Убитото момче в Горубляне не се познавало с англичанина

18-годишният Емо мечтаел да учи психология
Обновена: 13 юни 2014 14:32 | 13 юни 2014 10:21,
84
Убитото момче в Горубляне не се познавало с англичанина
Снимка: архив Булфото

18-годишният Емил, който беше намушкан смъртоносно от английски гражданин, не се е познавал с убиеца си. Това казаха приятели на Емо пред Нова телевизия.

Инцидентът се случи на 10 юни минути след 23 ч. 18-годишното момче е било наръгано с нож и по-късно е починало в болница.

Още по темата
Майката на Емо разказа, че е имало пререкания в двора на кварталното училище. Първоначално са били 2-3 момчета. Емил е отишъл в двора на училището, след като боят вече е бил започнал. По думите на майката синът й е отишъл да защити приятелите си и не е познавал другите момчета.

Най-добрият приятел на момчето, Добри, разказа, че спречкването е инициирано от приятелите на англичанина. Те дошли от ж.к. "Дружба".

И майката, и най-добрият приятел на момчето отказаха да дадат подробности около фаталната нощ. И двамата заявиха, че искат да оставят полицията да си свърши работата.

Приятелите на момчето твърдят, че не знаят абсолютно нищо за англичанина. Във фаталната нощ те сами закарали Емо до болницата.

„На мравката път прави“, така описват Емо близките му. „Винаги е заставал зад думата си, никога лошо не е направил на никого, винаги е защитавал приятелите си, дори и да не са прави“, разказа братовчедка му.

Мечтата на Емо била да учи психология в Софийския университет. Обичал да чете книги по психология, преди дни изкарал 5 на матурата по философия. „ С каквото се захванеше, винаги го завършваше с успех. Беше мъж, така и си отиде“, разказа най-добрият приятел на Емо. Момчето е искало да стане кмет на Горубляне.

Близките на момчето отправиха апел към съда и полицията да си свършат съвестно работата. Добри заяви, че ще се сформира организация „Справедливост за Емо“, чиято дейност ще бъде да следи всяка стъпка на институциите по случая. Според близките на момчето единствената справедлива присъда за англичанина е доживотна присъда.

Опасенията на близките на Емо е да не екстрадират извършителя в родината му. Опасяват се, че може да се стигне до развитие, подобно на случая с Майкъл Шийлдс, за чието екстрадиране лобираше активно британското правителство.  Ако се стигне до такъв сценарий, близките му заявиха, че ще протестират първо пред английското посолство, а после и пред съда.

Погребението на Емо е утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
5
 
! Отговори
lin преди 9 години
До реостат Vav Velikobritania povecheto sa pakita, afganistanci, kurdi, iranci, irakchani, turci,ot sauditska arabia,nigeria, kongo, zabuleni i nakachuleni, kriminalni *** i teroristi, vkluchitelno raboteshti v tehnite mi5 i 6, i vsjakakvi takiva..malko sa belite, no i te sa se prevarnali v dolna paplach...pazete se ot anglichanite i ne priemajte da vi predlagat rabota, za da ne vi vavlekat v kriminalni razpravii.
68
3
 
5
 
! Отговори
lin преди 9 години
English mother fucker, to go in prison right now. They hate us due to the offensive english governement propaganda against our nationality and country. Do not trust english people they are mafia bigger than anyone else. Do not do business with english people, keep yourself away from such a kind of earth disaster.
67
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** IMA VAV VSIAKA STRANA NA SVETA, PREDI GODINI NIAKAV BULGARIN BESHE OTRIAZAL GLAVA NA ANGLICHANKA V ISPANIA- TOZI SLUCHAI TRIABVASHE LI DA NAPRAVI VSICHKITE BULGARI GLAVOREZI?
66
1
 
0
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
До ДианчетоДианче, простотиите, които си написала се оправдават само с 2(две неща). Или си на 12 или си вдлъбната.
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НагоренПопокатепетълВсички убийци са еднакви.Но Сапунджиев го е направил заради некадърност, недоглеждане и за да си начеше просташката необходимост да наруши някое правило, та да се помисли за велик.Но английското гейче е просто убиец и то - извратеняк. Разликата е огромна.Не е въпрос на англофобия - тези са си заминали - половината са обърнали резбата вече.Става дума за престъпник, който ще се отърве, само защото е англичанин. Гадост и гнусотия в предадена и ограбена България....
64
0
 
5
 
! Отговори
55555 преди 9 години
и този ще си замине, както си замина и гръка който премаза на спирка в Пловдив едно момиче преди месец
63
1
 
12
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Надявам се да не се разгори антианглийска реторика. Фактът, че убиецът е англичанин, няма нищо общо с това, че е убиец. Нима е по-виновен от българина Сапунджиев, убил детето с джипа си? Или от наемните убийци, българи, избили десетки бизнесмени през годините? Или е по-виновен от онези "Наглите", които отвличаха, рязаха пръсти за подкупи? Убиецът си е убиец, независимо дали е българин, англичанин или сириец. Щом си решил да убиеш, значи злото вече те е завладяло.
62
1
 
8
 
! Отговори
реостат преди 9 години
При мен , къде работя докараха работници англичани и в първия момент в които ги видях изникна картина в главата ми !!!!! от гетото ,, *** махала ,, ни идва помощтттттттт невиждах разлика от черните ни братя . ноооооооооо уви заплащането , привилегиите и какво ли още не много над нашите . Работата им много под нивото ни ,но самочуствието им
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българите сме не 2 рака а 3 за щото сме като уния във парламента дето се подиграват със нас навсякъде сме така самите ние си правим това за щото сме *** народ и германия;белгия; холанидия франция испания те ни имат като животни
60
4
 
26
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Съжалявам ви млади хора. Вие растете като зомбирани . Обясняват ви как ще ви приобщят към "западните демокрации ",как след 30- 40 години ще ги догоним по стандарт на живот ,как е напълно нормално да им слугувате ,да ги "обслужвате". Убиха ви националното самочувствие ,започнаха да ви избиват и физически. Не разбрахте ли ,че ви "броят" за второ качество хора ? Който не ходил в Албиона да отиде и си направи изводите и ако има с какво - да помисли- заслужава ли си да им слугувате.
59
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БългаринДръгливия англичанин винаги е бил против България и Българите.Спомнете си за доставките на оръдия КРУП за Турция, за да се бие с Русия против Българите.И инструктурите с които обучаваше турците да убиват Българи!Винаги са били ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!Какво от това, че български простакеши практикуват битова проституция там? И без това английския ген се затрива.
58
1
 
22
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Жалко за момчето. Съболезнование на близките. Време е да помислим за тези " нови братя".Те сигурно казват ,че са "отстреляли едно носърче". Ние си траем ,те ни колят по улиците на нашите градове. Големи сме "националисти"Представете си ако българин заколи като агне агличанин там ? Ще ни обявят война за нападение над поданик на нейно величество. Ей българи , не се ли чувствате като за..ци ? Ще ни коли дръгливия агличанин децата !Срам българи.
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Познавам няколко англичани и няколко от техните БГ-жени. Страшни *** са!И се мислят за принцове и принцеси.За тях Карлуково е СПА-център
56
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Западняците се подиграват с нас. Тоя като се прибере в Англия ще има да се смеят колко са смотани българите.
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А помните ли как наши маломозъчници квичаха, когато беше сватбата на някакви потомци на анг.кралица? Дали са си мислели, че отношението на англичаните към гражданите на другиТЕ държави е такова? Или са си *** "по принцип", защото друго не са могли да правят?
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДианчетоТи в англиЯ ли ще се бракуваш? Или само си мечтаеш да те храни някой оттам, щото готви по-добре?
53
0
 
10
 
! Отговори
иван преди 9 години
А ти помниш ли случая с английското ко*е,което осакати с камък българин и след това се изсули в Англия!?
52
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Английското гейче ще си замине и после цял живот ще разказва как е убило абориген. И ще се чувства мъж.Срам... Това е възпитаника на английската кралица. Каквато кралицата, такива и поданниците й.
51
13
 
8
 
! Отговори
Дианчето преди 9 години
А вие не слагате ли една нация под един знаменател, а ?! Всички англичани са ви виновни заради няколко английски гаменчета ! Хайде обратно в пещерата !!! Жалко за нашето момче и.....стига толкова !
50
1
 
5
 
! Отговори
//))(( преди 9 години
Съболезнования на семейството! Защо все като се случи нещо такова се използват едни и същи клиширани фрази - "На мравката път прави", "На никого нищо лошо не е направил"

Спонсорирани публикации