Женчовци – най-секси мъжете на САЩ

Американците втрещиха с избора за най-секси изпълнители/ки
13 юни 2012 15:00,
124

Адам Ламбърт е най-секси певец. Снимка: Reuters

 

Западните медии се влюбиха в последните години във всякакви видове класации, които пълнят съдържанието им, особено на различните списания и уебсайтове в сферата на забавлението. И докато постоянните Топ 10, 20 или 50 вече започнаха леко да поомръзват на читателите, то понякога подобни класации не само, че не предлагат нищо интересно, но и учудват с избора си. Особено, когато той е направен от самата публика.

Подобен е  случаят с последното гласуване на сайта на най-престижната американска музикална медия – Billboard. В сайта им допреди няколко дни, предимно американските му читатели, можеха да гласуват за най-секси музиканти от мъжки и от женски пол на модерната музикална сцена. Резултатите обаче успяха да ни втрещят, защото са повече от изненадващи.

На първото място сред мъжете се класира бившият участник и финалист в American Idol – Адам Ламбърт.

30-годишният музикант може и да се харесва на американските меломани, но ние сме го запомнили главно с тенденцията да се появява в клиповете си и на светските събития с грим и обеци, а това трудно може да се впише в стереотипа за сексапилен мъж.

Истината е, че дори не сме сигурни кой е Адам – трудно е да го различим от неговия почти брат близнак Bill Kaulitz от Tokyo Hotel, който използва подобни женски аксесоари при появите си, а също така безсрамно се е класирал на 5-то място.

На третото място пък намираме Джъстин Бийбър, който незнайно защо се е класирал сред своите батковци, след като можеше съвсем спокойно да оглави отделно категория за най-секси тийнейджър, при което милиони негови фенки щяха да изпаднат в екстаз.

Малко по-разбираемо за нас е класирането на Адам Ливайн на втората позиция, както и на Енрике Иглесиас на четвъртата, защото и двамата винаги са се славили като любимци на жените. А и с леко нежните си гласове явно успяват да разтопят сърцата на дамите.

По-назад в класацията са Бон Джови и Крис Браун, които не будят недоумение при вида си, а по-скоро се вписват в стереотипите за рокаджия и млад чернокож рапър. В класацията обаче като цяло липсва класа и стил, каквито имат по-старите американски звезди в голям запас.

Сред жените, където можем да дадем и личното си мнение, оставаме също така в потрес от първите две позиции.

Бритни Спиърс може и да е била секси в първите години след като се отказа от тийнейджърската си невинност, но след като вече я видяхме толкова пъти в безкрайно закръглени форми, без да е бременна, то някакси не можем да я наредим дори сред 20-те най-секси певици. И то при наличието на доста женска красота на музикалната сцена в днешно време.

Второто място за Lady Gaga пък е черешката на тортата. Без да обсъждаме музикалните й качества този път по никакъв начин, само въздишаме с неразбиране, как певица, която залага основно на гротескното в своите клипове, може да попада на челните места в класации по женски сексапил. Радваме се, че все пак на следващите места виждаме хубавици като Бионсе, Кейти Пери и Риана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чета, гледам ... с +ове украсени само хомонаклонените мнения.Чета, гледам ...то останали предимно такива.Чета, гледам ...трито-претрито, изтрито, премахнато!Ами то така се лансира хомосексуална вълна дори в мъжка патриархална страна като България.Добре, че на живо не може да ми цъфне някой с ултратънък сехи гласец да ми дава уклон на мнението и на живота, защото ще задеиства естественият подбор.
36
4
 
16
 
! Отговори
diana.pantaleeva преди 11 години
Скъпи хеитари вие дори не си давате сметка за това че благодарение на такива коментари като вашите Адам пише своите наи-добри песни известни в целия свят.За тези които го мразят и предпочитат да го обиждат отколкото да се поставят на негово и да разберат през колко трудности е преминал за да постигне всичко това мога да кажа че са някакви безчувствени хора неоценяващи околните и съдещи по това което са прочели в клюкарските списания без да навлязат вътре в същноста на човека когото обиждат!
35
0
 
8
 
! Отговори
Adamka преди 11 години
NE e MNOGO POVE4E OT KOMPLEKSARITE DET KULCHAT KULKI PO CHALGA KLUBOVETE! AIDE KOMPLEKSIRANI BULGARI ZAVIJDAITE CHE VIE STE NORMALNI I SIGYRNO I MAIKA VI NE VI SMIATA ZA ........
34
2
 
10
 
! Отговори
Adamka преди 11 години
iskam da kaja 4e ste mnogo zle ama mnogo vie mojete da neznaete koi e Adam Lambert i kak 6te go znaete kato ste zaeti da Gledate Azis i vsi4kite my tam raznovidnosti po cql den! Da ni zanmavate koi s koi si e legnal i tn!
33
12
 
19
 
! Отговори
до 43 преди 11 години
"Б**ти задръстените хора дето сте се събрали тука, честно"Ми да "задръстени "сме. Не сме като вас "открехнатите" отзад."Отворете проклетото си съзнание за нещо по- различно от стандартното и баналното"Мисля, че подсъзнателно си мислиш за първия ти път, когато си разтворил бузки за "нещо по-различно""Човекът прави уникална музика, има красота и стил и това е доказано, както виждате."Кой го доказа? Гей парада в негова чест или "модерен" тип като теб?
32
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това, че Адам Ламбърт е хомосексуалист не означава, че не може да бъде секси и чрез грима просто го подчертава. Вие сте супер ограничен народ!!!!
31
1
 
7
 
! Отговори
до Дороти преди 11 години
Дороти, а като го гледаш "по-дълго" евреина, чешеш ли котето?
30
29
 
16
 
! Отговори
Джи преди 11 години
Б**ти задръстените хора дето сте се събрали тука, честно! Първото място на Адам си е абсолютно заслужено!!! ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!! Отворете проклетото си съзнание за нещо по- различно от стандартното и баналното. Човекът прави уникална музика, има красота и стил и това е доказано, както виждате. Новият му албум достигна 1вите места в американските класации, включително и тази на Билборд Tоп 200 за най- продавани албуми. Човекът успява, а вие можете само да го храните. Жалки сте !!
29
4
 
1
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
ми то именно това е целта на скъпоструващата развлекателната индустрия, която е за простолюдието - пропаганда на деградацията и нравственото разложение. като се възхищаваш и подражаваш на безвкусното, пошлото и деградиралото на сцената, свикваш да е част от живота ти и си с занижени критерии за всичко в живота. богатите хора, хайлайфа на запад ходят на опера и симфонични концерти, а не да гледат татуирани врещящи друсалки
28
3
 
5
 
! Отговори
До Дороти преди 11 години
Поради липса на друго, тоя може да се хареса, ама жената трябва мноооого да го е закъсала.Май, ще е по- добре с електрически помощни средства.
27
6
 
14
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
Нямам против да уважавам сексулните предпочитания на гейовете, ама те вече тотално изпедерастяха.....
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дороти, не се заглеждай много дълго, моля те, че и гАзис ще почне да ти харесва. Така се почват извращенията
25
1
 
41
 
! Отговори
Горо Гащата преди 11 години
А в България най-голямата музикална "звезда" е грозен ***,***,травестит,с изкуствени цици,грим и женски дрехи. Така че по-надолу от тва няма
24
7
 
11
 
! Отговори
Дороти преди 11 години
Тоя Адам не е чак толкова лош типаж,ако се загледа човек по-дълго:)
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е то безценното израелско влияние
22
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То тия американци съвсем обърнаха резбата!
21
9
 
3
 
! Отговори
Лиляна Андреева преди 11 години
Класациите се правят от мъже по техен вкус! А този на снимката е като брат-близнак на Азис!
20
6
 
7
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Пеераси! И в Малта всички младежи са с изскубани вежди и тела...
19
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А вие какво очаквате бе ? Плешиви , анаболни чичковци ли да са ? Хората са в 21 век , не в 20 , да не кажа 19-ти ! Само тука може да мине за секси , нисък , набит , плешив орунгел който кара бЕймвие :)) Смейте им се , докато взимат годишния ви доход за седмица :)))
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая Бритни що прилича на лелката в закусвалнята къде ми продава баници

Спонсорирани публикации