАВОСЪДИЕ. ДО КОГА БЕ ХОРА?????? ДОКАТО СМЕ В Е С !!! Всички лоши неща дойдоха от модерната ни демокрация. И ако ББ продължава да обръща гръб на Р У С И Я ,толкова по вече народа страда и никога по-вече няма да гласува за ГЕРБ.
161
2
 
17
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Трупове валят ден през ден, а Вожда никакъв го няма.Цецко и той се скри в миша дупка.Дянков се изтяга на дивана , а финансите му липсват.Имам чувството, че държавата е минала на автопилот.
160
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Брях маааму и съдебен лекар. Не мое види две дупки в глъвътъ...Ае пак почнаха лъжите на МВР-ту...чекаме да ни лъжат
159
0
 
4
 
! Отговори
иван преди 12 години
В БГ няма престъпност само протестиращите *** ние ги заснимваме и после ги привикваме и заплашваме ите повече не смеят да протестират
158
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам как се пропускат две огнестрелни рани в главата при първия оглед,може да си направим сметка до къде ще стигне разследването...тези подли комунисти трепят хора само и само да злепоставят герб,само че народната любов е непоколебима
157
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лихварството е ключът към упадъка на модерното общество. Това са пари без добавен труд към тях. Лихварите не са почитани в никоя религия. В повечето банки в мюсюлманските държави дори няма лихви или лихвите отиват като дарения.
156
3
 
11
 
! Отговори
d преди 12 години
Цветанов, оставка.
155
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия от ГЕРБ нали са все ченгета ? Нали щяха да унищожават престъпността ?Какво се оказа унищожиха обикновените хора и убиха вярата им..Скапани некадърни милиционери , за нищо не ставате, затова са ви уволнили навремето!Затова сега крепите Бойко който ви вкара отново във властта да лапате.......
154
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Няма ескалация на престъпността в София"!!!
153
2
 
11
 
! Отговори
Tutti преди 12 години
Добре дошли в Дивия запад(село българия)!
152
2
 
14
 
! Отговори
хм преди 12 години
А къде е Цвъцко да ни убеждава как нямало бум на показните убийства през последните месеци и как всичко било плод на долни инсинуации?
151
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хмм, ми като се замисля то няма "бизнесмен" който да не е за убиване.
150
0
 
5
 
! Отговори
clearly преди 12 години
,,След като за новото убийство бе написано в сряда от столичен вестник, от полицията потвърдиха, че на 14 април е бил открит нов труп, този път на 40-годишния собственик на заложни къщи Драгомир Бицов в една от къщите му в кв. "Горубляне.Този път полицаите дори не разбрали, че това е убийство. Чак в моргата медиците открили две огнестрелни рани.Ако го бяха застреляли с гранатомет може би щяха да се усетят, че не е умрял от естествена смърт.
149
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нема такава държава!
148
4
 
15
 
! Отговори
Санди преди 12 години
Очевадно става,че гръбнака на организираната престъпност е пречупен.Който не вярва,да пита отново шефа на МВР Цветанов.Убииствата са само по едно на ден.Физкулт-ура!
147
0
 
8
 
! Отговори
jt2 преди 12 години
Продавам гума за кола
146
7
 
17
 
! Отговори
чужденец наблюдател преди 12 години
В България умните хора или напускат страната или работят за малко пари или кучетата ги ядат.Богатите или са бандити и ги отстрелват или са честни и пак напускат страната.Такава хубава страна и такъв нещастен народ.Да си бяхте останали под византийско или турско сега щяхте да сте много по добре.
145
3
 
21
 
! Отговори
Зоро преди 12 години
Лошите момчета Господ рано ги прибира.80% от нашите бизнесмени са трактористи и селянис купени дипломи!
144
0
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Nqma smisal da se politizirat tezi ybiistva.6to narod ima za trepane v tazi strana!Dosta,ne mogat da si vra6tat i dalgovete,taka 4e o4akvaniqta sa za pove4e...
143
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И *** за зеле не става от тия управници-некадърници!

Спонсорирани публикации