Как си живеят севернокорейците

Играят боулинг, разхождат се в парка, ловят риба
1 авг 2014 19:00,
213

Игри на боулинг в Пхенян, Снимка: БТА

Хората знаят малко за Северна Корея. Освен за строгия еднопартиен тоталитарен режим на Кин Чен Ун и ограниченията, на които е подложен народът му, има малко информация за това как прекарват ежедневието си севернокорейците и как релаксират и се забавляват.

Снимките в галерията ни показват спокойна атмосфера. Хората работят, разхождат се в парка, рисуват, ловят риба. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
32
 
! Отговори
българин преди 9 години
искам да си купя яхтя
91
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Хората знаят малко за Северна Корея."Но гугъл знае - population north korea. От 1960 до сега при диктатурата са се увеличили от 10 милиона на 25 милиона. Сигурно живеят зле както либийците при диктатора Кадафи, затова нашите братя янките освободиха либийския народ от диктарора и сега либийците живеят добре. Проблема на севенокорейците е, че имат ядрено оръжие и нашите братя янките не могат да ги освободят от диктатурата. А ние живеем монго по добре от тях горките.
90
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заплатата в Северна Корея е около 32 евро на месец. Смятайте за какво става дума. Целия народ работи за да изхранва дебелия *** на онова прасе и военните слабоумници около него
89
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нас затова ще ни управлява бат Бойко демократа а не Ким Чен Ун.
88
9
 
41
 
! Отговори
ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО преди 9 години
Лъжите с които ни заливат за С Корея могат да се родят само в болните извратени мозъци на либерал фашистите за лагерите за деца и тн. Не казвам че подкрепям подобна диктатура,даже и социалистическа, но от това което знам имам сериозни съмнения че в България живеем по-добре от тях .А що се отнася до децата там ,със сигурност не ги използват за секс ,както в З Европа и не ги тровят със зарин както направиха американците в Сирия за да го използват като повод за нова война!
87
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
103 коментара за това кой е по-велик САЩ или банкрутиралия СССР 1989 г. ,а за бедствието 3 коментара , абе както се казва проЗст народ слаба държава за нас е най-важното кой колко ракия е глътнал днес след което се превръща в Змей и започва да коментира световната исторя.
86
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"ама знам че в Америка има МНОГО българи и си живуркат добре там.:Много си прав бате, живуркат си. Точно го каза, мият ***, работят чистачи и сервитьори и взимат по 1000 долара и живруккат. В Северна Корея бате, знеш ли кога ще ти дадат заплата 1000 долара..
85
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 92 отговор от 87Пич, има голяма разлика, ти се оплакваш, мрънкаш и чакаш да се върне старото. Аз знам, че това, което си го правим си го правим ние и то няма нищо общо с капитализЪма и социализЪма. Пък не бъди сигурен къде съм аз, важното е, че съм наясно с Америка, България, Русия и Северна Корея и някъде няма да стъпя, пък пука ми дали на теб ти харесва или не, другаде мога да ходя когато си искам, да като от третия свят, защото ние сме такива и при социализЪма също бяхме от тоя свят.
84
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А пък бай *** иска да броди и да се шляе из Европата .
83
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тука е много хубаво ,всеки втори българин е потънал в кредити до ушите и си изкарва проблемите на околните.ха ха ха .
82
4
 
41
 
! Отговори
Демократ преди 9 години
Ох, добре че нащите братя янките ни освободийа от 5 десетилетно руско и комунистическо робство и сега живеем добре, пием кока кола, караме западни коли, всеки има работа и взимаме големи заплати и ходим в мола да си купуваме смартфони и маркови дънки. Иначе и досега щяхме да живеем както преди при социализма без работа, бедност, мизерия, просяци, бездомници както живеят сег в Северна Корея. Знаем, знаем всичко как живеят там, живяли сме в мизерията под руско робство.
81
1
 
40
 
! Отговори
До 86 преди 9 години
Като те гледам ти добре се справяш с оцеляването, даже са ти останали пари за интернет, компютър и периферия!
80
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 87 ти що не идеш в Америка като толкова ти харесва там ---не отиваш там щото те не те искат имат за човек от третия свят и не ти дават виза и никога няма да ти дадат .
79
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някак снимките изглеждат ужасно стерилни и плашещи
78
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Там работят 8500 работници" - това е великата простотия на червените деграданстки режими! Какво правят в тази фабрика 8500 работници? Или тези хора работят с технологии от преди 300 години или си бъркат в носа през 90% от работния им ден. Такава икономика е нискоефективна и резултата от това едно бедно мизерстващо общество в което има огромен дефицит на всякакви стоки и услуги!
77
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боулинга е само за най-висшите партийни функционери
76
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предлагам нещо много просто, тия дето плачат по отминалото време и ронят сълзи за отминали строеве, имате избор, бе хора. Ясно е, вашето може да е било страхотно, ама няма да се върне, затова имате шанс да изберете. Мразите американците, всичко било фалш и пропаганда, колите дето караме, телефоните, компютрите и т.н е пропаганда. НО ЗАТОВА ПЪК ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩО, ИДЕТЕ И ЖИВЕЙТЕ В РАЯ, ТОЙ Е САМО НА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА, СЕВЕРНА КОРЕЯ ВИ ЧАКА!!!
75
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
живеят си хората нормално ,а ние тука в капиталистическа България се борим всекидневно да оцелеем някакси
74
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАИСТИНА,КАКЪВ Е ТОЯ БОУЛИНГ САМО С ЕДИН ЧОВЕК В НЕГО ???НАГЛАСЕНА РАБОТА ОТ ПАРТИЙНИТЕ ПРОПАГАНДАТОРИ !
73
2
 
40
 
! Отговори
До 82 преди 9 години
Забележи колко хора има в боулинг залата, която между друго 100% е на великия вожд и там си разцъква само той!

Спонсорирани публикации