Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела

Психолог допуска, че между него и банкерката е имало отношения
Обновена: 25 сеп 2013 14:07 | 25 сеп 2013 09:55,
123
Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела
Мястото на кървавата трагедия. Снимка: архив, Булфото

Любомир Симеонов, който уби банкерката в Бургас, не е бил с психични отклонения, обяви пред Нова тв криминалният психолог Тодор Тодоров.

Още по темата
"Той съзнателно е обмислил нещата, защото не е виждал друг изход. Неговият живот е съсипан и е решил да съсипе и друг живот", каза той.

По думите му, ако хората, които са работили с него в банката, са сигнализирали за поведението му, този случай е можело да бъде предотвратен.

"Вероятно е имало индикации това да се случи. Би могло служителите в банката да са видели, че нещата при него ескалират, нещо в поведението му може да е подсказвало за този трагичен инцидент", добави още Тодоров.

Попитан защо един човек прибягва до такава стъпка той отговори, че когато човек е докаран до фалит, той решава да направи нещо драстично.

"Явно е разчитал на този кредит и когато вижда, че за него животът приключва, решава, че той ще приключи и за някой друг", каза експертът.

Според Тодоров може да е имало и лични отношения между Симеонов и жертвата.

"За да се стигне до тук, той е припознал този човек като проблем", категоричен бе той.

Както Dnes.bg вече ви информира, вчера прокуратурата повдигна обвинение за предумишлено убийство срещу 57-годишния Любомир Симеонов, който преди два дни хладнокръвно застреля банкерката Павлина Йовчева от бургаския клон на "Уникредит Булбанк".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
23
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Банката не е изнудвала човека, по-скоро той се е опитвал да я изнудва за нов кредит. Обаче банката е видяла, че човекът го е закъсал и е нормално че не му е дала кредита. Банката си е в правото да не дава пари на рискови клиенти. Човекът просто го е бил закъсал, той е търсил пари и от други места, така се каза. Обаче си карал новия джип, нали?Което показва каква финансова култура е имал, ... или по-точно нямал такава.
30
3
 
17
 
! Отговори
Смятай!! преди 10 години
Колко нелепо е, докато четеш тази статия за изнудване по такъв долен начин от страна на банката и този нагъл рекет, на който подлагат, да ти излиза pop-up реклама на кредит от друга банка.
29
8
 
21
 
! Отговори
V преди 10 години
И какво излезе? Човекът заслужава медал и пълна амнистия заради смелостта си да тръгне Ва Банк срещу дребните душици които са смучели кръвта му. Хора, това трябва да стане МАСОВО. Ако хората си мълчат пиявиците ще продължават да ни пият кръвта, но ако МАСОВО се опълчим ще се скрият в миша дупка.Power to the people.
28
0
 
13
 
! Отговори
lis преди 10 години
1. Партньори-А.Т. ЕООД2. БУРГАС - 2013 Дружество по ЗЗД3. ВИП ПАРТНЬОРИ Дружество по ЗЗД4. ПАРТНЬОРИ-РУВЕКС Дружество по ЗЗД5. ПАРТНЬОРИ - КАРНОБАТ Дружество по ЗЗД Tова са свързаните лица с тази фирма а собственика е тодор събев атанасов....
27
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Грешка е да се махаме... Жалко ще е заради тези които се жертват 12 години развиване на бизнес в труден сектор. Спечелено финансиране. И изнудване да печелят на чужд гръб разни фирмички. Ако това е вярно е гнусно и подло. Малко и е куршум. Трябва да се съберем и да ги изметем като ерп-тата през февруари и ще се нагласят нещата. Поне да защитим честа и постиженията на смачканите българи от арогантните новобогаташчета и изнудвачи. Поне в общите проблеми да сме единни
26
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България няма икономическа полиция и това е официална информация, какво повече има да коментираме - като няма Правораздаване, идва саморазправата!:)
25
0
 
6
 
! Отговори
Петър преди 10 години
Ето този линк си има линк към самите жалбиburgasnovinite.bg/11-Razstrelyanata-bamkerka-iznudvala-ubieza-si.html
24
0
 
5
 
! Отговори
Стефка преди 10 години
mignews.info/gra-mnatata-burgaska-bankerka-iznudvala-ubieca-si/с подробнотите
23
2
 
23
 
! Отговори
Стефка преди 10 години
Гръмнатата бургаска банкерка изнудвала убиеца си Бизнесменът Любомир Симеонов сигнализирал институциите, че го рекетират, но жалбите му били подминати с мълчание 57-годишният бизнесмен Любомир Симеонов, който вчера застреля показно в центъра на Бургас шефката на дребно банкиране към бургаския клон на Уникредит Булбанк Павлина Йовчева, е бил изнудван нагло в продължение на месеци от шефове на банковата институция. Това разкрива самият убиец в поредица от жалби, които е изпращал търпеливо ...
22
3
 
34
 
! Отговори
с. преди 10 години
Изобщо крайно време е да се сложи край на банковия произвол!В белите държави щом банката е приела даден имот за гаранция по даден заем и да закъса човек взимат му имота и се приключва!Тук те изритват на улицата,взимат ти всичко и продължават да ти искат пари!Отделно къде го има това човек да е длъжник цял живот,а и след това децата му да наследяват дългове!?И къде го има това в едни правни и договорни отношения права да има само една страна-банката!?Крайно време е да се озаптят тия!
21
0
 
12
 
! Отговори
Стефка преди 10 години
До НякойНека теб да те изнудват и от това да ти зависи живота пък пак ще си говорим
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ето как на тая децата и живеят/учат в сащ ..."..Ръката Му отдава всекиму заслуженото..." (библейски цитат)
19
1
 
22
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Благодаря човече за тази информация ! Нямам думи ...искам да се махна завинги от тази държава ! Господ да ни е на помощ! Няма оправия с тези предатели български ...
18
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без да оправдавам убийството, напротив осъждам го, искам да споделя следното: Стана ясно, че билкаря се е оплаквал пред съответните инстанции за рекет и изнудване отстрана на представителите на банките - нула внимание! А братята журналисти, т.н. "Четвърта власт" ай са " настъпали някой от тях по мазола" и веднага използват медиите за да протестират и често медиите в които работят! И това ако не е конфликт на интереси, какво е? А билкаря не го чу никой! Някой от журн. не са за 4-та власт!
17
7
 
1
 
! Отговори
Някой преди 10 години
До АнонименА значи човек като се изразява с повече от 500 думи в речника си е за отстрел?Смешните ти разсъждения да достойни са човек живеещ в 21 век.И после все обвиняваме някои защо сме в това положение ми първо се виж колко ти са разсъжденията жалки и тогава изтъквай някакво подобие на мисъл.
16
4
 
40
 
! Отговори
с.до добромирк преди 10 години
Тая *** е съсипала бизнеса и живота на тоя човек!Има малка ралзика между това и неправилното паркиране!Банките,колекторските фирми,съдия-изпълнителите и изобщо цялата тая алчна *** лъжат,мамят,изнудват,заплашват и съсипват хиляди хорица всеки ден на фона на платено поръчково законодателство и мълчаливо бездействие на институциите!България е едниствената страна-членка на ЕС без закон за фалита на физическите лица!Права имат само банките!Променят си лихви и условия както им е кеф!Докога?
15
17
 
5
 
! Отговори
dobromirk преди 10 години
До с.Ти *** ли си?Да убиеш някой е правилно според теб?Ми айде тогава да дойда и да застрелям *** защото ми е паркирала пред блока!
14
1
 
33
 
! Отговори
Възмутен преди 10 години
Обаче никой не пишат конкретно ЗАЩО се е стигнало до това. Не става дума за кредит, а за СПЕЧЕЛЕНИ ПРОЕКТ на стойност 2.2 млн. лева, и 900 хил. лева СУБСИДИЯ! Искали са да оглозгат човека. Сега ако трябва и седморна експертиза да назначат, а адвокатът му да го обяви за временно невменяем. Да пие антибиотици 2 години и да си живее живота после. Лошото е, че "системата" няма да позволи подобно развитие.
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НякойКато ти чета словата, как ги усукваш по Килифаревски, ми се струва ,че и те си от тази банкерска пасмина, достойна за отстрел!
12
1
 
21
 
! Отговори
с. преди 10 години
Ето за какво става въпрос!Четете бързо защото ще го изтрият!Мене ако питате много правилно е постъпил тоя човечец!burgasnovinite.bg/11-Razstrelyanata-bamkerka-iznudvala-ubieza-si.html

Спонсорирани публикации