Майкъла за Левски: В истинските мачове "сините" ги няма

"Освен малките трябва да биеш и големите", допълни шефът на ЦСКА
Обновена: 19 ное 2012 14:40 | 19 ное 2012 11:39, Георги Пешев
9
Майкъла за Левски: В истинските мачове "сините" ги няма
Георги Илиев-Майкъла разкритикува играта на Левски. Снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла направи любопитен коментар пред "7 дни спорт" за мачовете на ЦСКА и Левски през уикенда.

"Голяма еуфория беше преди дербито в Разград, но двата отбора можеше да покажат много повече. Стана добър мач, но нищо повече. Може би заради напрежението и нервите. Равностоен сблъсък през по-голямата част от двубоя".

"Все пак Лудогорец заслужено стигна до трите точки, защото търсеше повече победата. По-скоро шампионът успя да излъже Левски. Вече трети мач сините не могат да хванат ръка. И преди с Георги Иванов, и сега с Илиан Илиев. Това е сериозен атестат за Ивайло Петев", смята той.

"На този Левски май му е много лесно в мачовете срещу по-малките отбори. Като че ли подхождат с прекалено самочувствие. Което в някой мач може да подхлъзне. Видя се как Ботев Враца не бе далеч от изненадата на Герена".

"Илиан Илиев е добър треньор, но всички знаем колко трудно е да си начело на Левски и ЦСКА. И се вижда, че в истинските мачове сините ги няма. Освен малките трябва да биеш и големите", допълни Майкъла.

"А Левски изгуби срещу двата си най-големи съперници – ЦСКА и Лудогорец. Естествено, нищо не е свършило за сините, продължават да са в битката за титлата. Въпреки победата Лудогорец имаше доста кусури", каза шефът на ЦСКА.

"Може би най-хубавото нещо в мача направи Станислав Генчев с втория си гол. Нищо по-специално в останалото време. В Разград да знаят, че този сезон ще им е много по-трудно от миналия".

"Защото всички скачат със зъби и нокти на шампиона. Направи ми лошо впечатление, че Разград отново допусна елементарен гол след центриране. Така изгубиха шанса да играят в Шампионската лига", посочи той.

"На Левски му се случи онова, от което най-много се притесняваше преди мача. Страхотният далечен удар на Генчев за 2:1. Домакините си запазиха преднината и накрая ликуваха. Трябва да им отдадем заслуженото, макар и без блясък, все пак бият не кой да е, а Левски. Хубаво бе, че съдията се справи с мача и не го развали".

"Двата гола на Платини бяха най-малкото, с което се отърва Берое при загубата от ЦСКА. Играхме добре, изпуснахме няколко гола. Доволен съм, защото продължавам да твърдя, че това са възможностите на отбора и изсмукваме максимума от играчите".

"Вече съм месец и половина в клуба и отборът има само две равенства. При това заслужавахме да бием и Ботев Пд, и Черно море. Тежко е, имаме доста проблеми на Армията. Най-вече защото нямаме никаква подкрепа", заяви шефът на ЦСКА.

"Всички са срещу нас, а в момента ние се стремим просто да оцелеем. Единствените хора, на които можем да разчитаме, са собствениците от „Титан”. Те дават парите за ЦСКА, няма кой друг".

"Надяваме се на подкрепа, най-вече финансова, иначе ще става по-трудно. Казали сме вече достатъчно по темата за бюджета и плащанията. Правим всичко възможно да изпълним плановете си. И в този ред на мисли, единствено публиката може да ни подкрепи в момента".

"Надявам се да дойдат колкото може повече привърженици в мачовете до края и да ни подкрепят", допълни Майкъла.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
този от снимката беше един посредствен играч, а като човек е кръгъл *** ! Типична мутра!Думите му са лишени от смисъл!
7
2
 
3
 
! Отговори
Фен преди 11 години
Форумистът под 1 или е невръстен тийнейджър или няма много голямо понятие от футбол, щом не знае кой е Георги Илиев-Майкъла!
6
3
 
4
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
До Анонимен- DO 1 : KAK PREDI NQKOLKO MESECA SI 4UL ZA NEGO, BE PI4 ?????? 4E TOY E EDNA OT LEGENDITE NA ,,CSKA,, !!!!
5
2
 
8
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Добър анализ на Майкала.За съжеление е прав - загубихме от Сараево, Цска и Лудогорец. Добрата новина е, че и другите се дънят често.
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майкала да гледа в собствената си паница и тогава да дава оценка за Гонзо и Ил.Илиев.На тях все някой друг им е крив и най-вече съдиите.Да си гледа Тройчо и да мълчат.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ФЪФ Бг ФУТБОЛ ----НЯМА !ДЪРЖАВАТА ДА ----СПРЕ------,ДА ФИНАНСИРА ---ФУТБОЛЪТ !Добре е ,че гледаме ----чужди първенства !
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майкълче, добре че бихте Левски с 1 на мъка, та да кажеш, че биете големи отбори
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За първи път чух за този преди няколко месеца. Пич, вчера ЦСКА биха благодарение на гола от гол линията на Платини и грешката на вратаря при дузпата.

Спонсорирани публикации