Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела

Психолог допуска, че между него и банкерката е имало отношения
Обновена: 25 сеп 2013 14:07 | 25 сеп 2013 09:55,
123
Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела
Мястото на кървавата трагедия. Снимка: архив, Булфото

Любомир Симеонов, който уби банкерката в Бургас, не е бил с психични отклонения, обяви пред Нова тв криминалният психолог Тодор Тодоров.

Още по темата
"Той съзнателно е обмислил нещата, защото не е виждал друг изход. Неговият живот е съсипан и е решил да съсипе и друг живот", каза той.

По думите му, ако хората, които са работили с него в банката, са сигнализирали за поведението му, този случай е можело да бъде предотвратен.

"Вероятно е имало индикации това да се случи. Би могло служителите в банката да са видели, че нещата при него ескалират, нещо в поведението му може да е подсказвало за този трагичен инцидент", добави още Тодоров.

Попитан защо един човек прибягва до такава стъпка той отговори, че когато човек е докаран до фалит, той решава да направи нещо драстично.

"Явно е разчитал на този кредит и когато вижда, че за него животът приключва, решава, че той ще приключи и за някой друг", каза експертът.

Според Тодоров може да е имало и лични отношения между Симеонов и жертвата.

"За да се стигне до тук, той е припознал този човек като проблем", категоричен бе той.

Както Dnes.bg вече ви информира, вчера прокуратурата повдигна обвинение за предумишлено убийство срещу 57-годишния Любомир Симеонов, който преди два дни хладнокръвно застреля банкерката Павлина Йовчева от бургаския клон на "Уникредит Булбанк".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
8
 
! Отговори
bobo преди 10 години
Много интересно на кого е тази фирма Партньори АТ ЕООД?
10
2
 
9
 
! Отговори
Някой преди 10 години
До АнонименТоя пожар не идва сам.Следствие е от действията на дадената персона.Другото което искам да изтъкна , е че това не е начина за решаване на даден тип проблем.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До иванАко тва коет пишеш е вярно значи всичко е ясно.Опитала се е да го рекетира нещо и той я отстрелял.С такива се преговаря така.
8
2
 
44
 
! Отговори
иван преди 10 години
Ами те банкерите и политиците са убили този човек, преди той да извърши това убийство.
7
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да имало е отношения мажду тях искала му е поне 200 000 чекалък от кредита.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Някой Дано да не дойде такъв пожар до главата ти! Тогава ще намериш хиляди оправдания!
5
2
 
15
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Къде си генерале Пиночет,да изчистиш *** подред!
4
27
 
14
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Няма оправдание за подобно дело.Не може да се търсят някакви смелчаващи вината обстоятелства.Трябва да се върне смъртното наказание за подобен род престъпления.Бил фалирал някой трябвало да сигнализира за поведението му,какви са тея глупости.Много българи са поставени пред трудности но не убиват наред.
3
3
 
47
 
! Отговори
бахура преди 10 години
A защо не пишете, за хилядите жалби, които човека е пускал до различни инстанции за поведението на банкерката и други висши служители на банката? И как бизнеса му е съсипан, но не от кого да е, а от поведението на тая пасмина банкери? Еми добро утро, че поведението му ще ескалира, като е бил подложен на рекет и неправомерни действия (криминални) от страна на банката...
2
0
 
69
 
! Отговори
иван преди 10 години
На 8 май 2012 г. директорът на УКБ гр. Бургас Павлина Йовчева ми казва, че трябва да помисля за смяна на строителната компания и фирмата за строителен надзор. До края на същия месец и директорът на УКБ гр. Карнобат Таня Колева както и мениджърът на Бизнес клиенти Христина Кацарова ми поставиха същото условие: Любо, нищо няма да направим, докато не смениш строителя с Партньори АТ ЕООД. След моя отказ да сменя строителната компания ми бе отказано финансиране на проекта.
1
11
 
20
 
! Отговори
zabobol преди 10 години
bog da prosti,no pitam?- koi dokara inache krotkiq bulgarin do tova? otgovor-69g. chervena chuma.a sega-smeite se na usa...haide de...????????>?