Женчовци – най-секси мъжете на САЩ

Американците втрещиха с избора за най-секси изпълнители/ки
13 юни 2012 15:00,
124

Адам Ламбърт е най-секси певец. Снимка: Reuters

 

Западните медии се влюбиха в последните години във всякакви видове класации, които пълнят съдържанието им, особено на различните списания и уебсайтове в сферата на забавлението. И докато постоянните Топ 10, 20 или 50 вече започнаха леко да поомръзват на читателите, то понякога подобни класации не само, че не предлагат нищо интересно, но и учудват с избора си. Особено, когато той е направен от самата публика.

Подобен е  случаят с последното гласуване на сайта на най-престижната американска музикална медия – Billboard. В сайта им допреди няколко дни, предимно американските му читатели, можеха да гласуват за най-секси музиканти от мъжки и от женски пол на модерната музикална сцена. Резултатите обаче успяха да ни втрещят, защото са повече от изненадващи.

На първото място сред мъжете се класира бившият участник и финалист в American Idol – Адам Ламбърт.

30-годишният музикант може и да се харесва на американските меломани, но ние сме го запомнили главно с тенденцията да се появява в клиповете си и на светските събития с грим и обеци, а това трудно може да се впише в стереотипа за сексапилен мъж.

Истината е, че дори не сме сигурни кой е Адам – трудно е да го различим от неговия почти брат близнак Bill Kaulitz от Tokyo Hotel, който използва подобни женски аксесоари при появите си, а също така безсрамно се е класирал на 5-то място.

На третото място пък намираме Джъстин Бийбър, който незнайно защо се е класирал сред своите батковци, след като можеше съвсем спокойно да оглави отделно категория за най-секси тийнейджър, при което милиони негови фенки щяха да изпаднат в екстаз.

Малко по-разбираемо за нас е класирането на Адам Ливайн на втората позиция, както и на Енрике Иглесиас на четвъртата, защото и двамата винаги са се славили като любимци на жените. А и с леко нежните си гласове явно успяват да разтопят сърцата на дамите.

По-назад в класацията са Бон Джови и Крис Браун, които не будят недоумение при вида си, а по-скоро се вписват в стереотипите за рокаджия и млад чернокож рапър. В класацията обаче като цяло липсва класа и стил, каквито имат по-старите американски звезди в голям запас.

Сред жените, където можем да дадем и личното си мнение, оставаме също така в потрес от първите две позиции.

Бритни Спиърс може и да е била секси в първите години след като се отказа от тийнейджърската си невинност, но след като вече я видяхме толкова пъти в безкрайно закръглени форми, без да е бременна, то някакси не можем да я наредим дори сред 20-те най-секси певици. И то при наличието на доста женска красота на музикалната сцена в днешно време.

Второто място за Lady Gaga пък е черешката на тортата. Без да обсъждаме музикалните й качества този път по никакъв начин, само въздишаме с неразбиране, как певица, която залага основно на гротескното в своите клипове, може да попада на челните места в класации по женски сексапил. Радваме се, че все пак на следващите места виждаме хубавици като Бионсе, Кейти Пери и Риана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
10
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Този на първата снимка да ми дойде на гости в посолството. Някъде около датата на прайда!
16
6
 
16
 
! Отговори
Ергений Минджев преди 11 години
Адам Ламбърт,здравей бе хубавецооо...!Много си джиджан бе!Ела ми довечера на гости...!Имам баня с джакузииии...
15
1
 
10
 
! Отговори
вива преди 11 години
наистина мистър България чудесно се вписва тук!
14
3
 
5
 
! Отговори
simo преди 11 години
типично американска класация
13
1
 
6
 
! Отговори
La nostalgia преди 11 години
"Най-секси музикантите на модерната музикална сцена" Къде видяхте на САЩ? Бил Каулиц американец ли е? И какъв е този коментар под снимката на Кейти Пери, че "по вашето скромно мнение"? Ами направете и вие подобна класация. Защо само преписвате чуждите, в случая на Билборд? Ето дадох ви идея. :-)
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тея как са си послали, скоро ще им пратим Азис! Ако може да земе и братчедите с него тука ще е рай :)
11
5
 
15
 
! Отговори
Чифутите преди 11 години
След като показаха на света,че са най-големите фалшификатори на пари и на история,сега ни показват какви са всъщност.Гледайте ни и ни подражавайте!.....това е девизът им.
10
3
 
22
 
! Отговори
лея преди 11 години
то и тук Мистър България е някакъв травестит мис Виктория
9
1
 
6
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
Тия на село да са родили дечурлига ве
8
4
 
14
 
! Отговори
Дядо Благун преди 11 години
На тия ще им приложа удар меча ***,ако не паднат ще ги довърша с един кърпел и ще насъскам дакелицата да ги нахапе
7
8
 
36
 
! Отговори
старомодна жена преди 11 години
От първия образ ме втресе, вторият не можа да ме шокира толкова, вече бях подготвена. Мисля че няма да правя секс поне два три дена, отщя ми се.
6
2
 
24
 
! Отговори
catenaccio преди 11 години
"Западните медии се влюбиха в последните години във всякакви видове класации, които пълнят съдържанието им""хахахаха... какво да кажем за днес.бг
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Basi groznia narod ima v taia klasacia
4
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Глупости! Най-убава е Кардашиянката и без да спорите повече по въпроса.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох, и те се опитват да се върнат в "златната" им ера.50-те 60- те и 70-те... когато автомобилите са били огромни и разхитителни ,хората са били щастливи и кинти е имало за всички.И родителите ни въздишат по онези времена.Явно е било хубаво.
2
3
 
24
 
! Отговори
Пепа преди 11 години
А, аз най-джижана!!!
1
3
 
26
 
! Отговори
Мара преди 11 години
А, аз по убава

Спонсорирани публикации