Възрастен мъж в болница след нападение от кучета

Той е с опасност за живота и е настанен в "Пирогов"
Обновена: 13 юни 2012 21:40 | 13 юни 2012 19:55,
181
Възрастен мъж в болница след нападение от кучета
Мъжът е бил нахапан от кучета. Снимка: архив Impact press group

89-годишен мъж е с опасност за живота в ”Пирогов”, след като е бил открит нахапан от кучета, съобщиха от СДВР за ”Фокус”.

Мъжът е бил обявен за издирване вчера сутринта, а вечерта е бил открит в столична градинка. Той е нахапан от кучета и има наранявания по двата крака.

Още по темата

Пострадалият е настанен в ”Пирогов” с опасност за живота.

Възрастният мъж страда от старческа деменция.

Случаят напомня за нахапания до смърт от бездомни кучета 87-годишен професор Ботьо Тачков през март в столичния квартал ”Малинова долина”.

Възрастният мъж беше нападнат от глутница и след дълга борба за живота си почина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
0
 
! Отговори
касапин преди 11 години
Не мога да разбера,какви са тия *** където защитават уличните кучета,явно имат изгода ,само избиване и дране, ще изнасяме кожи,а месото за братския виетнамски народ! Едно гладно виетнамско семейство, какво ли не би дало за печен бут или плешка!
151
0
 
0
 
! Отговори
Татко преди 11 години
По логиката на *** "българско човече" - трябва да изтрепем половината шофьори на МПС-та ,които за година убиват толкова хора - колкото жертви отчита една воюваща държава .... Но не - смърт за кучетата - понеже те нямат глас и ухапали няколко човека ... Ами почнете да си гледате вълци ,кучета динго,хиени и ги изхвърляйте на улицата като станат на 7-8 месеца или 1-2 годинки и пак се оплаквайте ,че ви нападат ужасни зверове...Викнете армията и да се требим наред с тях! Война племе слабоумно!
150
0
 
0
 
! Отговори
Татко преди 11 години
2012година - все още българското племе мисли ,че изтребването на бездомни животни е решение на проблем - проблем ,чиято същност е именно българското човече .. Онова тъпо човече,което мисли че не е виновно за нищо и че кучетата са пришълци от Космоса ... Жалко ,че българското племе не може да осъзнае ,че трябва да има РЕД И ЗАКОННОСТ! Да се забрани продажбата и развъждането на кучета -щом не може да се гледат и се изхвърлят .. Да се глобят собствениците , да се кастрират домашните,чипират .....
149
1
 
0
 
! Отговори
Татко преди 11 години
Кога ,вие слабоумници, ще разберете ,че кучетата не са диви животни - дошли от гората ,а са изоставени домашни. И под изоставени домашни имайте предвид кучета от крайните квартали и селата - овчарски,ловни - всякакви + големия брой домашни от самия град ...Това не са извънземни и не идват нито от гората ,нито от космоса....Виновници сте вие - безотговорни,нагли ,прости същества - за вас само оръжието и трепането е решение ...Явно вие идвате от ГОРАТА!
148
2
 
0
 
! Отговори
ххх преди 11 години
Абе какво толкова са тръгнали да определят кое куче е агресивно,кое - не, та да ги изтрепят.Всички кучета са агресивни,не го ли разбраха накрая, не могат да живеят свободно в територията на хората, това да не е гората.Хищници сред хората,това са бездомните кучета,не носят никаква полза на човека,нито на околната среда.Какво равновесие създават,та да бъдат защитавани от Екоравновесие.Пълни глупости и невежество.
147
1
 
0
 
! Отговори
касапин преди 11 години
Срамота е,в държава от европейския съюз,кучета да разкъсват хора! Мисля че само евтанизация на кучетата е решение,може и обезкостяване,куче се дере с главата нагоре не е като агне!
146
0
 
2
 
! Отговори
Кънчо Путкод. преди 11 години
Относно кастрацията на кучета и избиването искам да припомня за 1 пернишки виц " они не ни еб*ът они ни апат " Та мисля че приспиването е един от най работещите варианти ....
145
0
 
1
 
! Отговори
до 163 преди 11 години
Ние не сме против кучетата, само против бездомните. Относно хората, които избиват други хора... плащаме заплати на полиция, прокуратура, съд... да ни бранят от тях
144
2
 
10
 
! Отговори
Стан преди 11 години
Предлагам разходите по лечението и възстановяването на нахапания от кучета ЧОВЕК, да се поемат от всички не правителствени организации, които НЕИСТОВО защищават бездомните кучета. Тези *** най-сетне трябва да разберат, че с приказки и протести нищо не правят. Да вземат пример от държавите, където на първо място са хората а грижата за бездомните животни се поема от организации като техните. Строят приюти и лечибници със свои лични средства а не чакат на данъкоплатците. МАСКАРИ, ***
143
1
 
7
 
! Отговори
Срам ! преди 11 години
Положението е следното. Имаме един град заплашен и тероризиран от безпризорни кучета. Във ВСЯКА друга страна проблема щеше да бъде решен максимално бързо, дали хуманно или не, това зависи от стандарта. Единствената държава в ЕС, която не може да реши дори такъв дребен проблем се нарича България. Лично мен ме е срам от това !
142
1
 
3
 
! Отговори
voiko преди 11 години
Защото в София ЛАПАЧИТЕ са повече и нямат време да мислят да свършат нещо!
141
4
 
3
 
! Отговори
voiko преди 11 години
Как ви харесва: ДА СЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ! Къде пише, че е нахапан от глутница? Може да е някое домашно агресивно псе, с още по-агресивен стопанин - някой КОМПЛЕКСАР, който използва кучето си за оръжие и забавление.
140
4
 
9
 
! Отговори
venko преди 11 години
Да се избият ВСИЧКИ кучета ! Утре това може да е баща ви или дядо ви !
139
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
оставка !!!!
138
12
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
АБЕ,НЕЩАСТНИЦИ,КОИТО СТЕПРОТИВ КУЧЕТАТА,ЗАЩО НЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ХОРАТА,КОИТО УБИВАТ ДРУГИ ХОРА!!!!
137
4
 
1
 
! Отговори
veronika преди 11 години
Qvno Fandukova ne znae kak da ypravlqva durjavata.Jalko za neq
136
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не пречи кметът Фандъкова да е с най-висок рейтинг в България . Излиза , че хората са мазохисти и харесват некадърните си управници .Абсурд !
135
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а, кметицата пак ще се появи и ще обясни колко много мерки е "набелязала" общинатаумерен човек съм, обаче съвсем сериозно започнах да мисля, че без да почнем да ги избиваме ние самите, няма да стане, каквото и да приказват "кучелюбите" :( в 21 век, в европейска столица кучетата ядат хора :(
134
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
2012г. София, столицата на една европейска държава -все още кучета ядат хора по парковете...
133
0
 
8
 
! Отговори
еко преди 11 години
Решението е едно - да се закрие "екоравновесие" и всички фирми издържащи се от този бизнис за сметка на целия народ

Спонсорирани публикации