Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове

21-годишен младеж заклал момичето за "хонорар" от 2 000 лева
Обновена: 28 сеп 2012 14:54 | 28 сеп 2012 14:00,
347
Лелята на Женя поръчала убийството й заради имотни спорове
Снимка: Булфото

Имотен скандал стои в основата на кървавата драма, която отне живота на 21-годишната Женя от Варна.

38-годишната Светлана Димитрова, която е леля на момичето и сестра на бащата на убитата, е поръчала убийството на Женя, обяви окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров.

Физическият извършител на бруталното убийство пък е гаджето на първата братовчедка на жертвата – 21-годишният Петър.

И двамата заподозрени в кървавата история са задържани, като младежът е направил пълни самопризнания.

Причината за зверството е имотна, обясни прокурор Чавдаров. Светлана Димитрова била страшно сърдита на своите роднини, че племенницата й е наследник на по-голямата част на семейните имоти, включително и на къщата, в която живеят двете семейства на ул. „Лоза“ 6А.

За да реши проблема тя повикала Петър, който бил гадже на 15-годишната й дъщеря, и му обещала 2 000 лева, за да убие Женя. Броила му 500 лева "капаро", а останалите обещала след като свърши услугата.

"Убитата се е защитавала до последен дъх. За това има порезни рани по цялото тяло", обясни още варненският окръжен прокурор.

Той допълни, че Петър е разказал всичко пред разследващите, като ги е завел до мястото, където е изгорил дрехите, с които е бил облечен по време на престъплението.

Още по темата

По думите на Чавдаров все още не е ясно защо никой в къщата, където живеят двете фамилии, не е чул нищо. Убийството е извършено през нощта, когато е тихо, но всички от разпитаните до момента твърдели, че не са чули нищо.

"Убийството е извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Затова свидетелстват не само десетките рани по цялото тяло на Женя, но и фактът, че острието на ножа се е счупило по време на клането", уточни още окръжният прокурор.

В момента лелята  на Женя и убиецът дават показания пред съдия. По-късно през деня ще стане ясно и  заключението от извършената аутопсия на тялото.

21-годишният Петър не е имал криминално минало. Според закона, ако бъдат признати за виновни, двамата участници в тежкото престъпление може да получат от 15 до 20 години затвор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


347
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
14
 
! Отговори
Djavolsko delo ! преди 11 години
Tazi lelja e 4UDOVI6TE ! Nai- malkoto nakazanie za neja bi bilo pone tova, koeto e pri4inilla na bednoto momi4e !
222
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде са били родителите не момичето,та 75 удара с нож да не чуят и да се притекат на помощ?? Тия хора ме озадачават! Отделно извергът и най-вече лелята,заслужават смърт!!
221
1
 
25
 
! Отговори
да. вичко е просто преди 11 години
През 80-те години една стюардеса накара приятеля си да убие леля и заради апартамента. около централна баня. Убиха я, хванаха ги и ги осъдиха и просто след това бяха разстреляни.
220
0
 
23
 
! Отговори
тодорова преди 11 години
моят брат казва на децата ми, деца, да знаете вуйчото е най-голямата роднина и си е така,как може думи нямам, не проговори ли кръвта в тази жена1 или не тя е само подобие на човек, бог да прости момичето, а за тези двамата до живот в зандана, лъч светлина да не видят.
219
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега 21 годишния да заколя лелята публично така, както закла момичето и после да го вържат една каруца да го влачи по магистралата до София, а там да бъде забучен ба кол докато го изкълват гаргите,
218
0
 
21
 
! Отговори
1 преди 11 години
Една кратуна отива срещу 2000 лв. да коля!?!?!За това едно време имаше лагери, а сега - демокрация.Ама защо не отиде да заколя дете на някой депутат, съдия, "бизнесмен"????
217
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изверга -на площада,и да виси докато се мумифицира,а не с доживотна-да му плащаме храна,дрехи,кабелна и тн.
216
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-невероятното в целия случай е, че полицаите го разрешиха.
215
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Edva li ima druga darjava na sveta ,koqto za 23 godini da dokara naroda si do takav hal.Ako znaeh, 4e takava izvratena demokraciq 6te imame,to prav be6e g-n Mladenov koito na vremeto kaza:"Po dobre e da doidat tankovete".Me4taq ve4e v tazi darjava da imame voenna hunta.Bih podkrepil vseki i vsi4ki koito q napravqt.Tozi obor trqbva da se iz4isti po nqkakav na4in.
214
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Освен зверското деяние, мен и друго ме ужаси- 15 годишна с приятел на 21 години и то с благословията на майката!!! Къде е "закрила" на детето!?!?
213
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурен съм, че сега камара адвокати се натискат да защитават двамата ***, за да трупат известност на фона на тази страшна трагедия. Ако бяхме нормална държава с нормално правосъдие, нито един уважаващ себе си адвокат не би си помислил да защитава доказани ***. Честен съд би им назначи най-смотания служебен защитник и би ги осъдил на най-тежкото наказание. И това във всяка нормална държава би станало за кратък срок. За съжаление съм силно скептичен, че ще се случи нещо такова у нас.
212
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за горкото невинно момиче, което до последно се е борило за живота си и нямало кой да му помогне. Съболезнования за родителите на които живота им със смисъл явно е до тук. Прословутата къща явно става излишна и омразна за всички живяли там. Съдба, достойна за пример за много алчни роднини, които ламтят за имоти и пари, като чели човек не си отива само с един кат дрехи от този свят.
211
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не ме учудва случилото се. Живея в панелен блок и бърз поглед на нашият и съседния вход показва каква е картинката: няколко луди, няколко наркомани, няколко ***, няколко алкохолика, няколко гангстерчета, много пенсионери, много безработни и само десетина от онези които наричаме нормални. Тези два входа са като представителна извадка за обществото в което живеем. България върви на зле! Болно ми е!
210
2
 
35
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Това е една от най-гадните новини, които някога съм чел!! Призовавам всички хора (независимо от етноса и живеещи в България), които не се смятат за лош материял, могат да мисля самостоятелно и независимо от така наречената Матрица. Правете нещо за България-всеки каквото може, дори и за момента да ви изглежда малко и незначително (още по-добре ако не ви изглежда така :) ако всеки направи по нещо в крайна сметка ще стане нещо голямо. Капка по-капка вир.. Иначе от света изчезва хилядолетна държава!
209
1
 
13
 
! Отговори
lollipop преди 11 години
И аз имам една алчна леля. По-добре сам на този свят , отколкото заобиколен от хора, които те мразят и те не знаят защо. Винаги са ни мразили двете с дъщеря си, сега искат да вземат дела на майка ми от наследствената къща, леля ми също има дял, но забравят тя и дъщеря й, че майка ми не е умряла нито пък аз, но те си правят някакви планове да я подарят на мързеливата и потресаващо не амбициозна дъщеря.
208
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А аз съм за публичен линч на лелята и на дрогата
207
0
 
26
 
! Отговори
WWf преди 11 години
Няма да се изненадам, ако защитник на двамата убийци стане Марковски и накрая получат оправдателна присъда (или най-много условна). Законите са безумни, съдиите корумпирани... Целият апарат не функционира правилно.А най-лошото е, че липсва гражданско общество. Да почива в мир момичето... Лелята и гаджето на братовчедката ще си получат заслуженото някой ден. Ако не на този, то поне на оня свят...
206
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите тотално оскотяха за пари и имоти. На фона на надигащия се ислямски радикализъм ние все повече ставаме атеисти, не и без помощта на църквата. Убиецът и подбудителката на убийството Господ ще ги съди, а се надявам съдът да произнесе най-тежкото наказание-доживотен без право на замяна. И Бог да прости мъченически убитото момиче.
205
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
21 godi6en ima gadje maloletna na 15 godini i stava ubiec psihopat za 2000 leva.Totalno e**hme mamata na tazi darjava!!! Kakto e pisal navreme poeta"......svestnite u nas s4itat za ludi......".Jalko za momi4eto i roditelite mu.
204
0
 
27
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Да не говорим, че така нареченото гадже на щерка и всъщност е педофил, а вече е педофил-убиец... А, древните закони са били по-справедливи! Който причини смърт да се накаже със смърт, а който подбуди друг към убийство да се накаже, като убиеца - със смърт! А, ние тук, някакви си 20 години! Мъкаааааа!!!

Спонсорирани публикации