5 ценни съвета за една жена на 40

Винаги бъдете уверени
28 май 2024 20:05, Михаела Лазарова
13
5 ценни съвета за една жена на 40
Снимка: Istock

Може би преди 20 години възрастта 40 ви се е струвала толкова далечна, че не си струва да мислите за нея. Е, ако вече сте на прага ѝ, сигурно се чувствате като онова момиче отпреди 20 години, но с доста солиден опит зад гърба си.

Как да продължите напред? Вижте няколко ценни съвета:

Никога не е твърде късно

Няма определена възраст, до която трябва да намерите своето „блаженство“ в живота – да притежавате дом, да изберете партньор, да имате деца или нещо друго важно. За някои хора това идеално време идва малко по-късно в живота. За други никога, защото остаряват, придобиват някаква перспектива и осъзнават, че дори не искат тези неща. Така че не губете 20-те си години да бързате и да се превърнете във вашите родители. Един ден ще погледнете назад и ще съжалявате, че просто не сте били млади, когато сте имали шанса да бъдете.

По-добре е да създавате спомени, отколкото да събирате неща

Повечето от физическите придобивки, за които сте похарчили толкова много пари, когато сте били по-млади, най-вероятно вече са се озовали на боклука (още преди години). Но може би все още си спомняте концертите, на които сте били, ваканциите, фестивалите, постановките и т. н. Някои от тези преживявания освен наслада за сетивата, могат дори да ви променят като човек.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: щастиежениживот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Шести и седми съвет. Чете коментарите на точно определени мъже под тази и други статии в рубриката и ги избягва с цената на живота си. Живее по начин, който я прави щастлива, без да информира хора с ограничени разбирания за бъдещите си планове и мечти, които вярва, че ще реализира с упоритост и постоянство.
11
0
 
3
 
! Отговори
За щастие преди 1 месец
И много преди 40 години се научаваме да не пускаме на ръбове като СУФ, който иска да се поддържаме, но не си сменя чорапите и чаршафите със седмици.
10
3
 
2
 
! Отговори
СУФ преди 1 месец
На 40 без солиден спонсор е много трудно. Козметичните процедури са скъпи, а работещите дами нямат време и достатъчно пари за поддръжка.
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 6 - За съжаление, повечето жени могат да си позволят второ дете едва след като навлязат в попрезряла възраст. Но в повечето случаи се отказват от тази идея не само защото ги е страх от усложнения, но и защото много от сънародничките ни все още робуват на предразсъдъка, който се съдържа в твоя коментар. Ти може и да се шегуваш, но много хора порицават такива жени. Същевременно много жени се ръководят от общественото мнение. А не бива!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Съвет /2/ Затова народът е създал една песен, "Давай, давай Радо, докато си младо, тебе да олекне, мене да омекне. Че ще дойде време, он че да задреме. И да дигаш нога, я че да не мога!"
7
0
 
5
 
! Отговори
Ценен съвет преди 1 месец
До теб да има потентен мъж! Тогава ще имаш и самочувствие, и добро настроение. Имаш ли тези две неща, ще намериш сили да се справиш с много предизвикателства.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Умна, красива и работлива!
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
на 40 и кусир кви деца ша раждаш :)))
4
4
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 1 месец
Абе важното е да пуска там, пък ръцете - все тая...
3
4
 
8
 
! Отговори
Slayter преди 1 месец
Да хваща с две ръце дупарата, та да е по удобно!
2
3
 
5
 
! Отговори
Трифон преди 1 месец
Да си купи лозе 1 дк, все ще се намери лозар съседняк да й помага.
1
4
 
13
 
! Отговори
Съвет преди 1 месец
Да пуща на койт и иска щот утре нема да иска