Убиха бизнесмен в София

Драгомир Бицов e прострелян два пъти в главата
Обновена: 18 апр 2012 15:50 | 18 апр 2012 14:30,
295
Убиха бизнесмен в София
Снимка: архив, Булфото

Криминалисти от столичната дирекция разследват убийство на 40-годишен мъж, намерен мъртъв в кв. Горубляне, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал още на 14 април, но МВР съобщава за случая едва днес. По неофициална информация убитият е бизнесменът Драгомир Бицов, собственик на заложни къщи и занимавал се с лихварство.

На 14 април рано сутринта в Седмо районно бил получен сигнал за починал мъж в кв. Горубляне. На място пристигнали дежурна оперативна група и съдебен лекар.

Тялото на 40-годишния бизнесмен е открито в гараж, който бил негова собственост. Според съдебния лекар нямало данни за насилствена смърт, посочват от МВР. 

Последвалата аутопсия обаче установила две огнестрелни рани в главата, уточняват от полицията. От там отказаха подробности как се е получило разминаването от заключението на съдебния лекар и резултатите от аутопсията.

На мястото на инцидента е извършен повторен оглед. Продължава работата за изясняване на случая.

Бицов не е криминално проявен.

По неофициална информация той е имал фирма за авточасти и магазин на столичната ул. "Козлодуй", както и няколко заложни къщи, и се занимавал с лихварство.

Смята се, че той е един от мозъците на бандата, разбита в края на май 2010 г. при спецакция “Лихварите” на МВР срещу незаконна финансова дейност, лихварство и изнудване.

Тогава полицията задържа 12 души в столичните квартали „Младост”, „Надежда”, "Дружба", "Христо Ботев" и „Свобода”.

Това е поредното убийство за последния месец в столицата. На 9 април бе убит бизнесменът Васил Лазов, известен с прякора Железния. Пет дни по-рано в центъра на София бе застрелян 40-годишният благоевградски хазартен бос Йордан Динов. На 25 март пък бе убит един от групата на „Наглите“ – Кирил Кирилов-Шкафа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
3
 
! Отговори
ние преди 12 години
каква статия!остави ме без думи!
141
2
 
13
 
! Отговори
999 преди 12 години
Чикаго 30-те години миналия век , много заприличахме на хАмерика в това отношение. И някак привикнахме вече на всичките тея убийства , отвличания , грабежи. Народа превъртя вече тотално.
140
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ - Глад Екшън и Разврат за Българите(матряла)
139
0
 
20
 
! Отговори
Doctor преди 12 години
Леле какъв професионализъм,каква трагедия.Нямало насилствена смърт,но след аутопсия установили,че е прострелян два пъти в главата.Ами тия слепи ли са?Моля убийците за по-нататък да оставят бележки,че да не мъчат толкова "професионалистите" от МВР.А и напоследък нещо много бушони гърмят,даже ги намират след няколко дни,браво Цецо.И да знаете хора "родната полиция ни пази".
138
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е такива са ни бизнесмените бандити и крадци.Поне сега квартала ще е по чист един *** по малко.
137
1
 
6
 
! Отговори
До 155 преди 12 години
Изключително *** фуражка си!!! С тая глупост за 2005г. вместо да защитиш шефа Цвъко набута вожда Боко! Сега Калинчо и Флороф ще ти дърпат ушите! Виж там, разменете се с другия дежурен, дето дреме на лаптопа, че да няма повече издънки до края на смяната! :)))
136
5
 
0
 
! Отговори
155 преди 12 години
каде видяхте 15 до сега, и кво значение има кой е секретар....министъра на МВР диктува
135
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И така, помежду другото минава новината, че ЕЦБ показа среден пръст на Дянков за облигациите, ама медиите, както винаги, ни занимават предимно с глупости.
134
1
 
14
 
! Отговори
Статистик преди 12 години
До преди няколко дни на едно самоубиство се падаха по 4-5 изявления на държавници,на убийство по 10-тина,на оглозгани от кучета - 1бр.от Фандъкова , катастрофи с жертви-5-6 от КАТ /ама без да пишат актове на загиналите/ ! Към днешна дата и час няма изявления ..вероятно медийте не могат да открият нашите вождове къде са!
133
1
 
17
 
! Отговори
haha преди 12 години
"За 2005 има 18 поръчкови убийства" - ами тая година вече са повече от 15 - до края може и 150 да станат - зависи от настроението на главната мутра дето матряла толкова си я обича :)
132
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
155, я кажи сега кой беше гл сек на МВР тогава
131
3
 
28
 
! Отговори
да-да,ама не преди 12 години
Когато министър-председателят на страната ни е мутра/Бойко Методиев Борисов,по-известен с фамозния си прякор: ТИКВАТА/ нещата се ореждат по мутренски...Убиства,кражби,грабежи,побоища,ухапани и изядени от кучета,самоубийства и разчленени трупове това вече не е новина,а ежедневие.Гарантира ни го мутро-милиционерската групировка ГЕРБ. Бог да пази България.
130
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За 2005 има 18 поръчкови убийства ,каде бяхте тогава драскачи,млък!
129
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде е даскала по физическо сега да обяснява как няма убийства, няма престъпност... Тра-ла-ла Шенген - Менген, ура-ура, дръжте го за ...ура !
128
0
 
18
 
! Отговори
ии преди 12 години
На 14 април (събота) Велик ден, хайде кажете ми сега как така никой не е разбрал от журналистите. Не е възможно тази новина да е цензурирана в ДЕМОКРАТИЧНА България НАЛИ?
127
1
 
3
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Баси и бантустана, хеми де юросъюзен!
126
3
 
5
 
! Отговори
Инспектор Тихчев преди 12 години
Тоя се е самоубил с два изстрела,единия е заседнал в черепа затова се наложило втори път да стреля тоя път излязъл през черепа куршума тоя е бил смъртоносен,случва се и на самоубийците да не им провърви от първия изстрел,но може и да е инсценировка,така се получава когато Съдебната система е прогнила и почти няма никакво правосъдие....
125
0
 
5
 
! Отговори
До 149 преди 12 години
Глупости! Човека си има златни тъст и тъща! Не го мисли ти него!
124
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Смята се, че той е един от мозъците на бандата, разбита в края на май 2010 г. при спецакция Лихварите на МВР срещу незаконна финансова дейност, лихварство и изнудване."Чудно как така не е криминално проявен, а е мозъка на разбита през 2010 година банда????????? Такова нещо може да се случи само в България и ако беше осъден, сега щеше да е жив. Жалко за младостта му и да почива в мир. и няма повече да се занимава с лихварство.
123
1
 
20
 
! Отговори
старото преди 12 години
Абе, както са ги подкарали, няма да остане работа за Цв.Цв. и завалията ще трябва да му съкратят министерството! Мани, ами ще трябва да продава от апартаментите,че деца гладни....к`во ш`ги праи?

Спонсорирани публикации