Левандовски: Преди година бяхме друг отбор

"Ще е лудост пак да вкарам 4 гола", призна полякът
Обновена: 8 апр 2014 14:07 | 8 апр 2014 12:23, Друми Георгиев
0
Левандовски: Преди година бяхме друг отбор
Левандовски остава умерен оптимист. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Борусия Дортмунд Роберт Левандовски смята, че е невъзможно отново да вкара четири попадения на Реал Мадрид, както го стори в полуфиналната среща на ШЛ миналия сезон. Този път "Жълто-черните" трябва да стопят пасив от 0:3, за да успеят да се класират на полуфиналите на турнира.

"През миналата година нещата стояха по различен начин. Ако хората си мислят, че мога отново да вкарам 4 гола на Реал, това е лудост", сподели Роберт Левандовски преди срещата.

"Но ние все още имаме минимален шанс. Играем в Дортмунд, където сме опасни. Искаме да дадем всичко от себе си в продължение на 90-95 минути."

"Бях тъжен, че не можах да взема участие в първия мач. Гледах срещата у дома и бях по-нервен, отколкото когато съм на терена. Беше ми трудно и никога повече не искам да пропускам толкова важен мач. Днес също няма да ни бъде лесно."

"Реал се намира в топ-форма. През миналия сезон ние бяхме друг отбор. В момента много наши играчи са контузени. Но също така имаме други добри футболисти, все още разполагаме с потенциал."

"Когато дойдох в Дортмунд от Лех, знаех, че ще се развия. Тренирах много здраво всеки сезон и исках да стана по-добър. Първо играх в Лига Европа, после в Шампионската лига. Изкарах четири страхотни години тук. Все още престоят ми в Борусия не е приключил", добави Левандовски, който ще играе за Байерн от лятото.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Роберт Левандовски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари