Женчовци – най-секси мъжете на САЩ

Американците втрещиха с избора за най-секси изпълнители/ки
13 юни 2012 15:00,
124

Лейди Гага е атрактивна, но чак да е втора по сексапил... Снимка: Reuters

 

Западните медии се влюбиха в последните години във всякакви видове класации, които пълнят съдържанието им, особено на различните списания и уебсайтове в сферата на забавлението. И докато постоянните Топ 10, 20 или 50 вече започнаха леко да поомръзват на читателите, то понякога подобни класации не само, че не предлагат нищо интересно, но и учудват с избора си. Особено, когато той е направен от самата публика.

Подобен е  случаят с последното гласуване на сайта на най-престижната американска музикална медия – Billboard. В сайта им допреди няколко дни, предимно американските му читатели, можеха да гласуват за най-секси музиканти от мъжки и от женски пол на модерната музикална сцена. Резултатите обаче успяха да ни втрещят, защото са повече от изненадващи.

На първото място сред мъжете се класира бившият участник и финалист в American Idol – Адам Ламбърт.

30-годишният музикант може и да се харесва на американските меломани, но ние сме го запомнили главно с тенденцията да се появява в клиповете си и на светските събития с грим и обеци, а това трудно може да се впише в стереотипа за сексапилен мъж.

Истината е, че дори не сме сигурни кой е Адам – трудно е да го различим от неговия почти брат близнак Bill Kaulitz от Tokyo Hotel, който използва подобни женски аксесоари при появите си, а също така безсрамно се е класирал на 5-то място.

На третото място пък намираме Джъстин Бийбър, който незнайно защо се е класирал сред своите батковци, след като можеше съвсем спокойно да оглави отделно категория за най-секси тийнейджър, при което милиони негови фенки щяха да изпаднат в екстаз.

Малко по-разбираемо за нас е класирането на Адам Ливайн на втората позиция, както и на Енрике Иглесиас на четвъртата, защото и двамата винаги са се славили като любимци на жените. А и с леко нежните си гласове явно успяват да разтопят сърцата на дамите.

По-назад в класацията са Бон Джови и Крис Браун, които не будят недоумение при вида си, а по-скоро се вписват в стереотипите за рокаджия и млад чернокож рапър. В класацията обаче като цяло липсва класа и стил, каквито имат по-старите американски звезди в голям запас.

Сред жените, където можем да дадем и личното си мнение, оставаме също така в потрес от първите две позиции.

Бритни Спиърс може и да е била секси в първите години след като се отказа от тийнейджърската си невинност, но след като вече я видяхме толкова пъти в безкрайно закръглени форми, без да е бременна, то някакси не можем да я наредим дори сред 20-те най-секси певици. И то при наличието на доста женска красота на музикалната сцена в днешно време.

Второто място за Lady Gaga пък е черешката на тортата. Без да обсъждаме музикалните й качества този път по никакъв начин, само въздишаме с неразбиране, как певица, която залага основно на гротескното в своите клипове, може да попада на челните места в класации по женски сексапил. Радваме се, че все пак на следващите места виждаме хубавици като Бионсе, Кейти Пери и Риана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Интересно защо се долавя лека злоба към това,че гей номер едно на света е на трето място?Най-вероятно защото уважаемият/та господин/госпожица е един от не многото фенове на въпросният ГЕЙ.Та той има два пъти повече хейтъри отколкото фенове и ,,талантът''му(ако може така да се нарече) не струва нищо пред този на Адам Ламбърт.Адам има повече талант на малкото си пръстче,отколкото Джъстин в цялото си същество и отколкото няколко ще има.Проблемът е,че предразсъдъците на хората винаги са им пречели.
76
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До Анонименаз съм на същото мнение
75
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
третото място трябва да се премести на първо
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извинете ме за някои правописни грешки в коментара ми... Бях наистина развълнувана и разочарована!
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изумена съм от злобата и настървението, което всички демонстрират... Виждате, дами и господа от Dnes.bg? Вашето "екпертно мнение" породи толкова скандали! Вашето "избиране" на снимки само запали нещата! Показали сте хората, които не харесвате, с едни от най-лишите им снимки! Аз лично съм на мнение, че Адам Ламбърт има невероятен талант и е наистина красив! Фактът, че вие сте сложили лоша снимка, не означава, че той изглежда попринцип така! Заслужил е напълно наградата!
72
0
 
5
 
! Отговори
Anonimna преди 11 години
tezi koito kazvat che ADAM LAMBERT e grozen tup i taka na tatuk se lujat jestoko toi e nai-gotinie pevec pesnite mu sa strahotni i ne se pee za nekvi tupotii i s*x
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sam beyonce q namiram za sexy ot gore izbroenite, wypreki, 4e tq e malko golqma za moq wkus. Ama wseki s wkusa si. Za Bieber-qwlenieto ni6to nqma da kaja. 6tom teenowete go hareswat, ok. Qwno we4e sym druga generaciq.
70
0
 
10
 
! Отговори
ishoshi преди 11 години
Много злоба се излива, много комплекси се демонстрират! Адам Ламбърт е изключителен певец, изключителен! Такъв глас рядко се появява. Ако чак толкова Ви дразнят артистичните му превъплъщения, просто го слушайте без да го гледате и го оценете като музикант. А мое лично мнение е, че е доста красив и има завладяващо присъствие, абстрахирам се от грим, костюми и т.н. Скандалът е важен за шоуто, нали?
69
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изгледала съм много, много негови клипове и интервюта, изпълнения на живо и какво ли още не. Но за теб се съмнявам. Той се промени много, но аз продължавам да му бъда Огромна Фенка. Нима наричаш този Талантлив човек страшилище, което няма право на живот? Тъжно, ако смяташ така. В такъв случай, радвам се, че още не мисля като "възрастните" и се надавам това да не се промени никога. Няма да ти позволят, защото такова ни е обществото-ограничено в мисленето си и заради това вървим само назад.
68
7
 
0
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
Така както си ги говориш едни ... а гледала ли си поне един клип на твоя любимец?Явно живееш още в детският си виртуален свят, където никое страшилище не излиза на яве и не хапе и значи има право на живот и не само, но и да ти е любимо.Иначе опасявам се, че за разлика от него на мен тук няма да ми позволят да се представя такъв какъвто съм.
67
0
 
6
 
! Отговори
mirena.hristova преди 11 години
Когато си краен, хич не си различен. Ние сме част от тази Природа и на нея и пука, иска всичко да е наред, всеки да живее щастливо в мир със себе и с околните и ако това не се случи... тогава тя ще се самопочисти. Тя и сега си го връща на индивида-омразата смачква, блокира и изяжда от вътре мразещия ум. Единственото решение е човек просто да приеме хората такива каквито са. Не разбирам, защо е толкова трудно!?
66
5
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
Нека тогава аз да съм различен и краен, щом имам това право. Та като такъв, лесбиики и всякакви хомо - пр демонстрации НЕ ПОНАСЯМ ! Това е мое право. Да наричам нещата с истинските им имена също.А на Природата както казваш и е все едно. Тя е вечна. Ще се самоизтреби една *** на планетата. Тя ще въздъхне. Ще се самопрочисти от всяка следица.След 100 000 г. ще изкара нова амеба, която ще се клонира, ще изплува на някоя нова Гондвана и така....
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сатана-айде стига с тия детски приказки. Всичко е част от едно цяло. Природата се балансира винаги благодарение на крайности. Бог (Природата) обича всички без значение какви са, нали Бог е Любов. Творението ще заработи, когато хората започнат да приемат различията по между си, а не да се мразят заради тях. Отговорностите се създават от хората, а не от природата. Може би точно чувството за определена физическа отговорност е създало тези предразсъдъци преди много време.
64
5
 
2
 
! Отговори
мъж преди 11 години
"Творецът, Природата... е сътворила хората различни и свободни. Точно по Природа човекът се ражда бисексуален и с течение на времето се оформят сексуалните му предпочитания-като ще говорите, поосведомете се малко по темата. "Хъм, свободен ама не съвсем. С отговорност пред рода! На мъжете ни е дал чурки, а те не са за да млатиме ябълки с тях! Освен хардуер, ни е дал и съответен софтуер. Е ако те хване някои кофти вирус да искаш да раждаш...не фърфиш. То има и Сатана на тоя свят, с провокации
63
3
 
1
 
! Отговори
мъж преди 11 години
Да , Бог ни е дал свободата. Да държиш в двете си ръце + и -. Дали ще ги вържеш към двигателят да заработи, дали ще направиш късо, или просто ще събираш - с- и ток няма да протече, и работа няма да се свърши. Изборът ни е оставен - винаги си е твой!Дали ще се насереш, или ще отидеш до WC.Уравнението тя + тя = 0 или той + той = 0 е очебиино. А Бог дали иска творението му да свърши така !? А за всяка свършена работа си има и съответна отплата.
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Напоследък ми е много ЧУДНА тази женска солидарност", "Аз мога да уважавам хората само КАКТО БОГ ГИ Е СЪТВОРИЛ". Ей това второ казва всичко-всеки разбира религиято по грешния начин. Ние не уважаваме гейовете защото са гейове, ние уважаваме Хората защото са Хора. Бог, Творецът, Природата... е сътворила хората различни и свободни. Точно по Природа човекът се ражда бисексуален и с течение на времето се оформят сексуалните му предпочитания-като ще говорите, поосведомете се малко по темата.
61
8
 
0
 
! Отговори
мъж преди 11 години
Ако тоя горе с изнесените джуки, влажният поглед и бангрясалите мигли трябва да легне с жена в леглото, то си е като с кукла, то си е чикиджизъм чист, лесбииство с нарцистичен уклон.Все едно да се гледаш гола в огледалото и да започнеш да се самоатакуваш със сексуални приоми, връткаш и пъшкаш.Но явно секви *** тип аЗис ги има.
60
0
 
0
 
! Отговори
мъж преди 11 години
"Женчовци най-секси мъже" - разбира се е абсурдно и провокативно. То няма реална връзка нито със предпочитанията в САЩ (виж филмите им ако не можеш живота), нито където и да е. В кратуните на жените отколе инстинктивно е заложено да търсят силният мъж, смелият мъж, големият мъж, богатият дето ще им направи и съумее да опази и изхрани поколението. *** естествен нагон.Другото е цирк или остров за корабокрушенки дето се мъчат да държат ниво отгоре още с медиина и светска показност.
59
2
 
1
 
! Отговори
Владимир преди 11 години
Засрамете се жени!Засрамете се.
58
5
 
1
 
! Отговори
Владимир преди 11 години
/транс-хетеро / - транс-хомо исках да кажа. Нямам опит, извинете ме, но това е защото обичам да избягвам въобще тези извратености и да не ги допускам до съзнанието и деня си. Просто ми е гадно.Аз мога да уважавам хората само както Бог ги е сътворил !

Спонсорирани публикации