Повече няма да се меся във волейбола!

Претенциите ми идват в повече, нацупи се премиерът Борисов
Обновена: 17 май 2012 15:09 | 17 май 2012 13:45,
103
Повече няма да се меся във волейбола!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов обяви, че повече няма да се намесва в спора в родния волейбол.

След като преди няколко дни федерацията уволни треньора на националния отбор Радостин Стойчев, в сряда босовете на централата решиха да го върнат на поста, след като лично премиерът Бойко Борисов нареди с молба Радостин Стойчев да остане треньор на отбора поне до игрите в Лондон.

Треньорът обаче все още не е съобщил дали ще се върне начело на отбора. Очаква се той да съобщи решението си днес следобед.

През последните дни стана ясно, че Матей Казийски, титулярният разпределител Андрей Жеков и либерото Теодор Салпаров обмислят да се откажат от отбора, ако не се върне Стойчев.

"Това, което казах и на Радостин, и на отбора, и на Данчо Лазаров, е, че хората искат силен национален отбор, силен клубен волейбол", обясни Борисов пред журналисти на откриването на реновирания и модернизиран стадион в СК "Академика" на 4-ти километър.

Още по темата

"Работата на треньора е да е в залата, да тренира, да постигат резултати, да се класират за Олимпиада. Има прекрасна организация, публиката, която ги боготвори, пари, колкото искат, толкова сме им осигурили. Сега вече претенциите почват да им идват в повече", отсече премиерът.

Той се зарече, че това е неговата последна намеса в името на спорта.

"Мястото на отбора и на треньора е в тренировъчната зала и на състезание. Оттам-нататък има начин за избиране на ръководство. Истински се надявам да се вразумят и двете страни и да зарадват тази многомилионна публика, защото хиляди са в залата, милиони се вълнуват и гледат мачовете по телевизия. Тяхна работа, аз повече няма да се намесвам", поясни премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
15
 
57
 
! Отговори
jrjr преди 11 години
Браво, Боко стой настрани от спорта, че каквото пипна изсъхна.
3
9
 
7
 
! Отговори
LOLI преди 11 години
a we wie ot saita , moe li da puskate po 1000000 *** za boiko i nisto dr interesno , a sportnata wi rubrika e galka , ama nali bobo , 4e bobo , samo mozucite ni promiwate s toq tapanar !!!
2
8
 
47
 
! Отговори
в преди 11 години
Амин дай боже, след волейбола може и в баскетбола , после футбола , и най- накрая в шаха.
1
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не Народ А *** !

Спонсорирани публикации