Плевнелиев да върне Закона за съдебната власт, поиска Борисов

Премиерът е против кариерните бонуси за настоящия ВСС
Обновена: 14 юни 2012 15:02 | 14 юни 2012 14:27, Екип на Dnes.bg
149

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
1
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Този закон ваш министър с екип зам.министри и съветници го писаха; в НС го е преглеждала Законодателната комисия! Какво са правили, защо са дремали ,та сега депутатите трябва да си плюят в лицето да го прегласуват?! Та дори и президента намесихте! Той да не вие марионетка?! Защо назначихте двете мадами - Ковачева и Петкова на отговорни постове; нали ги видяхте какво представляват! Могат само да защитават гаранциите на Галевите, дето пък ги нямаше!!!
114
1
 
5
 
! Отговори
потърпевш преди 11 години
Аман от номера с доброто и лошото ченге!Театър за наивници,в които''добрият''-е отново-ТОЙ!
113
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко се старае да подмени вражеските *** с *** от неговата партия. Браво Бойко. Тодор Живков би те похвалил.
112
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички сме на мнение, че съдебната система има крещяща нужда от промени. Може би е наложително да се намеси и премиера и президента, за да се излезе от този омагьосан кръг.
111
1
 
4
 
! Отговори
Emigrant преди 11 години
Tova e chudo nevijdano izpalnitelnata vlast da se barka na sadebnata - che niama demokracia - niama ama pone formalno da se spazva konstituciata na stranata .....
110
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
''Премиерът Бойко Борисов очаква президентът Росен Плевнелиев да върне закона за съдебната власт, тъй като депутатите са го приели, без той да знае''Само един коментар, в стила на ББ - тези двамата са големи наглеци!
109
2
 
18
 
! Отговори
РОСЕНЧО преди 11 години
СЛУШАМ Г-Н БОРИСОВ, ЕЙ СЕГА ДО 3-4 МИНУТИ НАРЕЖДАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНО
108
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей сега по еничарската Босфор ТВ се появи педалът Борисов (дето мафията го държи за премиер) и на практика каза, че мнението на хората не го интересува, народът нека си протестира, те щели да си правят, каквото си искат и щели да приемат каквито си желаят лобистки закони. И още се намират платени ***, дето нагло да лъжат, че тоя бил работел за народа на България.....
107
1
 
10
 
! Отговори
БАН преди 11 години
Ние, учените от БАН (Българска Академия на Нихилистите) в резултат на дългогодишни изследвания стигнахме до откритието, че в последните има-няма 70 години в България се е формирал нов биологичен вид- така наречените "глупакоустойчиви хора". До това откритие стигнахме в резултат на многобройни емпирични опити с главни герои другаря Тодор Живков, всички останали другари от ЦК на БКП, Жан Виденов, Цар Симеон II, Станишев, Доган, ББ и т.н. Благодарим за вниманието!
106
2
 
4
 
! Отговори
Житан преди 11 години
Искам само да попитам админите на сайта,ако кажа че премиерчето ни не е в час понякога,а министърчетата му са гола вода,ще определите ли мнението ми за нарушаващо правилата на сайта??????? Все пак плащам за да ви чета и е израз на страх щом ме блокирате толкова често.
105
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хеййййййй........ Росенчооооооо....До довечера да ми донесеш това дето ти казах!
104
2
 
13
 
! Отговори
151516515561565156 преди 11 години
Глупаците гербави пак приели закон без да знае Вожда им хи хи смяяяях. Сега ***.нгела да връщал закона , луда работа
103
2
 
7
 
! Отговори
prehod 23 преди 11 години
Vyrtqhme, sukahme, do slugata na Bai Tosho stignahme!
102
2
 
18
 
! Отговори
с бясна скорост преди 11 години
Защо кортежът на френския президент Оланд спира на светофарите в Париж на червено, и изчаква зеления цвят? И защо кортежите на пожарникаря, Цецо Лажецо и на плевела, минават с бясна скорост по софийските улици, без да се съобразяват със ЗДП, и карат като палачи?
101
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
119, ако нямаше съдебна власт, то от кумова срама щяха да вкарат някого, колкото да не дават основание на такива като теб да се изказват. Но явно проблемът не е в съдебната власт, а в тия, които са те убедили в наличието на подобни виновници. Защото виновен е онзи, срещу когото са събрани доказателства, а не онзи, който не харесва на тоя-оня. А кой трябва да събира доказателства? И кой бърза да класифицира *** и Пульо като "престъпници"? Ами който знае, че не си е свършил работата.
100
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно... А аз не искам от моя РАБОТОДАТЕЛ да ме уведомява за решенията си, напротив - аз го уведомявам за моите и му се отчитам. Да не говорим, че за да се върне закон, трябва да има основания - "Не ми харесва" не е основание. Но то от толкова мозък - толкова, който иска друго - да е гласувал.
99
3
 
6
 
! Отговори
до 120 преди 11 години
Бъркаш държавите ибъркаш нивото на разума между Путин и Борисов! Борисов една пионка който управлява другите хората и после тоя ще стане като използван презерватив , който изхвърлят !
98
3
 
7
 
! Отговори
Иванчо преди 11 години
Днес ядохме пържени тикви,ама за всеки ден тиквата не върви,требе и компир-картофи,требе и прасе да се гледа оти сабале рано да закусваме с филия с мас,а на кучетата дека изяждат професори да се дават телешки пържили и най важното е да се кастрират за да не е**т шопите,аре стига че трябва да изваждам овцете на паша по урмана...
97
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи в Русия Путин като командва всичко и всички сте доволни и се скъсвате да хвалите Путин, а тука Бойко като командва не ви харесва ?Защо така, другари ? Нали трябва да взимаме пример от Великия СССР ! Какъв е проблема ?
96
4
 
4
 
! Отговори
БРАД ви МИТ преди 11 години
Не разбирам от съдебна власт но виждам ,че такава в бг няма. Нито един олигарх в затвора нито един комунист от лапачите в БСП в затвора няма. Нито един мръсен наркотрафикант в затвора няма. Нито един ДДС измамник в затвора няма. Еееее.... каква е ролята на съдебната система да вкарва кокошкари в затвора а милионери измамници да купуват острови в индииския океан

Спонсорирани публикации