Романите, които трябва да прочетете след "50 нюанса сиво"

Еротични романи, които връщат страстта във връзката
6 ное 2013 07:41, Мария Дуковска
5
Романите, които трябва да прочетете след "50 нюанса сиво"
Снимка: Sxc.hu
За тези, които вече са чели трилогията „50 нюанса сиво“ и са открили красотата на любовно-еротичния жанр в литературата, са следващите няколко предложения за книги на същата тематика. Те ще ви отведат в един друг свят. Потопени в техните дълбоки и истински любовни истории, ще ги прочетете на един дъх.
 
Първото предложение е „ Адът на Гейбриъл“. Автор на книгата е Силвейн Рейнард. Историята разказва за живота на Гейбриъл Емерсън, който е професор, но нощно време се отдава на живот без задръжки, изпълнен с много удоволствия. Чаровен мъж, който използва тази си сила, за да постига целите си. Измъчван от тъмно минало, той е силно привлечен от дама на име Джулия. История с много страст, еротика и красота в отношенията.
 
„Открита пред теб“ е първата част на още една трилогия, която също като „50 нюанса сиво“ разгръща еротиката и любовните сцени в детайли. Историята разказва съдбата на две ранени души, събрани от похот и страст. Еротична романтика, която ще ви накара да погледнете с други очи на любовта и секса. Останалите две части, които не трябва да пропускате са „Отразена в теб“ и „Опиянена от теб“.
 
„Историята на О“ с автор Полин Реаж. Това е завладяваща история, разказваща преживяванията на млада жена, отведена на едно необикновено място от своя любовник, ставайки негова робиня. Многобройни еротични сцени, които се разиграват в красив замък. Еротика, страст, любов и пълно подчинение в името на любовта. Не пропускайте тази история.
 
Общото между всички тези романи за любовта и „50 нюанса сиво“ е, че става дума не само за секс и страст. Разкрива се красотата на голите тела, красотата на душите на героите подвластни на любовта и желанието да задържат до себе си любимия човек. Любовните романи за пореден път доказват, че могат да въздействат положително върху любовта и секса. Книги с дълбок смисъл, които ако имате възможност четете заедно с вашата половинка. За тези, които предпочитат да четат на английски са романите „Rock Hard“ и „Slammed“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
0
 
! Отговори
1.2 преди 10 години
Все пак, колкото и да се внимава, книгата може да достигне и до някои детски ръце, а не ми се мисли тези редове какво могат да направят на детската психика. Така че, съгласна съм с предния коментар и въпреки, че сюжетната линия и изобразената искрена любов между героите ми хареса, наистина си е евтино порно, та дори и за хора без въображение там всичко е описано до последната подробност!
2
2
 
1
 
! Отговори
1.1 преди 10 години
Като история и сюжет трилогията не е лоша, не бих казала кой знае колко дълбока и философска, но определено се впива силно в идеята за изгаряща любов, достатъчно силна да те направи щастлив и да извади най-доброто от теб. Харесва ми и как показват, че детството е важна част от изграждането ни като хора.. както са казали - важни са първите 7. От тук идва и фактът, че не ми харесват еротичните сцени, не мисля, че книгите са място за такива ПОДРОБНОСТИ!
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отвратителна , евтина порнография !

Спонсорирани публикации