Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!

Явно съм най-големият престъпник в държавата, коментира бизнесменът
Обновена: 30 май 2012 15:15 | 30 май 2012 06:55,
317
Ганчев за шефа на НАП: Ще го изкормя!
Гриша Ганчев вече беше разпитван в ГДБОП. Снимка: Булфото

"Ще го изкормя, ще го удуша със собствените му черва".  Така шефът на „Литекс” Гриша Ганчев е изригнал по адрес на шефа на НАП Красимир Стефанов, съобщава „24 часа”.

Бизнесменът  бе обвинен за закана за убийство на директора на приходната агенция. Според разследващите Стефанов не е чул с ушите си заплахата. Тя обаче му била надлежно предадена от трети човек ден по-късно.

Освен за закана за убийство Ганчев е обвинен и за ръководител на организирана група за престъпления срещу данъчната система, в която влизат още шестима. Наложена му е забрана да напуска страната.

Още по темата
 Делото ще се води от Спецпрокуратурата в София, която на 10 май арестува сина на Ганчев - Данаил, а ден по-късно го обвини за участие в "захарна афера". Той е в управата на "Литекс комерс". С него обвиняеми за укриване на 200 000 лв. ДДС са още петимадуши.

На разпита вчера Ганчев не се е признал за виновен, но дал обяснения. Казал, че е имал друго предвид и че е говорил за друг човек, а не за Красимир Стефанов. Бизенсменът е пуснат под рекордната парична гаранция от  500 хил.  лева.

"Няма какво да коментирам, явно съм най-големият престъпник в държавата", заяви Гриша Ганчев по телефона пред изданието.

"Вече се изморих да говоря. Сега единственото, което ми остава, е да се защитя по подобаващ начин. Тези, които ме познават, знаят, че не мога да извърша такива неща. Имам съмнения за какво е всичко това, но ще си ги запазя. Колкото до паричната гаранция, наистина съм голям престъпник. Хамстера с 14 отвличания го пуснаха с 10 000 лева, значи аз съм по-зловещ. Това е положението", каза още бизнесменът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
11
 
34
 
! Отговори
до 198 от 190 преди 11 години
Бъркаш ме с някого, другарю. Не всички, които не харесват боцко, задължително са от БСП. Даже в първите 1-2 месеца и аз виждах алтернатива в неговото управление, но уви. Той е поредния, който дойде на власт за да папка от държавата. Само че го прави нагло и без капчица уважение към когото и да било. Нито ме интересува Гоце, нито Сергея. Това, което прави *** обаче си е цирк, както и да го погледнеш. Жалкото е, че ще продължи още 4 години, защото ще купи и следващите избори.
157
2
 
12
 
! Отговори
до 200 преди 11 години
Кои защитават ....престъпниците ?ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ОТ 1989Г,.ДО ДНЕС,щото има ----23г.,----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ---,нали това са ценностите в Бг през ПРЕХОДА ?Няма култура и образование ,...има вече ----***----!
156
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-големият успех на шебеците в ГЕЙБ е да започнат дело по слухове! ;) Конгратюлейшънс!
155
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И внимавайте какво говорите!Току виж някой ваш съсед от ГЕРБ заведе дело срещу вас за заплаха за убийство или изнасилване на министър председателя на България - защото е подслушал през отворените прозорци какво си говорите във вашият апартамент.
154
2
 
6
 
! Отговори
до 191 преди 11 години
Криза е ,трябва да работи .....навън ,нали е работник на политици и Съд. система ,...изтръскват го ,и веднага го пускат да пълни ---ДЖОБОВЕТЕ---,за да бъде "изтръскан" ---отново !
153
9
 
18
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Ако червената мафия не беше обладала цялата съдебна система, до сега щеше да има стотици осъдени...
152
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гейберастията в действие - съдят по доноси, а конфискуват имущество по свое усмотрение. И това е държава в Европа през 21 век.
151
4
 
11
 
! Отговори
...? преди 11 години
Защо пуснаха --Ковачки ?За да подготви следващ "ТРАНШ",.......за Бг Съд. система....!
150
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вместо да му състави Цецко един предупредителен протокол като на Хамстера за приготовление за убийство....
149
4
 
16
 
! Отговори
социолог преди 11 години
Много трудно може да се намери обяснение защо обикновенни социалисти защитават олигархията. Кажете ми как един *** и необразован борец може да стане милионер. Отговора я ясен за всички- назначен капиталист с куфарче пълно с пари естествено крадени от НАС. Последната крепост е съдебната система, но няма да е за дълго.
148
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Хамстера що е навън, като и той беше обвиняем?
147
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нискочелите *** от герб отново се възхищават на машинациите, които Вожда нарича "обвинение" и "процес" :))))) Другари, много сте заблудени, да ви *** :)))) Ай ся, моете да пуснете жалба, че ви заплашвам със сексуален тормоз :)))))))0
146
1
 
8
 
! Отговори
ШЕРПОК ХОЛМС преди 11 години
Колко проста ,...Уотсън ?Как се забогатява....,с честен труд ли?
145
1
 
12
 
! Отговори
НАЛИ! преди 11 години
Всички мутри до стената ,или в ЮАР..!
144
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех Бойко, свършва мандата, че с две ръце ще гласувам да се махаш е ясно, въпроса е, че не останаха надежди :(
143
1
 
5
 
! Отговори
феномен преди 11 години
Е поне си признава, че е най - големия престъпник в държавата. Друго от тва че го обвиняват няма да се случи защото гарван гарвану око не вади.
142
14
 
8
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Смазвай червените престъпници Бойко! Цяла България е с теб! Победа! ГЕРБ!
141
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе че е мръсен - мръсен е, обаче е и прав, Наглите разпуснаха верно за по 5-10к лева, аз от такива като тях повече се притеснявам от колкото от икономическите измамници..Иначе няма такива "явно аз съм най-големия престъпник" - престъпник ли си - плащаш и лежиш, това трябва да е, всичко друго е нашата криворазбрана ДС демокрация.
140
5
 
10
 
! Отговори
Кольо преди 11 години
Вчера бе оправдан Ковачки. Беше въпрос на минути ЦЦ и ББ да ни хвърлят нов прах в очите. Със сигурност нямат нищо срещу Ганчев и той ще е поредният осъдил България в Брюксел. Интересно ми е, кога ще дойде "редът" и на Черепа. Тогава обаче тия двама палячовци няма да остискат.
139
7
 
8
 
! Отговори
айск преди 11 години
Начи, трябва да си да си много *** за да повярваш на тази скроена с бели конци комедия!