Високата заплата спира засега Кедира за Арсенал

Артилеристите се разбраха с Реал, остава да се споразумеят и с футболиста
Обновена: 16 юли 2014 14:11 | 16 юли 2014 14:11, Георги Пешев
1
Високата заплата спира засега Кедира за Арсенал
Снимка: Ройтерс

Високата заплата, която иска, засега спира Сами Кедира за Арсенал, съобщава вестник „Марка”.

Според изданието всичко между двата клуба е уредено и лондончани са се съгласили да платят 25 милиона евро за световния шампион.

Твърди се, че германският халф иска да получава чисти по 7 милиона паунда на година, което ще го направи най-добре платеният футболист в тима, като ще изпревари Месут Йозил и Алексис Санчес. От Арсенал обаче опитват да го накарат да подпише срещу по-малка сума.

Някои други информации съобщават, че разминаването между двете страни не е чак толкова голямо и се очаква до споразумение да се стигне, тъй като така или иначе възнаграждението на играча ще бъде сериозно увеличено в сравнение с това, което взима в момента на „Бернабеу”.

От Реал направиха опит да задържат Кедира, но след като офертата на клуба е била отхвърлена, от тима са преценили, че е по-добре да го продадат и да регистрират добра печалба от него, след като през 2010-а той бе купен за около 14 милиона евро от Щутгарт.

Оше футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Сами Кедира
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Светът е изтрещял напълно. Разбирам и отчитам факта, че един върхов футболист се изтезава ПО МАЧОВЕ И ТРЕНИРОВКИ в продължение на 10-15 г., но да му се заплащат по няколко милиона на година е крайно несправедливо. У нас хората блъскат цял живот на полето и накрая умират в мизерия, мили Господи, няма справедливост на този свят!

Спонсорирани публикации