Женчовци – най-секси мъжете на САЩ

Американците втрещиха с избора за най-секси изпълнители/ки
13 юни 2012 15:00,
124

Адам Ламбърт е най-секси певец. Снимка: Reuters

 

Западните медии се влюбиха в последните години във всякакви видове класации, които пълнят съдържанието им, особено на различните списания и уебсайтове в сферата на забавлението. И докато постоянните Топ 10, 20 или 50 вече започнаха леко да поомръзват на читателите, то понякога подобни класации не само, че не предлагат нищо интересно, но и учудват с избора си. Особено, когато той е направен от самата публика.

Подобен е  случаят с последното гласуване на сайта на най-престижната американска музикална медия – Billboard. В сайта им допреди няколко дни, предимно американските му читатели, можеха да гласуват за най-секси музиканти от мъжки и от женски пол на модерната музикална сцена. Резултатите обаче успяха да ни втрещят, защото са повече от изненадващи.

На първото място сред мъжете се класира бившият участник и финалист в American Idol – Адам Ламбърт.

30-годишният музикант може и да се харесва на американските меломани, но ние сме го запомнили главно с тенденцията да се появява в клиповете си и на светските събития с грим и обеци, а това трудно може да се впише в стереотипа за сексапилен мъж.

Истината е, че дори не сме сигурни кой е Адам – трудно е да го различим от неговия почти брат близнак Bill Kaulitz от Tokyo Hotel, който използва подобни женски аксесоари при появите си, а също така безсрамно се е класирал на 5-то място.

На третото място пък намираме Джъстин Бийбър, който незнайно защо се е класирал сред своите батковци, след като можеше съвсем спокойно да оглави отделно категория за най-секси тийнейджър, при което милиони негови фенки щяха да изпаднат в екстаз.

Малко по-разбираемо за нас е класирането на Адам Ливайн на втората позиция, както и на Енрике Иглесиас на четвъртата, защото и двамата винаги са се славили като любимци на жените. А и с леко нежните си гласове явно успяват да разтопят сърцата на дамите.

По-назад в класацията са Бон Джови и Крис Браун, които не будят недоумение при вида си, а по-скоро се вписват в стереотипите за рокаджия и млад чернокож рапър. В класацията обаче като цяло липсва класа и стил, каквито имат по-старите американски звезди в голям запас.

Сред жените, където можем да дадем и личното си мнение, оставаме също така в потрес от първите две позиции.

Бритни Спиърс може и да е била секси в първите години след като се отказа от тийнейджърската си невинност, но след като вече я видяхме толкова пъти в безкрайно закръглени форми, без да е бременна, то някакси не можем да я наредим дори сред 20-те най-секси певици. И то при наличието на доста женска красота на музикалната сцена в днешно време.

Второто място за Lady Gaga пък е черешката на тортата. Без да обсъждаме музикалните й качества този път по никакъв начин, само въздишаме с неразбиране, как певица, която залага основно на гротескното в своите клипове, може да попада на челните места в класации по женски сексапил. Радваме се, че все пак на следващите места виждаме хубавици като Бионсе, Кейти Пери и Риана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
4
 
2
 
! Отговори
Владимир преди 11 години
Напоследък ми е много чудна тази женска солидарност към воинствено натрапваната транс-хетеро и друга ***! Найстина ли не съзнават какво отроче ще излезе от всичко това !!Възпитан съм да възприемам жената като същество с по-голяма отговорност за рода от мъжа, а не като индикатор на първосигналната глупост! Тази гадна помия дето въвлече и жените ми прилича на края на света. Сега нямам и грам уважение към която и да е жена - всички за мен са кифли, освен майка ми.
56
6
 
1
 
! Отговори
mirena.hristova преди 11 години
Младите растът без предразсъдаци за щастие, не като повечето Анонимници тук, чието възприятие за света съвпада с това на хората от едни много отдавна отминали времена.
55
6
 
2
 
! Отговори
mirena.hristova преди 11 години
Младите растът без предразсъдаци за щастие, не като повечето Анонимници тук, чието възприятие за света съвпада с това на хората от едни много отдавна отминали времена.
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко е, че много млади растат такива извратняци.До Джи:Съмнявам се, че си жена. по-скоро ти се възприемаш като такъв.Пен..лите обичат да се изказват и представят за жени. Дори и да си си направил операция и по всичко да приличаш на жена това не те прави жена, колкото и да ти се иска. И злобата, която бълваш върху нормалните само показва колко са злобни обратните. И наричаш нас назита.Погледни себе си, ***/бе. Злобата ти е по голяма от нацистката. Само заради коментара ми ми пожелаваш да умра
53
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно повечко *** са гласували.
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
MURICA *** YEAH!
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако бях те гледали American Idol щяхте да знаете,че Адам Ламбърт не носи само обици,а има страхотен глас и присъствие.А това дали е гей или не няма значение,не случайно е избран за вокал на Куин за няколко концерта.
50
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
след като видях първия, който е набеден за "най-секси певец", отивам да си лея куршум
49
1
 
3
 
! Отговори
ami преди 11 години
O , Boje !!! nqkakva pita kak e vuzmojno da ne znaem koi e Adam Lambert! Hahahahahahahahahahahahahahahaha ne 'trespassing' , a ' transgenndered' trqbva da se kazva
48
5
 
2
 
! Отговори
qze преди 11 години
Vie ludi li ste - Britney bila debela??? Britney e nai-sexy i stegnatata, preborila se s tolkova neshta, che i dve deca ima i tqlo trepach!i e vadila vechni hitove oshte dokato rihanna e bila na 10. brit e talant, a drugite sa PRODUKTI. a beyonce bila krasiva???? molqqq? debela, grozna slujitelka na iluminatite
47
1
 
8
 
! Отговори
pantudi преди 11 години
Господи благодаря ти че си ме направил хетеро ...
46
2
 
2
 
! Отговори
Ellie G преди 11 години
ей, анонимния!!! Щом си толкова отворен, що си анонимен??? Много е удобно да се покриеш и да бълваш простотии..... get a life!!!!
45
4
 
2
 
! Отговори
Ellie G преди 11 години
Майничка, вземи да си купиш албума на Ламбърт Trespassing - може и да се изненадаш!!! Що се отнася до класиката - тя затова е класика, щото е неповторима! Но има от време на враме по някой диамант измежду ***, който се слуша в радиата!! И между другото - Queen ИЗБРАХА Адам за техен вокал това лято!!! YOUR ARGUMENT IS INVALID, BITCHES!!!
44
4
 
8
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
Какви добри песни, какви звезди са па тия бе? Музиката в последните 10 години става все по-противна и гнусна, какви певци са па тия не разбрах? Някакви *** и пластични "красавици" седнали да ми правят "хитове". Ама от ония "хитове", дето ги въртат 1 седмица нон-стоп по комерсиалните радиа и след това никой не си ги спомня дори. Кога тия изброените горе ще ми направят песен, като Don't Cry на Гънс? Или I will always love you на покойната вече Уитни? И още милион подобни? Кога бе?Ненормалници!
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Джи преди 1 час Виж какво.. 1во съм момиче!! 2ро; Ицяло хетеросексуална съм (ако въобще има някакво значение) и 3то напълно искрено пожелавам на теб и всички които мислят като теб : Да *** дано!!! Крайно време е света да се изчисти от такива нещастни *** като вас!!!!!!! " - никак не ме инфо с цепка ли си или не.И с цепка и без дама не си. Просто искам любезно да ти отговоря на пожеланието, че желая да пукнеш преди мен.
42
5
 
11
 
! Отговори
Mirena Hristova преди 11 години
Адам Ламбърт е секси физически и най-вече душевно, за това говорят всичките му прекрасни песни. Поне изслушвали ли сте една негова песен от край до край или... веднага сменяте станцията..., защото той е гей, чували ли сте някога негово изпълнение на живо, едно интервю...!? Не познавате Адам, не познавате и гейове най-вероятно. Въобще плюете, без да знаете срещу кого и срещу какво плюете. Айде поне не се излагайте с жалки, хейтърски коментари.
41
1
 
7
 
! Отговори
Ellie G преди 11 години
Само да попитам авторите на статията - класациите били такива или онакива, а вие като им обръщате внимание, какви ви прави вас това??? Големи разбирачи се извъдихте всичките, няма що........ като искате да си класирате Бийбъровци и Крис Брауновци (който не се посвени да пребие Риана между другото, ама сигурно това го прави голям мъж във вашите очи!) - ами направете си и вие полове, бе хора!!!
40
4
 
3
 
! Отговори
macky преди 11 години
Изключително малоумно заглавие. Не мисля, че някой от тях е женчо. И се научете,че се пише TOKIO HOTEL не Tokyo Hotel !!!!!!!!!!!!
39
5
 
11
 
! Отговори
Ellie G. преди 11 години
Малееее, верно сме много задръстена нация, честно!!! Сексапила няма нищо, ама НИЩО общо с ориентацията!! Секси е секси, това е!!! И да, Адам е много секси!!!!! Айде бегайте да си играете сега!! *eye roll*
38
7
 
10
 
! Отговори
Джи преди 11 години
Виж какво.. 1во съм момиче!! 2ро; Ицяло хетеросексуална съм (ако въобще има някакво значение) и 3то напълно искрено пожелавам на теб и всички които мислят като теб : Да *** дано!!! Крайно време е света да се изчисти от такива нещастни *** като вас!!!!!!!

Спонсорирани публикации